Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Kanadali turbulent sirketiyle ortaklik yapmislar. Turbulent bunlar icin yildiz sistemleri yapacakmis.

Onceden zaten varmis partnership de ufak tefek isler icinmis. Şimdi iş buyumuş. Hayirlisi.

Mesaj tarihi:

aslında süreci hızlandırır diye düşündüm ben. çünkü her şeyi yapsalar, yıldız sistemleri yaparak haritayı genişletmek başlı başına bi iş olacaktı. bunlar oyunu yaparken öbür yandan da başka şirket haritayı genişletsin işte. mis.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 20.12.2020 at 10:53, Raze dedi ki:

yeni başlayacak olan varsa referral verelim, iki tarafa da lti bike veriyorlar

gemi veriyor mu? pack almadan oyuna sokmuyor galiba

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

pack alacan mecbur.

en ucuzu bildiğim kadarıyla Aurora, 25 dolardı en son.

edit: 40 dolarmış sdfg ben 25'e almıştım ama OH

Xenocide tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ben arada girip 3-5 mission yapip cikiyorum. Krediler artik wipe yemedigi icin birikiyor. Bi ara mining gemisi rentleyip mining denicem biriken paraynan. Oyunun o kismina bakamadim hic.

Roadmapi guncellediler bi de. Alpha 3.12 geldi, tractor beam falan eklemisler. Reputation sistemi eklenmis (gerci ben goremedim, ya da nasi calisiyo bilmiyorum bulamadim)

Performans ve ai namına hala major bi degisiklik yok. Bakalim 4.0 in getirecekleri onemli. Buyuk leapler lazim yoksa işte o zaman ben de sizin kervana katilirim ciftlik star bank diyesfccx

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Xenocide dedi ki:

yoksa işte o zaman ben de sizin kervana katilirim ciftlik star bank diyesfccx

Abi... Sana kötü bir haberim var.

Bu piramitçiler de hep böyle diyor. "Şu zamanda bu kadar para kazancam. Kazanmazsam valla haklıymışsın kabul etcem" falan diye.

• Yeni Oluştur...