Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 31 Ocak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 heh güzelmiş kaçırmayalım sonra ilaç milaç uğraşıp durmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yalnız bu get features linkinden istediğim windows media center için key iki kere istediği halde yollamadı. alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 20-30 saat sürüyor en aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dün geldi bana o, önceki gün istemiştim tam 1 gün sürdü sanırım gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Çok değişiyor, ilk istediğimde 1 gün civarı sürmüştü, 2. istediğimde 30saniyede geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sam said: yalnız bu get features linkinden istediğim windows media center için key iki kere istediği halde yollamadı. alabilen var mı? Bende dün bu saatlerde yollamıştım şimdi baktım halen gelmemiş. 24 saat oldu ama bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benimki gelmiş, gerge ilk yazdığında doldurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bu olayın lisans alıp almamamızla bir ilgisi var mı? Oraya yazdığımız her e-mail'e key yollanıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 key vs girmeden aldım, akşam indirip kuralım bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 upgrade assistant bana not available in your region diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Onun çözümü sanırım şey idi sağ tuş tıklayıp uyumluluk dalgasını xp sp3 ya da win7 yapınca düzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fizban said: benimki gelmiş, gerge ilk yazdığında doldurmuştum. benimde gelmis sayin yöneticim. simdi bu keyi normal Win 8 Pro icin kullanabiliyormuyuz. Ayrica benim Spam Yerine gelmis. gelmeyenler Spam dosyasina baksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana geldi bu media centre de silicem direk heralde. çok biçimsiz rezil bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aktive ettim ama yüklemedim ben. Yüklemek için turn windows feature on off'a girmen gerekiyor zaten. Aktive etmenin bir zararı olmaz, en azından çıkıp duran rahatsız edici add new features to your windows şeyinden kurtulursun, son versiyonuna geçirirsin sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Windows 8 Pro with Media Center anahtarım şimdi geldi. Korsan ile aldığım anahtarı çıkartıp bunu taktım. slmgr /cpky slmgr /upk slmgr /ckms Bu komutları gürmak gerekiyor anahtar değiştirmek için. Sonra Run'dan slui.exe'yi çalıştırak girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana media center keyi geldi ama mail bu dilde tai dili flnmı ne bu? תודה על רישום הצעת Windows 8 Media Center Pack החינמית שלנו! bunu yüklersem saçmasapan bi dilde olmaz demi media center? ibraniceymiş ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vay be hala xp kullanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Türkçe geldi bana e-posta, İngilizce kullanıyorum. Zaten istersen kurma abi Media Center'ı, anahtarı ekle ve bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kurdumda bi olayı yok ya tamamen gereksiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lan microsoft peeh, ulan ne güzel win7 update ettik gayet güzel herşeyi aktar dı felan , kullanıyorduk mis gibi, bu gün durduk yere çöktü, onarım felan da yapılmıyor, sistem geri yükleme de çalışmadı, bende bari baştan kurayım dedim, bana gelen mailde direk download linki vardı, başka bir bilgisayardan bu linki kullanarak download ettim, sonra bunu flash belleğe yazdım, sonra direk benim notebook'a update yapmadan 0 dan flash bellek üzerinden kurdum, gayet güzel kuruldu felan, ama bir baktım 32 bit olmuş... e sıçtığımın microsoft 'u bana 32 bit 64 bit diye sormadı ne indirirken ne kurarken, biraz araştırdım bazı yerlerde 32 Windows yüklü bir bilgisayardan download yaparsan otomatik 32 bit indiriyor diye yazı gördüm çok mantıklı gelmedi, şimdi direk 64 bit versiyonunu indirebileceğim bir link arıyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 O mantıklı gelmeyen yazı doğru. 64-bit Windows 8'den çektim ben, 64-bit geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ulan ne manyak bir kafadır bu microsoft , ulan madem ben bunu parasıyla almışım, madem bana bunun direk download linkinide veriyorsun, ulan adam gibi 32 bit için ayrı 64 bit için ayrı versene, gerizekalı bunlar yarın açıcam müşteri hizmetlerine saydırıcam ... boşu boşuna kurdum en baştan, şimdi yarın iş yerinde 64 bit bir bilgisayardan tekrar download yap, sonra tekrar flash belleğe yaz, sonra tekrar herşeyi baştan kur. gerizekalı bu microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yoo. Güncelleme sürümü bu, 32-bit makineden 64-bit makineye güncelleme mümkün değil. Bu nedenle böyle. 99$'lık tam sürümü alırsan istediğin bit oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ben de satın aldım şimdi,teşekkürler promosyon bilgisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar