Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

star wars daha ağır ve karanlık bir film olmalı. ama işte ışın kılıcı ve uzay olunca otomatik olarak dıkşın dıkşın komikli uzay aksiyonu yapıyorlar. abrams'da star trek'ten fazlasını çıkaramaz muhtemelen star wars'da da.

güzel olurdu da oyuncak satamazlar. filmin kaç katı oyuncak - angrybird - telefon kılıfı - twigy terlik lisansı cart curt ekstra satıyor adamlar. çocuk işi olmasa satamazlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yalnız bu eleman için Lukun oglu Beni oynayacak deniyor da. Benin bu kadar büyük oldugu dönemler yok şu an yani o zaman lukun sürgününden sonrası mı olacak acaba. ama o zaman chewe ne iş.
Mesaj tarihi:
Yaleppim hala IMAX i sadece 3D zanneden, veya onu geçtim, 3D yi izleyeceği yeri bilemeyip bütün 3D çekilen filmlere bok atanlar var. Güzel güzel IMAX veya IMAX 3D izlemek varken şimdi hipster mode seyredeceğiz yani Star Wars u.
Mesaj tarihi:
Livered said:

yalnız bu eleman için Lukun oglu Beni oynayacak deniyor da. Benin bu kadar büyük oldugu dönemler yok şu an yani o zaman lukun sürgününden sonrası mı olacak acaba. ama o zaman chewe ne iş.

Filmlerin expanded universe ile uyumlu olmasını bekleme.
Mesaj tarihi:
Şimdi bunların bi armoru var ama lightsaber kesemiyor, ama kapatamadıkları bazı zayıflıkları da var ki böyle son anda kesilebilsinler.

Ha bide forcetan etkilenmiyolar. Ama bazı forcetan etkileniyorlar, o da sonn anda ortaya çıkıyor. Neyse ki.
Mesaj tarihi:
Şahsen NJO ve sonraki serileri okumadım ama wikiden şuradan buradan yıllardır hakimiz konuya.

Expanded Universe 2000'den sonra sanki biraz fazla mı saçmalamış?

Thrawn zamanı falan ne kadar güzelmiş.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
official açıklama geldi,

Episode VII, Return of the Jedi dan tam olarak 30 sene sonra geçiyormuş, ayrıca 1 yerine 3 tane genç lead karakter varmış.
Mesaj tarihi:
hmm buda eğer yanlış bakmadıysam Yuuzhan Vong savaşının sonuna denk geliyor, 34 aby falan. official açıklama olduğuna göre bi sürü teoriyide patlatmış oldu adamlar böylece. Ben Skywalker da 8 yaşında falan oluyor.
Mesaj tarihi:
imax 3d'ye gideriz işte.
şu saatten sonra çıkacak star wars'dan efsane şeyler beklemeye gerek yok, yüksek bütçeli aksiyon filmi olcak pacific rim gibi fln
Mesaj tarihi:
işte en fazla "Galactic Alliance ve Coruscant savaştan 4-5 yıl sonra hala yaralarını sararken" falan diye bi deyinirler herhalde Yuuzhan Vong savaşına girişte kayan yazılarda sdf

chewbacca da yok demekki filmde malum.
  • Yeni Oluştur...