aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 moğol var dedik ya, soruyu alalım te allam!
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 topik nerelerden nerelere geldi. her topigime tecavüz ediliyor. ayrica mogol nedir cinli diyorum.
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 mesaj okumadım okumam da! başlık öyle demiyor ama o.O
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 vaperon said: Waifular gerçek değil. Kore>Japon this
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PastorOfMuppets said: vaperon said: Waifular gerçek değil. Kore>Japon Gerçek otakular bunu biliyor işte. Inb4 onlar çok estetik yaptırıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tayland singapur felan hep adam onlar sizi yiyolar travesti çinlide kalitesiz genelde japonla korelisi mübah bunarın
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Maria Ozawa japonlar için standart kabul edersek japonlar iyidir. ama koreliler her türlü win. espriden de anlıolar. geçen otobüste adres sorduydular bana. ayak üstü konustuk nerelisiniz dedim kore dedi dur tahmin ediyim en iyi koredensin dedim, evet tabii ki en iyi kore güney kore dedi güldüler filan ssdf.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Abi adam çinli tanıdığı olan var mı demiş siz direk hangi asyalı daha iyi tartışmasına girişmişsiniz. Belli ki bazı çekinceleri var arkadaşın 1-2 özel şey soracak neyin kavgasını veriyorsunuz en birinci şu bu diye ki? O_o
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 koreliler de acayip seyler yiyorlar baby octopus falan
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 wastyrx said: Abi adam çinli tanıdığı olan var mı demiş siz direk hangi asyalı daha iyi tartışmasına girişmişsiniz. Belli ki bazı çekinceleri var arkadaşın 1-2 özel şey soracak neyin kavgasını veriyorsunuz en birinci şu bu diye ki? O_o Çünkü İMK İMK diye karaya vurmuş balina resmi koyan adamın özel problemleri zerre umrumuzda değil. Maria Ozawa da yarı japon. Öbür yarısı kanadalı olduğu için güzel kendisi. Sarı ırka daha fazla melezlik lazım güzelleşebilmeleri için.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aslında öyle diyince mantıklı geldi bak.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 fede said: asyalı sevmiyorum ben sansürlü oluyo
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sanssizsansli said: Maria Ozawa japonlar için standart kabul edersek japonlar iyidir. ama koreliler her türlü win. espriden de anlıolar. geçen otobüste adres sorduydular bana. ayak üstü konustuk nerelisiniz dedim kore dedi dur tahmin ediyim en iyi koredensin dedim, evet tabii ki en iyi kore güney kore dedi güldüler filan ssdf. en iyi kore güney değil ki lan
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 axedice said: Maria Ozawa da yarı japon. Öbür yarısı kanadalı olduğu için güzel kendisi. Sarı ırka daha fazla melezlik lazım güzelleşebilmeleri için. ahaha adam araştırmacı
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu arada koreliler çılgıncana türk seviyolar ama ağbi kardeş modunda bole brother diye sarılıyolardı bize kızlar felanda erasmusda kore savasında yaptıklarımızı nası anatıyolarsa biz kardeş ülkeyiz felan diyolar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sadece gitmiş olmamız da yeterliydi sanırsam adamlar bir anda tek başlarına kalmıştı ve ilk giden ülke bizimki oljuştu galiba.. emin olamadım ben bi okuyup geleyim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 alla alla öyle bir durum da yokumş.. lan manyak mı bunlar neden bizi bu kadar ço kseviyorlar?
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sen sorunu sor, ben burda asyalı (hatta çinli) sevgilisi olan birinden cevabı alıyım
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Vietnamlı var. Güzel oluyolar genelde. Ama bir japon değil tabi.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tum alyans geri cekilirken bizimkiler haber gitmedigi icin mi ne, onde kalip babayi almislar. bizden olen cok olmus. sanirim bunun icin. ruslar tarafindan asimile edilmis koreli oldu. soruyu alayim. gerci sevgili sayilmaz. cok kisa surdu. almiyim.
Öne çıkan mesajlar