denalir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 jet fadılın dolandırdığı pure dinci kesimin, internet gaming ayağı beyler buna inanlar im sorry. Çünkü gereğinden fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 O argümanın dayanacak bir yeri kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 full modül entegre oldumu oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 3.0 çıktıktan sonraki ilk free-fly event'inde ne entegre olmuş ne olmamış girip kontrol edebilirsin. Tahminen holiday sezonuna doğru veya önümüzdeki ay anniversary sale ile birlikte çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 dostum oyuna sahip değilim, ama yıllardır gerçekten " yıllardır" takip ediyorum. Konferanslarda gösterilen şeyler süper gerçekten, güvenmek istiyorum ama diyorum, olmuyor olduramıyorum altan... Öpüceklermiş hissi çok fazla brightcıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Abi işte diyorum ya, free-fly event'leri oluyor, oyuna sahip olmasanda girip verdikleri gemiyi uçurabiliyorsun birkaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yıllardır güvenemiyorum, öpücekler hissi var dediğin 35 dolar fgsdf adam sanki evini satıp 15k dolarlık gemiyi alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 o opucekler hissi bitcoinde de vardi bak ne oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Xenocide said: yıllardır güvenemiyorum, öpücekler hissi var dediğin 35 dolar fgsdf adam sanki evini satıp 15k dolarlık gemiyi alıcak belki alıcam kanje nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 oo kenke nereye kuruyoz basei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sfdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=pw4kpUMMYPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 chris su anda bagcilarin ustunde ucuyoruz diyor kalabalık hell yeah modunda direk yiiuvv diye bagiriyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ama simdi hell yeah cekilmeyecek de ne yapilacak bu sunum icin, SC'nin yillardir izledigim en iyi stream'iydi bu her stream olan CIG klasigi teknik sorunlar bile olmadi bu sefer patiden bi pioneer cikar mi acaba, goss gibi guzel bi gezegen bulup dikelim gecekonduyu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 pati yaşlandı gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 2014ten beri hala release olacak di mi bu oyun. Early accessiniz batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 şu videolara bile verilir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Bişi sorucam şu an yapılan her şey oyun tam release olduğunda hard reset yiyecek mi? Yoksa eskiler yeni gelenlere siz sevişirken biz bu mahallelerde cenabet geziyoduk mu diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Yok reset gelir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 An Overview of the Xi'an Language for Diplomats https://robertsspaceindustries.com/comm-link/spectrum-dispatch/16220-An-Overview-Of-The-Xian-Language-For-Diplomats En sonda özel indirme dosyası var 136 sayfa https://robertsspaceindustries.com/media/2j71xuaywkpmzr/source/Xian-Language-Overview-31-10-2947.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Crowdfunding çerçevesinde parayla elde edinilen kozmetiklere, gemilere, silahlara, komponentlere, zırhlara vs. herhangi bir reset gelmeyecek. Gene parayla alınan in-game currency'nin de bir üst limiti mevcut. Oyun oynarak elde edinilen Alpha UEC(in-game currency), kaynak(maden, gaz vs.), Outpost tarzı şeyler resetlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=sHKnzOKMT08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 eta vermediler mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Yılbasında cıksın yeter 3.0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 sene sonu gelmeden cikacak dediler. Xmas'da cikar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar