Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben aldım direkto ama nerden satın alcaz şimdi kod vs geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 barbu said: 32 bit win mi yukluydu sende? 4gb ram olayı onunla alakalıdır. 32bit yüklü evet.ne yapabilirm şimdi yeni ram mi alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Sparkcaster said: ben aldım direkto ama nerden satın alcaz şimdi kod vs geldi promo kod gelince indirme yardımcısını başlat linklerden görürsün zaten. orada ilerlerken bi yerde order var. oraya düzgün bir mail adresi gir. o maile key yolluyolar. sonradan kapat key gelince yükleme yardımcısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Arkaplanı çok bilmiyorum da browserdan sanki bi şekilde key'e bakıyor pc'deki, eğer bakamıyorsa key soruyor. O yüzden restart, farklı ip falan çok bir şey değiştirmez sanki.. Birazdan farklı bi pc'den deniyim evde bakalım nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Zep said: barbu said: 32 bit win mi yukluydu sende? 4gb ram olayı onunla alakalıdır. 32bit yüklü evet.ne yapabilirm şimdi yeni ram mi alıcam? hayır. 32 bit windows 3gb ram görüyordu max sanırım. senin 64 bit windows kullanman lazım. yeni ram değil olay. 64 bit e geçmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aynen öyle 4gb var kullanılbilir 3gb gösteriyordu. şimdi windows 8e upgrade yapmam için önce windows7 yi 63 bite mi upgrade etmem gerekiyor?saçma değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben de türlü türlü yollar denedim alamıyorum. windows 8 rtm kullanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor problem? elinde fazla kodu olan ya da alabilecek olan varsa bi yardımcı olsun lütfen. orijinal cd key'im var win 7 ultimate için ama inatla kabul etmiyor deli midir nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 win 8 pc de yüklü windows versiyonuna göre yükseltiyor. 32 ya da 64 sormadan. yani mecbursun biraz 64 bit olayına. istersen adamlara mail at dene şansını da hiç sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 LathspeLL said: Fizban'a gittim yeni mail adresi alıp verdim, onda da olmadı. Şaka gibi. gönderdim son yazdığın adrese, gelmiştir veya gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 7 den 8 e yükseltmenin bir n umarası var mı? ben oldukça memnunum 7 den uğraşmaya üşeniyorum ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valla ben de çok memnunum. hatta hemen yükseltmeyi de düşünmüyorum. ama 29tl ye key kaçırmamak için aldım şimdi. bir ara belki geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 oha internet explorer 10 key bile sormadan gönderdi e postayı. adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty'nin denediği oldu sonunda!! Geldi promosyon keyi'i direk aldım key'imi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 amd'nin siteye baktım şimdi, benim ekran kartına hala win8 için driver çıkarmamışlar. uyduruk bi paket vardı o da çözmüyordu sorunları hala öyle demek ki. yine wowda dx9 da falan problem çıkaracak kesin. güzel çalışan bir şey varken bozasım yok hiç. bir süre böyle win7 iyi gibi. adam gibi driverlar falan çıksın o zaman geçeriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ATI'nin sürücüsü var ya, kullanıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 radeon hd 3x var bende. ona en son win7 için var. win8 için hotfix gibi bir şey çıkarmışlar, o da çözmüyor benim sorunu. dx 9 da oyun oynayamıyorum, dx11'de de sıkıntı çıkıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben alamıyorum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 biri elimden tutarsa çok sevinirim. tr ip'si istiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adres gönder özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu sadece win7 den yükseltmek için mi, keyi alıp daha sonra direk win8 kurabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 key abi direk 29tl ye windows 8 pro keyi gonderio ister isodan kur aktive et ister win 7yi update et fark etmez. 29 tlye win8 kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ulam orada turkey english varmış, şopar gibi türkçe linki vermişiniz ya :D Neyse aldık :( setupı nereye indiriyor bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ISO olarak nerden bulabiliriz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Oski'yle bourbon'a da gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty peygamber gibi adamsın çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar