moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 lan burada 50tlye sattım püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Oski said: ben greenmangaming den almıştım, refund yalan. zaten düşünce ne edicem arada açıp takılıyorum canavar gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 temiz refundladım 125 e aldım 130 a sattım net :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 İade ettim halen oynuyorum yemede yanında yat o derece yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 sömürün kardeşim sömürün ondan sonra kotick şööle ea bööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aldım oynadım ilk zamanlar. 76lvl den sonra baya bi oynamadım. sonra tekrar gireyim dedim 78 oldum çıktım. bi daha da girmedim gene. baktım refund varmış hmm iimiş dedim dün akşam istedim bugün verdiler resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tebrikler beyler yeni bi kotick yetiştiriyosunuz sıfırdan sdfsd. dersini almıştır adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 6 ay üzerine de refund yapıyorlar fakat neden söylemeniz lazım. Ben yazdığım yazıda PvE'nin sıkıcı olduğunu(uzun zaman istediğini), sPvP'nin de bir süre sonra sıradanlaşmaya başladığını yazdım. Nisan'da yaptığım ön siparişi refund ettiler. Tabi ekledim sonuna da "Nisan'da aldım fakat oynadığım süre 10 saati geçmemiştir" diye. Sanırım onun da etkisi oldu. Bikaç tane ek paket çıktıktan sonra geri döneceğim kesin fakat olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyun dandik mi ki? niye refund yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 f2p olması beklenen b2p. sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kutulu aldığımı (serial vardi içinde sadece) iade edebilirmiyim bende bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Tabi edebilirsin suporta mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Khiran said: 6 ay üzerine de refund yapıyorlar fakat neden söylemeniz lazım. Ben yazdığım yazıda PvE'nin sıkıcı olduğunu(uzun zaman istediğini), sPvP'nin de bir süre sonra sıradanlaşmaya başladığını yazdım. Nisan'da yaptığım ön siparişi refund ettiler. Tabi ekledim sonuna da "Nisan'da aldım fakat oynadığım süre 10 saati geçmemiştir" diye. Sanırım onun da etkisi oldu. Bikaç tane ek paket çıktıktan sonra geri döneceğim kesin fakat olsun işte. arkadaş için aldığım kopyayı hiçbir bahane sunmadan refundladım direk. oyun çıktıktan 1-2 hafta sonra alınmıştı o kopya. sorgusuz sualsiz refundladılar bikaç gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 site dışından alınanları iade almıyorlarmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi ben nakit aldım adamlar kredi kartı şeyi istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 -Deno- said: festival çok tehlikeli bir adam ulan refund biliyodun da niye hiç haber vermedin zaten senin yüzünden aldım oyunu oo0000o0o0 0o0o0o0o0o 0o000000ooo00o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Nakit alamazsın çünkü refund'ı sadece Guild Wars 2'nin sitesinden online alanlara yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hem siteden yapacaksin hemde 3 ay falan max once alman lazim, ben siteden almama ragmen ilk ciktiginda aldigim icin vermedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 benimde aklımda 6 ay diye kalmış o olay. gerçi 6 ayı geçiyorum, 3 ayıda geçtim, 1 ay bile kafi o iş için ama... baya ilginç. 6 ay önce sattığı oyunu geri alma olayı :P 6 ayda normal bir mmo da 2 kez content değişiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar