Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 airbrakeler eve atmosferinde işe yarar mı ya, resmen dunaya in çok daha kolay pşff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Cuce said: hız limiti olan uzay gemisi nedir ya Dog fightlara speed limit koyacağız demişler manevralar sırasında ivme yüzünden ölmesin pilotlar diye, heralde gemilere dampener serum merum ivmenin yol açabileceği etkileri kısıtlayıcı addonlar da gelir. Bi yerde mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 2012 de başlamış proje yuh toplamda 118m fund yapılmış. napiyo abi adamlar 4 yıldır sdf tüm para bizde kalsın diye 3 kişi mi çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 en son 270 çalışanları vardı, artmıştır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ve bir ton outsourceladıkları şey var. WoW'un yapımı da 6 sene sürdü, tırt EA oyunu istemiyorsan bekliceksin abi raconu hep buydu hırslı oyunların. MMO yapıyor adamlar, tabii ki uzun sürecek. 2 sene sonra çıkarsa ben eyvallah dicem. Şikayetim performans, karakter animasyonları. optimize etmezlerse büyük kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 axedice said: Cuce said: hız limiti olan uzay gemisi nedir ya Dog fightlara speed limit koyacağız demişler manevralar sırasında ivme yüzünden ölmesin pilotlar diye, heralde gemilere dampener serum merum ivmenin yol açabileceği etkileri kısıtlayıcı addonlar da gelir. Bi yerde mantıklı aslında İçmeye hız limitinin ne alakası varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 https://robertsspaceindustries.com/funding-goals 120 melyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 vidyo güzeldi yalnız atmosferiki halledipde yapsalarmış daha iimiş. sırıttı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=RAbtzAh5NXs DAYUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Grafik olarak baya tatmin edici de, dönüşleri çok hantal, herhalde gamepad le oynuyor diye. Bide yıl bilmem kaç, uzaya açılmışız, süper gemiler falan ama hala pıtpıt kurşun atıyoruz, pewpew olmıcak mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Tabi ki M1911 ultimate secondary olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 dreagloth said: Grafik olarak baya tatmin edici de, dönüşleri çok hantal, herhalde gamepad le oynuyor diye. Bide yıl bilmem kaç, uzaya açılmışız, süper gemiler falan ama hala pıtpıt kurşun atıyoruz, pewpew olmıcak mı acaba. Dünyanın en güzel tercihi o. Lazer pulse falan hiçbir zaman tatmin edici olmuyor. Ayrıca bir ton gemi hala minigun falan sıkıyor abi. Recoil olsun, reload olsun bunlar hep güzel mekanikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 üff hemen matari ve amarrlar ayrıldı http://updates.eveonline.com/kvd74o0q2fjg/4zkujes5sIisKCKgg20omC/e824732d40ecd39672d35df8e27042c2/MissileGuidanceDisruptorsb412.png?w=1920&fm=jpg&fl=progressive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Tabii ki Minmatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bu oyunlarda Yaw Axis ile Pitch Axis'in hızı aynı olunca Roll'un bi anlamı kalmıyor ya. ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum, yaw'ın pitch'ten daha yavaş olması lazım ki roll artı pitch yaparak dönüşe zorlanmalı oyuncu. misal freelancer'da da böyleydi ve bütün oyun boyunca 1 kere roll kullandığımı hatırlamıyorum. Bi de joy kullanırken X axis'i yaw için ayarlı olunca kafam karışıyor benim. X'in roll yapması lazım. Ama bunda X'i rolla ayarlamanın anlamı kalmıyor. Mouse kullanırken rahat tabi. nereye çeksen oraya geliyor herhangi bir flight mekaniği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben yatırarak dönüyorum abi hala öyle daha hızlı dönüyor SC'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben yaw ile roll&pitch dönüşleri arasında hız olarak bi fark göremedim. varsa da çok minnaktır. öyle olunca da roll yapana kadar direk yaw'la dönüyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Roll anlamsız bu oyunda dar alanda kısa paslaşmalar hariç, roll'la dönersen üstünü açık hedef haline getiriyorsun. X'e direk yaw, twist'e roll işte. Hatta twist yoksa ve pedal varsa ona da side-strafe, roll o kadar anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ona bi nerf gelir bence. Gelsin de zaten. Combatın estetiği çok düşüyor o birbirinin etrafında strafe moduna girince. Tamam daha gerçekçi mevzu speys oldugu için ama yine de tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 onu kendince mantıklı hale getirirsin ya. arkadaki thruster'lar en güçlü ve yukarı aşağı hareket edebiliyor, o yüzden pitch ile dönüş daha hızlı oluyor felan fişmekan dersin. uzay diye bu kadar kaymak hareket etmesine gerek yok ya. true realism'den ziyade how it feels abi önemli olan. uzayda sürtünme yok o yüzden sarsıntı olmaz falan diyip Spectator mod'da kamera kullanıyomuş gibi gemi kullanmayalım yani. Elite Dangerous'ı bu yüzden seviyorum işte. Uçuş mekanikleri tam olarak istediğim gibi. Yaw ile gemiye 360 yapmak 60 saniye falan sürer heralde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 CitizenCon varmış bugün https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15536-CitizenCon-2946-Details artık bi tarih alalım ya. en azından squadron 42'ye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 biri babalara sorabilir mi ölürsek oyun hakkımızı çocuğumuza bırakabiliyor muyuz das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XuDj5v81Nd0 Oha oha oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kız çok kaslı izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 inanilmaz bir tech yapmis adamlar. O Carrack'i aldim alacam. Oyun ne zaman cikar bilmiyorum ama of ya cok fena duruyor. 2018 baslarinda bir hayli ele gelir duruma getirirler. Eger batirirlarsa da ne diyim saglik olsun, oyun endustrisi icin gerek FPS olsun gerek Planet tech, flight engine, pyhsichs engine falan..inanilmaz bir arge yapmis oldular.http://www.gamersnexus.net/gg/2634-citizencon-2016-star-citizen-roadmap-sandwurms-planets Sunumdan 4k ss'ler; Bu arada Richard Garriot silsin kendini lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar