imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Darksun said: eheh düğün dernek 5 milyon kişi star wars 1 milyon kişi gitmiş, bizim neyimize bilim kurgu. ben şuna verilen tepkiyi anlamadım aslında. populer kültür iyi birşey değil ki. böyle olması gerekiyor zaten bunun. normali bu, olması gereken bu. hatta disneyin beslenme çantasına kadar starwars temalı ürün çıkartıp, mısır gevereğine pormosyon düzenlemek gibi uğraşlarla bebe şebe seviyesi kitleye star wars kültürünü yayma ve biraz da daha populer bir kültür haline geitrme çabasına sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 popüler kültür değil yapılan masraf ve emeğe göre değerlendirilmesi taraftarıyım. Dandik İvedik ile yahşi batının karşılaştırılması gibi işte. Bizde ne kadar az harcayıp o kadar fazla para yaparım modelleri iyice abartmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi niye güceniyorsun ki. SW de derin felsefik bir film değil oyuncak sattırma filmi. hele disneyin eline geçtikten sonra o kadar çok lisans sattı ki iyice ayağa düştü bence. kısmet first order profiterol bile çıkacak neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi star warsu izlemesin zaten kimse ya 90 lardaki gibi bi avuçken iyiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sw eskiden güzeldi o zamanları ile hatırlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bir tur daha gittim sinemaya daha da dikkatli izledim. Bunlar gözden kaçmış, siz fark etmiş miydiniz? 1- Chewbecca'nın silahı- yeni Bowcaster'ı meğer EPEY vurgulanmış, a) tr8tr'ı one shot uçuran havada taklalar attıran o silah b) Han Solo'nun silahın gücünü öven iki farklığı repliği var c) Bir sahnede birbirine yakın duran iki ST, tek shot ile havaya uçuyor http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20060725172520/starwars/images/thumb/0/01/Bowcaster_negwt.jpg/500px-Bowcaster_negwt.jpg 2- Meşhur köprü sahnesinde a) Chewy çok dramatik bir tepki veriyor. Tereddütlü ateş ediyor bence. b) Belki de KASTEN lethal shot çakmıyor c) Han'ın oğluysa muhtemelen elinde büyümüştür, amcası gibi bişeydir o veledin. Sırtında tepesinde büyümüştür. d) Gene de o silahla karnından vuruluyor. Ya force sayesinde iç organlarını bir arada tuttu ya da dediğim gibi, chewbecca kıyamadı yiğenine. Yani o çömez Storm Trooper nasıl blblablbla diyenlere adam ayakta nasıl duruyordu diye sor önce, sonra nasıl kılıç tokuşturdu ona bakarız demek istiyorum. 3- X-Winglerin geldiği ve Kylo Ren 'in Ray'i taşıdığı sahnenin hemen öncesi öndeki dramaya kendimi çok kaptırıp arka plandaki x wing şovu kaçırmışım ilk izlememde, Poe neler yapıyor o savaşta arkada kaynamış gitmiş. Edit: Düzelttim ama okuma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sinamaya yazmışsın o yüzden okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 SNL kylo ren mevzuuna deginmis, baya komik :) tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 abi filmi izleyip bow dialoglarını nasıl kaçırabilirsiniz aklım almıyor. sonra bi de burda spoiler içinde yazmışsın 2. gittiğimde farkettim diye. bi de karambolde falan söylenmiyor. insanın gözüne gözüne soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 2. kez "ben bu bow'u baya sevdim!" geyiği yapılınca anladım ben bir önemi olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben çok bi bok anlamadım filmin ince detaylarından sdf ispanyolca saçma sapan subtitle vardı zırt pırt şişko bi kıvırcıgın kafası kapladı heryeri abv sinemasızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Red said: abi filmi izleyip bow dialoglarını nasıl kaçırabilirsiniz aklım almıyor. sonra bi de burda spoiler içinde yazmışsın 2. gittiğimde farkettim diye. bi de karambolde falan söylenmiyor. insanın gözüne gözüne soktular Haklısın valla ÇOK da barizmiş ama kaçmış gözümden. Ben bir de gece 24:00 da İLK gösterime gidip Avrupa ve USA'dan önce izlemenin coşkusu ile fanatik bir kitle ile alkış kıyamet izlediğim için yüreğim ağzımda çok şey kaçırmışım. ama gene de spoiler Kylo O bowcatser ile vurulduğı halde neden yüzlerce izleyici nasıl olur da storm trooper sith aprentice ile kılıç tokuşturabilir muhabbeti yaptı ki? Adam ÇOK güçlü bir silahla karnından vurulup ayakta kaldı - bu konuşulmadı pek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 baya konuşuldu, sen sbunu söyleyen 102. kişisin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 peki o sahnede karnına vurup kanı dışarı cıkartması ? bunu daha rahat hareket edebilmek için mi yapıyor, yoksa motivasyon falan mı. kardesim sormustu vurarak ne amaclıyor diye ''cevab veremedi'' oldum sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 applev0dka said: peki o sahnede karnına vurup kanı dışarı cıkartması ? bunu daha rahat hareket edebilmek için mi yapıyor, yoksa motivasyon falan mı. kardesim sormustu vurarak ne amaclıyor diye ''cevab veremedi'' oldum sdsafa bayılamamak için yapıyo değil mi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 olabilir bana da öyle bişey gibi geldi, hani böyle ordaki kanı dışarı cıkartıp bir şekilde force ile kendini daha iyi duruma getirmeye calısıyor olabilir diye düsüdüm. bayılma olayı aklıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 applev0dka said: peki o sahnede karnına vurup kanı dışarı cıkartması ? bunu daha rahat hareket edebilmek için mi yapıyor, yoksa motivasyon falan mı. kardesim sormustu vurarak ne amaclıyor diye ''cevab veremedi'' oldum sdsafa Ben çok daha fantastik düşündüm sanırım, parça pinçik olmuş iç organlarını bir arada tutmaya, kimbilir nerelerdeki iç kanamaları durdurmaya çalışıyor, arada küt diye vurup ciğer dalak yerine oturtuyor falan gibi hayal ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 o kadar iç organlara hasar verecek bişey olacağını sanmıyorum ya. orada bişey var mı ki ? böbrek belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 yahu daha önce neresinden vurursan vur one shot one kill http://www.collintheatrecenter.com/Events/s0809/Shows/Posters/OneShot-Title.jpg çalıştı o silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sostizm said: Bir tur daha gittim sinemaya daha da dikkatli izledim. Bunlar gözden kaçmış, siz fark etmiş miydiniz? 1- Chewbecca'nın silahı- yeni Bowcaster'ı meğer EPEY vurgulanmış, a) tr8tr'ı one shot uçuran havada taklalar attıran o silah b) Han Solo'nun silahın gücünü öven iki farklığı repliği var c) Bir sahnede birbirine yakın duran iki ST, tek shot ile havaya uçuyor http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20060725172520/starwars/images/thumb/0/01/Bowcaster_negwt.jpg/500px-Bowcaster_negwt.jpg 2- Meşhur köprü sahnesinde a) Chewy çok dramatik bir tepki veriyor. Tereddütlü ateş ediyor bence. b) Belki de KASTEN lethal shot çakmıyor c) Han'ın oğluysa muhtemelen elinde büyümüştür, amcası gibi bişeydir o veledin. Sırtında tepesinde büyümüştür. d) Gene de o silahla karnından vuruluyor. Ya force sayesinde iç organlarını bir arada tuttu ya da dediğim gibi, chewbecca kıyamadı yiğenine. Yani o çömez Storm Trooper nasıl blblablbla diyenlere adam ayakta nasıl duruyordu diye sor önce, sonra nasıl kılıç tokuşturdu ona bakarız demek istiyorum. 3- X-Winglerin geldiği ve Kylo Ren 'in Ray'i taşıdığı sahnenin hemen öncesi öndeki dramaya kendimi çok kaptırıp arka plandaki x wing şovu kaçırmışım ilk izlememde, Poe neler yapıyor o savaşta arkada kaynamış gitmiş. Edit: Düzelttim ama okuma sen şaka lan okumuştum ilk seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sostizm said: Red said: abi filmi izleyip bow dialoglarını nasıl kaçırabilirsiniz aklım almıyor. sonra bi de burda spoiler içinde yazmışsın 2. gittiğimde farkettim diye. bi de karambolde falan söylenmiyor. insanın gözüne gözüne soktular Haklısın valla ÇOK da barizmiş ama kaçmış gözümden. Ben bir de gece 24:00 da İLK gösterime gidip Avrupa ve USA'dan önce izlemenin coşkusu ile fanatik bir kitle ile alkış kıyamet izlediğim için yüreğim ağzımda çok şey kaçırmışım. ama gene de spoiler Kylo O bowcatser ile vurulduğı halde neden yüzlerce izleyici nasıl olur da storm trooper sith aprentice ile kılıç tokuşturabilir muhabbeti yaptı ki? Adam ÇOK güçlü bir silahla karnından vurulup ayakta kaldı - bu konuşulmadı pek sanki. Abi adam Poe Dameron'un X-Wing sahnesini ikinci izleyişte farketmiş ya sdkfmsldkfmşlkm4ş3m5345ı90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Siz filmleri nerenizle izliyorsunuz yahu merak ettim cidden şimdi durup dururken. Yok "Kylo Ren neden karnını yumrukluyordu?" yok "bence organlarını düzeltiyordu vurarak" Abi işte adam hayatının dönüm noktasını yaşadıktan sonra vuruluyor, üssü havaya uçmuş, sinir krizinde herif... Acının üstüne gidiyor herif. Amma kurcaladınız saçma sahneyi. Aslında tek amacı "bakın kylo ren yaralı, az sonra neden yeniliyor demeyin" demek... Kıllısını araştırmayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bence sen bu kadar basit düşünerek filmlerin arkasındaki düşünceye haksızlık ediyorsun. aynı mantıkla inception'da topaç dönüyor işte kurcalamayın asdasfa millet yıllarca konustu teori üretti o topaçın dönmesi ile ilgili. karnını yumruklama sahnesi 2-3 kere göze sokuluyorsa vardır bişeyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Nerd pazara yapılan her ürün didik didik kurcalanır, kaldı ki star wars filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=s4Y3dlTDAxw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar