Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 targetın gitmemesi lazım aslında. ama illa gidiyorsa yine quantum drive spool et, TOO CLOSE şeklinde target olarak çıkar yine muhtemelen. 3.3.5 ne zaman live oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Quantum atmosferin dışında bırakıyor seni. 30 km civarı atmosfer varsa 50 km'de bırakıyor. Atmosfere giriş yapıp sonrasında da iniş yapman gerekli. Hurston'da 100 km atmosfer var mesela. Atmosfere yavaş girersen sonrasında AB'yle hızlanmak daha fazla Hydrogen Fuel yiyor mesela. Altimeter'ı kontrol etmen lazım bir de iniş yaparken çakılmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 3.3.6 live şu an, 3.3.5 dün live'daydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 oha sdfg iyi iyi eve gidem de bi lolvilleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ben de o outpostları göremiyordum. 50 KM yakına gelince zaten en son düzgün bir şekilde bırakıyor, direk mouse ya da joy kontrolü devre dışı bırakırsan (z freelook ile) zaten karaya yaklaşınca outpostu görebilirsin. Ya da ben ilk başta 'b' (spooling) basarak kaybolan targetı tekrardan getiriyorum işimi istediğim gibi olmasada çözüyor. Bu arada para kasma bilgileri için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Free Fly https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360012238394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 oyun akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Lorville'e inerken dik yaklaşın ve hangar kapaklarını hedefleyin. Geri kalan her yerde 3000m altında no-fly zone var, girdiğiniz gibi patlarsınız. Free fly event için herkese Cutlass Black vermişler, Size 2 Quantum Drive'ıyla 6-8 dk'da PO'dan Hurston'a jump yapıyor, Lorville'e inişi kalkışı oldukça rahat orta boyutlu bir gemi. Yarın akşam TSİ 19:00'da başlıyor free-fly event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Free-fly 1 saat 30 dk sonra başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 hayirli ucuslar arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 brace brace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 bakiyim dedim de. patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Login serverları falan gidik şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Biz giriyoruz phyx'le, pati discord'tayız esen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Pati discorda bir inv alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Abi oyle inv atamiyoruz. Kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Esh said: Abi oyle inv atamiyoruz. Kusura bakma Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PpUnRqOsQUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 fps baya düzelmiş, hala olması gereken yer değil tabi ama baya gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 FPS baya iyi. Son 3.3.5 ve 3.3.6'da ayrı ayrı iki kere daha yükseldi 3.3.0 üzerine. PO özellikle çok iyi. Lorville'de baya düşüyor daha optimizasyon yapılmadığı için ve yeni olduğu için de bir iki patch sonra OCS'e ayar gelince toplayacaktır. PO'da uzun süre 30 fps aldıktan sonra şimdi 80-100 baya temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 FPS gerçekten iyileşti, hatta geçen haftaki patch de daha kotuydu. Çok tatlı olmuş Drake vermişler saolsunlar, çok sevindim hemen lorville gittim. Hatta yolda yatağa falan uzandım uzun diye yol ama warpta giderken bagajı açabiliorm falan bi garip :). şimdi lorvilde bu bedava gemileri nasıl alıcaz? ben bi fuar alanına girdim ama tek gemi var ve etkileşime giremiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Geminin arkasina dogru gecip kapiyi indireceksin abi. Sonrasi sana kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Tek gemi yok fuar alanında, diğer gemiler streamlenmemiş senin client'a, sadece yeni 300 series modelidir gördüğün. Oyundan çıkıp tekrar gir, farklı bir servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 tamamdır gemilere gidip direk al mı dıyorum napıyorum. Sonra hangarda mı cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar