Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de öğretmenimi öldürmek istiyorum

fenn

Öne çıkan mesajlar

Özenti ile okulda dehşet yaratacaktı

İzmir Karabağlar'da, 15 gün önce öğretmeni Rabia Sevilay Durukan'ı sınıftaki öğrencilerin gözü önünde öldüren 15 yaşındaki H.K.'ye özenen Rakım Erkutlu İlköğretim Okulu öğrencisi 14 yaşındaki C.E., okulda bıçakla dolaşıp öğretmenini aradığı sırada son anda yakalandı.

http://gundem.milliyet.com.tr/ozenti-ile-okulda-dehset-yaratacakti/gundem/gundemdetay/13.10.2012/1611191/default.htm?ShowPageSkin=1
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

CthuLhu said:

çocukların kafasındaki tabu yıkıldı, aa bu bize bağıran tip de ölebiliyor ki diye.

Savunmasız olmadıklarının farkına vardırlar.Canınız cehenneme cetvelli piskopatlar :)

Beynini seveyim diyecem de o kadar boşluktan keyif alamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Lithran said:

CthuLhu said:

çocukların kafasındaki tabu yıkıldı, aa bu bize bağıran tip de ölebiliyor ki diye.

Savunmasız olmadıklarının farkına vardırlar.Canınız cehenneme cetvelli piskopatlar :)

Beynini seveyim diyecem de o kadar boşluktan keyif alamam.

Teşekkür ederim bende bodyguard tipli gülemeyen insanları beynime sokamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci biz severdik ogretmenlerimizi be. Ne hale gelmis ortalik. Gerci aranacak olursa suclusu da cok. O kadar cocukla bas edecek, adam edecek olanin biraz rahat bir yasam surmesi, biraz duzgun bir kafaya sahip olmasi gerek. Diger yandan bunlara katlanamayacak ksinin ogretmenlikten uzak durmasi gerek. Neresinden tutsan elinde kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

E oyle tabi. Ogretmenin degeri bu kadar asagi cekilmisken -maaslari, atanamamalari, haklarini alamamalari vs- bile bile ogretmen olup 30'una gelmeden hayattan beziyorlar. Ondan sonra acisini cocuklardan cikariyorlar ya da hic bir ise yaramayan zombi misali ogretmen oluyorlar.

Gayet kisir bir dongunun icindeler. Sonu iyi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

tabii canım.

her önüne geleni öğretmen yapıp çocukların önüne sürmek ile, onların egosunu süper şişik tutmak ile hiiiiiiç alakası yok bunların.

Ya o meslek dalindan bagimsiz. Gormemislik, gormemislik everywhere misali.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

öğretmenlik yapmaya istekli ve uygun kişileri seçmek ülkemiz açısından şuan zor. Murtaza gibi öğretmenlerimiz de var ama
konunun tamamına bakmadan, öğretmen lölölölö deyip geçenleri bir aylığına 30 ergenin başına öğretmen yapmalı. biraz empati ulan

e kolay değil tabi idealist insanlar olmalı ama hem adam gibi öğretmenimiz yokken hem de ortada 3 çocuk yapın 5 çocuk yapın diye dolaşan RTElerimiz olursa pek de düzelmez. Bu ülkedeki herkesin ilk öğretim ve lise eğitim alması geretiğini düşünürsek en mantıklı çözüm nüfus kontrolü.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen çocuğun mallığı ve tinerciliği.

olayın öğretmen öğrenci ilişkisiyle alakası yok.aynı cocuk saçma bir sebepten sizi yada teyzenizi de bıçaklayabilirmiş sokakta.

öğretmenleri zerre sevmem.okul hayatımda boyunca da hep çatıştım resmen hocalarla.bağırdık kavga ittik falan oldu ama adam bıçaklamak ayrı bir olay yani.

aynı çocuk muhtemelen okulda hoşlandıgı kızı yada hoşlandığı kızın sevgilisini de bıçaklayabilir.adam öldürmek ayrı bir olay.bu ektiğini biçmek yada öğretmenlerin kalitesizliği ile alakası yok

herkees uyuz olduğu insanı öldürse sonu gelmez o öldürmenin sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...