Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, Cokomantis dedi ki: "pc relesinden memnunuz" ne abi, şu release'den olsa olsa todd memnun olur... adam kendi "haklı eleştiriler aldık" diyor, amma günahını aldınız lol. desteği, güncellemeleri, yeni özellik basmayı da zerre kesmediler 2 yıldır. tam tersine hızlandı bile denebilir. gelen dlc'lerin hiçbirine de para istenmedi. Ocak 15, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 it just works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Sam de compulsif sikompis bethesdasum ezdirmezum hastaligi var. Kendini bu kadar savunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 cdp beth'in fo76'ya harcadığı kadar emek harcarsa cp77'ye önümüzdeki 2 yılda, öpüp başımızın üstüne koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 fo76yı öpüp başımızın üstüne koymadık. bunu neden koyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 çünkü gerekli ilgi ve zaman verirse şirketler, potansiyelleri yüksek? ha yok setting, konsept, gameplay vs ilgilendirmiyorsa zaten yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 No mans sky gibi olmalı ki imkansız bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) no mans sky da icerik felaketti. bir suru de feature reklami yapilmis ama eksikti. ancak oyunun kendisi iyi calisiyordu. bunda direk engine problemleri var ve bazilari pek cozulebilir seyler gibi de durmuyorlar. icerik muhtemelen zaman icinde bir miktar duzelecek. cut contentin de bir kismi gelecektir. ama asil eforu eski konsollarda oyun calissin diye harcayacaklar gibi duruyor. bize buradan bence pek ekmek cikmaz. Ocak 16, 2021 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 bioware bağladılar iyicene sdsfdse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 ben oyunun pc versiyonunun kötü olduğunu düşünmüyorum. özellikle dünya hikaye görsel dizayn açısından. en azından sanat kılcal damarı olan birinin hiç değilse main story'i zevkle bitirmesi lazım. sigara havada uçuyor diye vazgeçiyorsanız pes 2021, pubg oyuncusu olabilirsiniz, doktorunuza danışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 sadece sigara hava uçmuyor goldçum. questte takp etmen gereken araba havada spawn olup 15 dakika gitmek istedği yere gdemiyor, duvarlara clip ola ola anca yola çıkabiliiyor ve o sırada öyle oturup bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 90 saat oynadım game breaking bug görmedim, şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Bu NCPD mavi iconlar random spawn mi yoksa temizleniyor mu hepsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 bende de hiç oyun kapattıran bug olmadı ya. ondandır belki. yine de beyenmiğen cayildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 5 dakika önce, reampage dedi ki: Bu NCPD mavi iconlar random spawn mi yoksa temizleniyor mu hepsi ? birini yapınca başkası açılabiliyor ama bir bölgeyi tümden bitirdikten sonra (bunun için achi var hatta) yeniden spawn oldukları görmedim. bunlarda düşen shardlar da hep unique, o yüzden tamamen bitirince bitmiş olacak anladığım. oyun sonsuz radiant ai questlerle oynanamıyor herhalde, bir noktada bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Yat marinasındaki counsilwoman gig'inde bug oldu, quest kapanmıyo Bikaç kere baştan yaptım, fayda etmedi. Başkalarına da olmuş. Bu kapanmayan yan questler baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Haftaya bir patch bekliyorum ben artık, Alt abla ile daha yeni tanistim umarim main storynin yarisina filan gelmemisimdir daha bekledigimden uzundur, panam ve riveri yaptim sadece. 135 saat olmus. Craft kasmaya calisiyorum deli gibi ama cok receipe bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Zaten 10 gün içinde ilk major patch gelecek dedilerdi. 3-4 günü geçti, önümüzdeki hafta gelecek tahminen. River ana story questi değil zaten. Panam'ın da tüm questleri ana questle ilgili değil, sunset hotele kadar olan kısmı ilgili sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) Spoiler Panam ve river serileri endinge etki ediyor ama, Hatta panam serisini bitirince sana soz veriyor yardim edecegini filan soyluyor, river itinden ses cikmadi daha. Ben riveri friendzoneladim, fakat kardesi inanilmaz press yapiyor gel bizi birakma yakisiosunuz filan diye ksdjfg Ocak 17, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Side questlerin de oyuna etki etmesi istenen bir şey, görmek istediğimiz hareketler zaten Ama zorunlu değil, o anlamda dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Evet baktim şimdi chapterlara zaten direk ana görev kasan için baya kısa sürer oyun. Keske new game plus tarzi birsey olsa, zaten kolay oyun tekrar ayni yerleri oynamak bayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, Silphatos dedi ki: 90 saat oynadım game breaking bug görmedim, şans ben 2 kere falan gordum, reload cozdu, onlari da son patchten sonra. 100 kusur saatte benden. game breaking sayilabilecek sinir bozucu bir tane ama cozulemedi. daha sonralari patchlerde fixlendigi yazilan bir gig var, o israrla trigger etmedi bende, patchten sonra bile. o yuzden achivementlarimi falan alamadim. ama game breaking sayilmaz, progress engellemedi. Ocak 17, 2021 Namessar tarafından düzenlendi ek bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 pcdeki tek dert bug olup olmaması değil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar