Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 dakika önce, lovecraft0Z dedi ki:

Bu önyükleme tam olarak nedir. Yani önceden download install falan edilmiş olacak, perşembe tam saatinde mi kilit açılacak

download edilen encrypted dosyalar. sonra bunları unpack edecek store client. bu decryption ve unpack de gayet uzun sürebiliyor büyük oyunlar için. hatta birisi bir oyun için yazmıştı preload ettiğine pişman olmuştu, silph sanırım.

Mesaj tarihi:

Hmm anladım. Aklıma hemen bir lifeless hacker falan daha önce bu encrypted dosyaları erkenden çözüp oynamaya kasmış mıdır sorusu geldi ? gerçi 2 günlük sürede decrypt edilemeyecek kadar sağlam kilitlemişlerdir 

Mesaj tarihi:

yani decryption değil de o unpacking işlemi, bir bakıma installation uzun sürüyor. decrypt key o işlemi başlatmak için gerekli sadece. oyun çıkmadan indirmenin öyle bir dezavantajı var işte büyük oyunlarda. hdd ise çok uzun sürebilir.

Mesaj tarihi:
57 dakika önce, Rewendor dedi ki:

O dönem için iyiydi Tanya, da sonra farklı yerlere evrim geçirdi oyunun karakterleri, Tanya sönük kalmaya başladı.

MV5BZDg5NTg2ZjItNmE5MC00ZTE3LWFkOWYtNTgz

Gemma Atkinson, hey gidi gunler. Gerci halen fit kendileri.

Ilk gun heyecanlari gecsin, GFN den denerim bir ara.

Mesaj tarihi:
57 dakika önce, Silphatos dedi ki:

nigga pls, ra3de tanya jenny mccarthy sönük mü? ra3den sonra tanya yok zaten başka oyunca.

o hala sağlam sayılır ama ra2 tanya tam nine olmuş ?

tanya dediğin esmer olur.

Mesaj tarihi:

Yalnız bir oyun için hype ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyor sanki, CC Tiberian Sun'ı hatırlıyorum taa eski CC  oyunlarında teaser ı falan vardı. 1999'da sonunda çıktığında delirmiştik ama kimse beğenmedi. Bannerlord vs hep genel anlamda uzun bekleyişlerden sonra hayal kırıklığı oldu. Bu oyunda sanki şu ana kadar gördüğüm en büyük hype var, o yüzden ne çıkacak emin değilim.

Mesaj tarihi:
23 dakika önce, Sam dedi ki:

download edilen encrypted dosyalar. sonra bunları unpack edecek store client. bu decryption ve unpack de gayet uzun sürebiliyor büyük oyunlar için. hatta birisi bir oyun için yazmıştı preload ettiğine pişman olmuştu, silph sanırım.

evet horizon zeroda yaklaşık 1.5 saat sürdü ssdye kurulum olmasına rağmen (en dandik yavaş ssdmdi ama olsun ssd sonuçta). steamin saçmalığımıydı yoksa oyunun mu tam bilmiyorum daha önce preload fazla yapmamıştım

75mbitle hiç preload yapmasam 2 saate oyunu indirebiliyodum zaten sdfsg

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
31 dakika önce, Gallant dedi ki:

Gemma Atkinson, hey gidi gunler. Gerci halen fit kendileri.

Ilk gun heyecanlari gecsin, GFN den denerim bir ara.

Red Alert 3'teki hatunların oyun içi toplu resimlerini koyduğum için @arcane beni bamlamıştı.

Gangren tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
1 saat önce, Fistan dedi ki:

bizde gece 3 te ayın kaçı oluyor

bizde ayın 10'unda saat 03:00'te amerika'da ayın 9'u oluyor hala.

Cokomantis tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...