Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Refund.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aldım oynadım ilk zamanlar. 76lvl den sonra baya bi oynamadım. sonra tekrar gireyim dedim 78 oldum çıktım. bi daha da girmedim gene. baktım refund varmış hmm iimiş dedim dün akşam istedim bugün verdiler resmen...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
6 ay üzerine de refund yapıyorlar fakat neden söylemeniz lazım. Ben yazdığım yazıda PvE'nin sıkıcı olduğunu(uzun zaman istediğini), sPvP'nin de bir süre sonra sıradanlaşmaya başladığını yazdım. Nisan'da yaptığım ön siparişi refund ettiler. Tabi ekledim sonuna da "Nisan'da aldım fakat oynadığım süre 10 saati geçmemiştir" diye. Sanırım onun da etkisi oldu.

Bikaç tane ek paket çıktıktan sonra geri döneceğim kesin fakat olsun işte.
Mesaj tarihi:
Khiran said:

6 ay üzerine de refund yapıyorlar fakat neden söylemeniz lazım. Ben yazdığım yazıda PvE'nin sıkıcı olduğunu(uzun zaman istediğini), sPvP'nin de bir süre sonra sıradanlaşmaya başladığını yazdım. Nisan'da yaptığım ön siparişi refund ettiler. Tabi ekledim sonuna da "Nisan'da aldım fakat oynadığım süre 10 saati geçmemiştir" diye. Sanırım onun da etkisi oldu.

Bikaç tane ek paket çıktıktan sonra geri döneceğim kesin fakat olsun işte.

arkadaş için aldığım kopyayı hiçbir bahane sunmadan refundladım direk. oyun çıktıktan 1-2 hafta sonra alınmıştı o kopya. sorgusuz sualsiz refundladılar bikaç gün önce.
Mesaj tarihi:
benimde aklımda 6 ay diye kalmış o olay. gerçi 6 ayı geçiyorum, 3 ayıda geçtim, 1 ay bile kafi o iş için ama... baya ilginç. 6 ay önce sattığı oyunu geri alma olayı :P
6 ayda normal bir mmo da 2 kez content değişiyor :D
  • Yeni Oluştur...