Paparazzi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 valla acikcasi benim buradaki dusuncem zaten ureticilerin her ikisi veya en az biri ile baglayici anlasmalar kesin vardir zaten. burda cp2077 bundled ve cp2077 themed urunler ile release de satislari boost edebilirler. en basit sekliyle yorumlamaktir tabii bu ama yine de gecerli bir sebep. ornegin ps4 ciktigi zaman İngiltere'de yasiyordum, GAME magazasindan aldim konsolu ciktigi hafta, bundle soyleydi; Assassin's Creed: Black Flag, Killzone, Fifa 14 ve ek kol. Fiyati da makuldu donemine gore. Burada ureticilerin disinda retailerlarin da bu tip seyler yaptigini hesaba katmak gerekir. Her turlu win/win, oyun satisini arttirir bence. Soyle dusunun, ps5 bundle ile hem konsolu hem de son yillarin en cok beklenen oyununu aldiniz. ps5 ile release de oynamaya basladiniz. yilbasindan sonra da cdpr'in aciklamis oldugu "free next-gen patch" geldi, ps5'in donanim avantajlarindan yararlanmaya basladiniz. cok iyi deal. (Turkiye fiyatlari uzerinden dusunmeyin tabii :D) cdpr bug temizliyoruz ayagina konsol releaselerinin 2-3 gun sonrasina (henuz official degil ama %99.9) cekti oyunun cikisini. tabii oyun beklendigi gibi olursa bunu kimse konusmaz, ancak oyun koca bir flop olur ise buradan cdpr'i yutacak bir canavar cikabilir. oyunlarina guveniyorlar ki bunu goze aldilar, erteleme demek bir yandan ek maliyet demektir cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Oyun dandik çıkarsa erteleme kararı CDPR ı niye kötü etkilesin yutsun mutsun? Kötü çıkarsa kötü olduğu için CDPR zarar görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 her oyun downgrade oluyor diye kızıyorum da bu downgrade çıksa da oynayabilsek sdab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 CYBERPUNK 2077 --- RTX https://www.youtube.com/watch?v=Ch7XkSpvT2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 rtx 2070 s bunu saglam kaldırırmıki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 bu kadar kötü bi trailer olamaz ya. mmh grafik yes dediğin vidyonun çamur kalitesinde olmasını geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ama ama refleksiyonlar ve golgelerr!1 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 14 saat önce, Dragonutopia dedi ki: rtx 2070 s bunu saglam kaldırırmıki ya rtxsiz uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 2 saat önce, Cokomantis dedi ki: bu kadar kötü bi trailer olamaz ya. mmh grafik yes dediğin vidyonun çamur kalitesinde olmasını geçtim çamur olması orijinalden ripleyen sikko gaming sitesinin kanalından izleniyor olması, hiç sorgulamamışsın sen emvidia niye böyle yapsın diye. al az çamurlusu. kızlıelma sana da yakıştıramadım lütfen habercilik ilkelerine uy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 (düzenlendi) zaten vidyayı yabana söylenmemiştim. www.internet.com'da vardır illa ki daha düzgün bitrate'lisi. Eylül 2, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 abi 2070s kaldırır mı diyene rtx açmazsan uçar diye cevap gelmiş. 2070s kart DLSS açık şekilde 1440p high/ultra, RTX on, 60 fps ortalamasını her türlü alırsınız oyunda. üzmeyin insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 videodaki silahın biri cok kotu lan duz atıyor çapraz aşağı gidiyo mermi zsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 DLSS 2.0 olaması yeterince konuşulmadı tanıtımda DEATH STRANDING de DLSS 2.0 inanılmaz güzel sonuçlar veriyor Umarım aynı kalitede olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Oha cevap verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 carsamba gunu cizgiroman baslayacak 4 sayilik, ayrica oyunla beraber gelecek ucretsiz dlcleri vs aciklayacaklarmis yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-dev-talks-multiplayer-modes-microtr/1100-6481867/ fallout 76, cyberpunk 77. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Neyseki single playera hiçbir etkisi yok. 2022 den itibaren witcher 4 e daha büyük bütçe ayırmak için biraz zengin söğüşlemek istiyorlar sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) gamespot basligi degistirmek zorunda kalmis sdas twitterdan clickbait yurumusler: zaten multi kisminin gelmesi 1+ sene hatta 2 sene sonra. Eylül 8, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 şu comic kapaüındaki trauma team medic oynamak istiyorum ben, basede olmasa bile dlc ile gelir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Pahalanır diye bugün çaktım preorder ı.zati zamanıda yaklaşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Lifepath seçiminize karar verdiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Corpo, ez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar