axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Şu anki modele göre derken, roll hangi durumda daha önemli olabilir ki? Yaw ve pitch gerçek manevralar işte, rolla ne yapabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Atmosferik ucusta kanatlar onem kazanacagi iicin, roll yapip pitch yaparak donuş yapabilmen lazim, ucak mantigi. Ama gorcez bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Gezegen uçuş dinamikleri içinse tamam. Diğer türlü bi mantığı yok. Hem atmo hem uzay için tasarlanan gemi var mıydı peki? Küçük gemilerin öyle bi olayı vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 3.3.5 live lorville GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Overlok makinesi ayagimiza bu kadar hizli gelmemisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 valla bi yerde sanki kanatlı gemilerin avantajlı olacagından bahsediliyordu. Tamam ok da kanatsızlar atmosferde uçamayacak mı? keşke uçamasa hehehe. bu mustangin atışları neden böyle ya bunu aurora gibi tararararrara yapamıyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Kanatlıların atmoda kontrolü daha kolay olacak ama atmoda yaw pek kullanılamayacak, mecburen roll/pitch'le dönülecek. Uzayda gene sağlıklı miktarda yaw ve strafe olacak muhtemelen. Bir de landing mode'u kaldırıp ikiye bölecez dediler. Bir tuş landing gear'ı kontrol edecek, diğeri VTOL thrusterların yönünü(başta Valkyrie, Reclaimer gibi gemiler için). VTOL thrusterları aşağıya dönük olarak atmoda uçan gemiler hoverlayabilecek heli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 https://i.redd.it/l9h03d164mz11.jpg Gemi fuarı bu sene Lorville'de in-game olacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ooo gidelim, levskideki garajı gordum dun sans eseri baya pahalıymış yaw gemiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lzVPVDIRgK4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 gemi 90 derece yatinca ayaktakilerin dusmemesi olmamis. sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Tam 8 dakika surdu Hourstan'a QT. Ufak gemiler daha yavas 15 dakkaya kacar cikiyor yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 İyi abi sürsün, sürmesi lazım tertemiz. Uzaydasın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 valla gelmiş lolville oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 elite'de Alpha Centauri'de Hutton Orbital var meşhur. sisteme geldiğinizde oraya ulaşmak 90dk sürüyor, şükür edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Merhabalar, Ya bu delivery missionlar için dün Auorora ile 3 kere denedim, her seferinde kutuyu place ettikten sonra waypoint te güncellenmedi buna ek olarak gemiye binmeye çalıştığımda her seferinde yerin altına girerek öldüm. Bu işi yapabiliyor muyuz yoksa ben mi çok şanslıydım? Bir de Aurora ile ECN emergency görevine gideyim dedim gemi kurtuldu vs de diğer pirate a resmen 4-5 dakika saydırdım shieldi de kalmadı adam ölmedi sonunda ben full ken bir anda öldüm. Muhtemelen bizim silahlar pek işe yaramıyor. Son olarak da para kasmak istersek ne yapabiliriz? Muhtemelen paso wipe yiyeceğiz ancak silah outfit vs için. Trade den Auorora ile pek gelmiyor 100 anca, 3.0 da rahat rahat bir git gelde 4k-5k yapabiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 abi görevler hep buglı ben sadece uzayda geziorm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 görevler de çalışıyodu aslında eskiden, bozmuşlar onları hep fsdg sadece ECM görevleri yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=6bYZPlIInAo Şu şekilde kasacaksınız abi para, HEX'den Jumptown'a gidip ordan WiDoW ve Altruciatoxine alıp gene HEX'e geri satacaksınız. Altruciatoxine'den 184 UEC/SCU WiDoW'dan 946 UEC/SCU kar elde ediliyor. PO'dan geliyorsanız Medical Supplies alıp onları Jumptown'a da satabilirsiniz. Trade spreadsheet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 bişi sorcam şimdi gezegende x bi noktasına gidicez mesela. işaretliyorum orayı ben QT çalıştıyıroum hop önce gezegene tamam sonra 2. waypointe spool ediyorum hop QT 2. waypointe 50km falan kalana kadar gidiyor gemi. buda ok burdan sonra waypoint kayboluyor. tekrar target set et dediğim zaman haritadan bu sefer baştan wp 1 e göndermeye çalışıo, o yüzden hep indiyim yerleri el yordamıyla sezgiyle buluyorum neyi yanlış yapıorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Outpostlara 50 km'den yakına jumplıyamıyorsun, son 50 km'yi cruise'da gideceksin. Nerede olduğunu kaybedersen Quantum Drive'ı spoolladığında çıkar işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 cruise a nasıl geçiyoruz? QT spool gezegen dışında falan işe yarıyor ama atmosferdeyken spool ettirmiyor ama bi deniyim bakayım çıkarıcak mı ikon. ama waypoint kaybolması biraz kötü olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Afterburner'a basıp hızlanıyorsun işte cruise dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 optionsta afterburner için toogle seçeneği var onu aç öyle git. basılı tutmak işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 he tamam, ya zaten uzun sürmüyor 50km falan filan kaldıktan sonra. ben lokasyonu bulamıyorum o sorun oluyor dock falan varsa dıger gemılerı targetleyıp buluyorumda yoksa el yordamı sezgı sadsaf thrasher a benzettiğim aurora akıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar