axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ciddi ciddi starwsarsun yerli komedi filminden daha çok izleneceğini falan mı düşündünüz? Asdasdas bu starwars fanları gerçekten izansız ya. Filmin dandik yanlarını niye görmezden geldiğinizi daha iyi anlıyoruz panpa. Reality distortion field gibi çalışıyor çünkü SW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 TR'de ne kadar izlendiğinin nasıl bir önemi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 atv'de izdivaç programında tartışma çıkınca imperial march çalıyor orkestra asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 biri komedi filmi biri de fantazi kurgu elmayla armut ona bakarsak nice ödüllü sanat filmleri geliyor geçiyor izleyici sayısı on binlerde kalıyor ona napcez? açıkcası son yüzüklerin efendisi serisinden beridir heyecanla beklediğim bir fantazi kurgu uyarlaması gelmedi henüz ama bununla beraber izlemeyi çok istediğim ve beni heyecanlandıran bir animasyon/komedi şerafettin ve şu oscar adayı olan drama carol, ki kendisi güzel bir dönem filmidir, var sw serisi izleyici kitlesinin kalitesini ölçebilecek kadar kalifiye bir film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bu teyzeler neden Bimleri talan etti o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sitedeki data yanlış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Oynadıkları salon sayısı önemli. Muhtemelen Düğün Dernek'in girmediği ücra köşe kalmamıştır memlekette. Öte yandan Star Wars çok öyle ahım şahım bir şey değil ki abi. Geçilse ne olur, geçilmese ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ya bi de düşündüm de önüme iki bilet koysalar ve o anda gülmeye daha çok ihtiyaç duysam çalgı çengi 2 ye giderim net ki toplumun %90'ında olan durum bu kaldı ki bir de bu devam filmi hani önceki filmleri izlemeden gidilebilecek bir yapım da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hani konuyla ilgili daha çok şey yağılır da neyse günün sonunda 3D olmayan anadolu yakasında iki salon var biri kozzy haftaya oraya gidip izlemeyi düşünüyorum 3D sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dugun dernek ne olm kadin programlarinda mi yasiyorsunuz turkiye bildigin irak olmus gormeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 komedi? baya baya yerli komedi, türkiyede yaşıyoruz ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ben de 2D izlemeyi planlıyorum tekrar. 3D ne biliyim güzel olmuyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Yılda sinemaya 1 defa gelen teyze ve amca biz SW bileti alırken düğün dernek bileti alıyordu. Gerçi bu sene mucize de oynadı mahsun kırmızıgülün filmi, ihtimal ona da gitmişlerdir etti 2. Koca bulmalı falan film vardı kızları da ona gitse al sana türkiye profili. SW denoya akpnin iktidar olduğunu bile unutturmuş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Düğün dernek i izlemedim ama muhtemelen star warstan iyidir gsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Sw nin iki kati salonda gosterime girmistir. Belli kesim orta yas ve genc disinda sw ne bilen sayisina baksaniz bile sonuxun normal oldugunu gorurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ahahah gidip izlesek mi ya? Hiç değilse malkaçoğlu basitliğinde iyiler vurdu kötüler vurdudan daha derin bi konusu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Valla senin seviyen daha cok recep ivedik gibi ama dene tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Uuu çok sert girdi recep ivedikle. Sanırım starwars fanı ve filmin A new hope kopyası çıkmasını hala sindirememiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 barbu said: Valla senin seviyen daha cok recep ivedik gibi ama dene tabi M A N Y A K L A F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Recep İvedikle SW'yi karşılaştırmak nasıl bir saçmalıktır. Biri yerli yapım 5-6 yıllık tarihi olan amaçsız komedi. Diğer 38 yıllık tarihi olan 7. filminin yanı sıra onlarca dizisi olan koca bir eser. Beğenmediysen beğenmedim de geç ama gidipte bunu İvedikle kıyaslamak cidden cahillik kroluk gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Abi dur allasen zaten ortalik karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Şu dişi yodanın olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 2D'sini buldum ben de, Bilkent'te var. Ona da gidiyorum. 3D pis bir şey zaten, 3D'ye ölüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 SW'nin ilk haftası bitmeden ilk haftaları kıyaslamak ayrı efsane, boktan ülkemizde hasılatı "filmin iyiliği" ile endekslemek ayrı efsane, yine boktan ülkemizde sinemalar ile X web sitesi arasındaki iletişimin anlık olmasını beklemek ayrı efsane. Haftaya Salı falan anca anlarız gerçek durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 disney hissedarı mısınız birader size ne oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar