Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darwin tipsizdi


barnacle

Öne çıkan mesajlar

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1104570&CategoryID=77

said:
KİTAPTAN ÖRNEKLER



(Hafıza Defterine Adını Yazdıranlar) Charles Robert Darwin: Küçük Charles’in iki derdi vardır. Birincisi Yahudi’dir ve kendini gizlemek zorundadır. İkincisi çıkık alnından, iri burnundan ve şekilsiz dişlerinden nefret eder. Okuldan ziyade hayvanat bahçesine takılır, maymunlara fıstık atar. Pasifik’te üç beş tane renkli kertenkele görünce nesli kesilmiş canlılarla yaşayanlar arasında münasebet kurmaya çalışır. Tam 20 yıl boyunca tezine uyacak malzemeler araştırır. Evet, şüphe içindedir ve kendini kandırdığının farkındadır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok iğrenç insanlar bunlar hakkaten ya. aynı odada bulunmaktan utanılcak tipler. nasıl bir güdüyle oturup bunları yazıyorlar

Afife Jale: “Müslüman kadınlara sahnenin yasak olduğu dönemde ‘tiyatroculuğa’ merak salar. Asrın başında birileri maşa kullanmaktan hoşlanır. Ona ‘asrın yıldızı’ gibi davranırlar. Garibim ailesine de dönemez zira mahallenin bitirimleri ‘Afife’ye ‘Aşufte’ gözüyle bakar.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Söyleyecek söz yok yahu...

"Sır Isaac Newton: İşte ağaç altında pinekleyip sineklendiği günlerden birinde kafasına bir elma düşer. Newton “peki ay niye düşmüyor” dan hareketle yer çekimi ve merkezkaç kuvvet arasındaki hassas dengeyi yakalar. Bütün bunlar asırlar önce, Kindi, Razi, Biruni, Hazini ve İbn-i Heysem’in eserlerinde detaylarıyla anlatılmıştır. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Salvador Dali: ...Bunlar çarpık ilişki adına akla gelecek her haltı onaylar,gırtlaklarına kadar pisliğe batarlar. Göz ne görürse, gönül ona konar derler ya Dali’de “abuk saçık” resimler yapar. Kaldı ki yakın arkadaşları da sağlam papuç sayılmazlar, nitekim oda çizgi dışı bir adam olur çıkar. Saçlarını uzatır, dudaklarını boyar, gözlerini börtlete börtlete bakar ve aklını poşetlik resimlerle bozar.


kim yazmış bunları ahahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Charlie Chaplin: Londra ’da doğar. Babası sirklerden sebeplenmeye çalışan çulsuzun tekidir. Anası deseniz ona keza. Bilirsiniz Amerika ’da parayı bulanlar ya karılarını değiştiriler ya da yeni bir araba alırlar. Şarlo ikisini de yapar, güzel arabalar alır ve alımlı kadınlarla takılmaya başlar.


AHAHAHAHA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ne adamlar var piyasada, ne ile beslenmişler hayret...

hadi yazdın bunları, fakir çocuklara dağıtın eline ne geçti, ne kazandın, kafalar kafalar...


O öyle değil Cem Yılmazın lafı ile;
"Bunlar senle benle aynı oksijeni soluyor ama içeride nasıl bir tepkimeye giriyorsa artık."

Edit: aynı danalar çıkar birde allahın yaratığı ile dalga geçilmez vs der tuzu biberi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...