Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 3 dakika önce, lovecraft0Z dedi ki: Bu önyükleme tam olarak nedir. Yani önceden download install falan edilmiş olacak, perşembe tam saatinde mi kilit açılacak download edilen encrypted dosyalar. sonra bunları unpack edecek store client. bu decryption ve unpack de gayet uzun sürebiliyor büyük oyunlar için. hatta birisi bir oyun için yazmıştı preload ettiğine pişman olmuştu, silph sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 70gb install varsa iste anca 40-50gb dl olur herhal max diye tahmin ediyorum, day 1 patch haric ama onuda cliente eklesinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Hmm anladım. Aklıma hemen bir lifeless hacker falan daha önce bu encrypted dosyaları erkenden çözüp oynamaya kasmış mıdır sorusu geldi gerçi 2 günlük sürede decrypt edilemeyecek kadar sağlam kilitlemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 yani decryption değil de o unpacking işlemi, bir bakıma installation uzun sürüyor. decrypt key o işlemi başlatmak için gerekli sadece. oyun çıkmadan indirmenin öyle bir dezavantajı var işte büyük oyunlarda. hdd ise çok uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 oyun zaten eksik gedik de olsa sizdi, oynamak isteyen buluyor bir yerlerden, decrypte gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 57 dakika önce, Rewendor dedi ki: O dönem için iyiydi Tanya, da sonra farklı yerlere evrim geçirdi oyunun karakterleri, Tanya sönük kalmaya başladı. Gemma Atkinson, hey gidi gunler. Gerci halen fit kendileri. Ilk gun heyecanlari gecsin, GFN den denerim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 57 dakika önce, Silphatos dedi ki: nigga pls, ra3de tanya jenny mccarthy sönük mü? ra3den sonra tanya yok zaten başka oyunca. o hala sağlam sayılır ama ra2 tanya tam nine olmuş tanya dediğin esmer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Yalnız bir oyun için hype ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyor sanki, CC Tiberian Sun'ı hatırlıyorum taa eski CC oyunlarında teaser ı falan vardı. 1999'da sonunda çıktığında delirmiştik ama kimse beğenmedi. Bannerlord vs hep genel anlamda uzun bekleyişlerden sonra hayal kırıklığı oldu. Bu oyunda sanki şu ana kadar gördüğüm en büyük hype var, o yüzden ne çıkacak emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 ulan buldun da esmerini mi arıyosun çoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 23 dakika önce, Sam dedi ki: download edilen encrypted dosyalar. sonra bunları unpack edecek store client. bu decryption ve unpack de gayet uzun sürebiliyor büyük oyunlar için. hatta birisi bir oyun için yazmıştı preload ettiğine pişman olmuştu, silph sanırım. evet horizon zeroda yaklaşık 1.5 saat sürdü ssdye kurulum olmasına rağmen (en dandik yavaş ssdmdi ama olsun ssd sonuçta). steamin saçmalığımıydı yoksa oyunun mu tam bilmiyorum daha önce preload fazla yapmamıştım 75mbitle hiç preload yapmasam 2 saate oyunu indirebiliyodum zaten sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 ben mümkünse day one patchten sonra indirmek istiyorum, böyle yapınca patchli hali mi iniyor oyunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 day -3de day 1 patch nasıl insin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) 31 dakika önce, Gallant dedi ki: Gemma Atkinson, hey gidi gunler. Gerci halen fit kendileri. Ilk gun heyecanlari gecsin, GFN den denerim bir ara. Red Alert 3'teki hatunların oyun içi toplu resimlerini koyduğum için @arcane beni bamlamıştı. Aralık 7, 2020 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Hahaha, spoiler verdigini dusunmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 abi o toplu resim de toplu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 gog preload baslamis galiba, 59gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 yukardaki ekran gog preloadlayıp açmaya çalışınca çıkanmış, go back to fucking sleep samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 steam'de 9 aralık yazıyordu 10 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 bizde gece 3'te çıktığında amerika'da ayın 9'u olacak, o yüzden 9 yazıyordu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 bizde gece 3 te ayın kaçı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Sen kaçında oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 59 gb dl açıldı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Fistan dedi ki: bizde gece 3 te ayın kaçı oluyor bizde ayın 10'unda saat 03:00'te amerika'da ayın 9'u oluyor hala. Aralık 7, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar