Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Avorion'u merak ettim ben asil. İndirime girmis yorumlar da baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) Starship evo’yu alıp iade ettim bi 10 yıl da bunu beklemeyelim pls @Xenocide Pc specleri neler? Kasım 3, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Amd ryzen 7 2700x Rtx 2060 ventus 8*2 gskill sniper x 3200mhz ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Kanadali turbulent sirketiyle ortaklik yapmislar. Turbulent bunlar icin yildiz sistemleri yapacakmis. Onceden zaten varmis partnership de ufak tefek isler icinmis. Şimdi iş buyumuş. Hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 +3 sene de buradan gelir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 aslında süreci hızlandırır diye düşündüm ben. çünkü her şeyi yapsalar, yıldız sistemleri yaparak haritayı genişletmek başlı başına bi iş olacaktı. bunlar oyunu yaparken öbür yandan da başka şirket haritayı genişletsin işte. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 yeni başlayacak olan varsa referral verelim, iki tarafa da lti bike veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 On 20.12.2020 at 10:53, Raze dedi ki: yeni başlayacak olan varsa referral verelim, iki tarafa da lti bike veriyorlar gemi veriyor mu? pack almadan oyuna sokmuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 (düzenlendi) pack alacan mecbur. en ucuzu bildiğim kadarıyla Aurora, 25 dolardı en son. edit: 40 dolarmış sdfg ben 25'e almıştım ama OH Aralık 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 gemi vermiyor bunu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Benim gemide bu: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Nomad-Starter-Pack-Holiday-2020-Warbond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 oha üstteki asp explorer direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 benim gemiyi daha yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 parayla gemi almaca oyunu mu bu sadece? oyun içinde gemi yapma yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Oyun yok abi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 1 saat önce, Oce4n dedi ki: parayla gemi almaca oyunu mu bu sadece? oyun içinde gemi yapma yok mu hiç? Bırak gemi yapmayı , daha oyunu yok ortalıkta, Çiftlik Star bank olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 oyun yoksa oynadıkları ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 oyuncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 ben de böyle diyorum da keşke iade etmeseydim zamanında. şimdi en düşük paket bile pahalı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Ben arada girip 3-5 mission yapip cikiyorum. Krediler artik wipe yemedigi icin birikiyor. Bi ara mining gemisi rentleyip mining denicem biriken paraynan. Oyunun o kismina bakamadim hic. Roadmapi guncellediler bi de. Alpha 3.12 geldi, tractor beam falan eklemisler. Reputation sistemi eklenmis (gerci ben goremedim, ya da nasi calisiyo bilmiyorum bulamadim) Performans ve ai namına hala major bi degisiklik yok. Bakalim 4.0 in getirecekleri onemli. Buyuk leapler lazim yoksa işte o zaman ben de sizin kervana katilirim ciftlik star bank diyesfccx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Yani ciksa keske, su squadron 42 mi ne ona bile raziyim 2021 sonuna dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 scam citizen diyorlardi, gercek mi cikti simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Scam boyle askin izdirabini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 2023 beta, 2071 release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 10 saat önce, Xenocide dedi ki: yoksa işte o zaman ben de sizin kervana katilirim ciftlik star bank diyesfccx Abi... Sana kötü bir haberim var. Bu piramitçiler de hep böyle diyor. "Şu zamanda bu kadar para kazancam. Kazanmazsam valla haklıymışsın kabul etcem" falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar