Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
said:
“Cyberpunk is far bigger than anything else that CD Projekt Red has done before,” visual effects artist Jose Teixeira told MCV. “Far, far bigger.

http://www.mcvuk.com/news/read/cd-projekt-red-cyberpunk-2077-is-far-far-bigger-than-the-witcher-3/0156903
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sonu star citizen gibi olmaz umarim cunku cyberpunk settinginde open world rpg bu gune kadar yapil(a)madi teknik limitasyonlardan dolayi

open world oyunlarin hepsi ya dag bayir milattan onceki zamanlar ya da futuristik wasteland tarzi yani render edilecek pek bi detay yok

ha gta falan koca sehir yapti da sehirde rpg tarzi interaktif bisey yok, sadece sandbox sehir yani

soyle detayi bol 15-20 tane hub yapsalar bence daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

ya her katını yapamazlar zaten de kastettiğim o değildi :D

yani şöyle bi haritanın tamamını kaplayacak kadar büyük bir şehir yapmaları mümkün değil pek.
sadece haritadaki şehir kadar bişi yapsalar, bu sefer de cyberpunk için çok ufak kalır o bölge.

Sosyal ağlarda paylaş

her katıyla gerçek bir şehir, metropol bile demiyorum, 2100'e filan yapılır herhalde bu gidişle. az olsun ama öz olsun diye yapılıyor hala oyunlar. başkent deniyor, iki dönümlük yer. iki kere dönüyorsun bitiyor. :p

durum daha bile kötü olacaktı skyrim ile patlama yapmasaydı open world işi, iyice koridora bindirmişti millet. iyi gene cdp filan böyle şirketlerin de uğraşması.
Sosyal ağlarda paylaş

her katıyla bir apartman 2100'de bile pek mümkün değil gibi (minecraft vs gibi pixel oyunları kastetmiyorum). her apartmana girip çıkılabilen şehir derken deus ex human revolution gibi kastetmiştim aslında. şehrin her yerini dolaşıp enteresan yerlere girilebilen bir şehir diyorum, sırf süs niyetine konulan uzun ince cisim-binalardan ziyade :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...