Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 şu 35 dolarlık aurora pakedinden alsam mı lan. yoksa beklesem fırsat gemisi felan yaparlar mı zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 dun xmas livestream ardindan o 20 dolarlik paketleri tekrar satisa cikardilar, aninda bitti tabii kacirdiniz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bitmeyecek kodumun oyunu, daha start olamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 20gigolop kusur update gelmis falan.. Yeni pc sart buna en azindan bana lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Leopar said: dun xmas livestream ardindan o 20 dolarlik paketleri tekrar satisa cikardilar, aninda bitti tabii kacirdiniz dsf Ben aldım valla, sonra Chasis upgradele Mustang, oradan da Mustang Delta'ya çevirdim. LASERS, CANNONS, ROCKETS. DROP. YOUR. PANTSU. http://i.imgur.com/cFN2XZT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 tabi sen buraya gelip "ey arkadaşlar 20 dolarlık paket satışta, yapışın" diyeceğine mustangimi şöyle upgrade ettim, böyle cilaladım ımh ımh diye artistik yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ben onu kaçırdım ama yabancı bir arkadaşa haber saldım çünkü satışa gece 4'te çıktı türkiye saatiyle. Çocuk christmas hediyesi aldı, ben de ona Valkryia Chronicles aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben aldım bunu, girdim hangara gemi yok, neden yok? Birde dönüşlerde, harekette inanılmaz blur oluyor neden? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 su anda yok eskiden vardi. esc sonra oradan arena commandera gec ve uc.. orada cesitli tipte olay var. blur var ve ayari yok su an. insert ile 3th persona gec blur kalmiyor gibi.. uzayda da calisiyor insert gemini farkli yerlerden falan goruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 dreagloth said: tşk çok erken almışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 20$ a düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bingildak said: aldım bende iyi oldu 20 dolara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ben ileriye yönelik aldım ya, indirmem bile önümüzdeki 1 yıl min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yok degmez zaten su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ben buna oculus yapıyorum evde. bitince konu açıcam satıcam hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dreagloth said: Ben aldım bunu, girdim hangara gemi yok, neden yok? gemiler var da hangar sistemi degisti, siteden ayari var gemileri hangar bay'lere atamak lazim ana sayfadan My RSI -> My Hangar -> Configuration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bu oyun ne zaman olacak ya, şöyle 3-5 kişi girip itlik yapılabilecek kıvama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Leopar said: dreagloth said: Ben aldım bunu, girdim hangara gemi yok, neden yok? gemiler var da hangar sistemi degisti, siteden ayari var gemileri hangar bay'lere atamak lazim ana sayfadan My RSI -> My Hangar -> Configuration Thx bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yanlis yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dreagloth said: Ben aldım bunu, girdim hangara gemi yok, neden yok? Birde dönüşlerde, harekette inanılmaz blur oluyor neden? tşk G-force. Oyunun combat mekanigi göründügünden çok daha complex. Warthunder gibi değil, yer çekimi olmadıgı için herhangi bir yöne dogru çok hızlandıktan sonra ani force degisiminde g-force yiyorsun. Mesela geminizin silahlarını da düşmanın shield ve hull tiplerine göre uygun kullanman falan lazım. Vurdugun yerlerin önemi var. Geminin belli yerleri shield, Booster ve silahları kontrol ediyor. Adamın shield generator'ını vuruyosun shield rechargelamıyor, boosterları vuruyosun hareket edemiyor düzgün. Silahları vuruyorsun ateş edemiyor. Gibi. Xaenin said: Bu oyun ne zaman olacak ya, şöyle 3-5 kişi girip itlik yapılabilecek kıvama geldi mi? Şu an FFA arena commander combatı var bildigin call of duty kafası kapısıyorsun belli maplerde. Racing var. Ve AI'a karsı swarm'la kapısıyorsun. 2015 ilk çeyrekte FPS'si geliyor, board yapıp gemi ve üs ele geçirme kafası. Ben su an training olsun diye oynuyorum çünkü hala çok yeto ucuyorum yani, hissediyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hangarda koşarken blur var, gemiye bakmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ayarlarına göz at abi, bende yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 konsolu acip r_MotionBlur = 0 yazin blur'u kaldirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Pırıl pırıl. Oyunların su motion blur olayını azaltmaları lazım, yeni gen ne kadar oyun varsa yapıyor o çirkinligi. Cinematic okey güzel de ateş edicem adamı göremiyorum dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar