Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 abi ben corp'ta mıyım? niye iletişimimiz yok lan oyun içinde? bi paticik diye chat kanalı açtım, 1-2 davet atmaya çalıştım ama gitti mi gitmedi mi, hiçbi fikrim yok. bright'a ve xunn'a atabilmiştim sanırım. ama o sırada onlinelar mı değiller mi ondan da emin değilim. bi beraber bi şeyler yapmayı deniyelim lan nasıl oluyo görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Oyun içi bir tek general chat, party chat ve VoIP/FoIP çalışıyordur. Karşılıklı birbirinizi eklerseniz aynı instance'a girebilirsiniz join friends yaparak veya party kurup party launch yapabilir veya oyun içinde birbirinizin nerede olduğunu görebilirsiniz. Party üyeleri markerlarıyla çıkıyor UI'da. Oyun içinde /addcontact name komutu Friends'e ekliyor olması lazım, menüden ekleyince crash veriyor olabilir ama Friends'deki birine oyun içinden aynı instance'tayken party inv. atmak sıkıntı çıkarmıyor olması lazım. İletişimi direk Discord'dan falan yapın abi oyunun chat sistemi daha düzgün değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 xunn said: Gladmir said: Corp acmadik hala dimi @xunn @Phyx Açtık olm paticik corp'u. invite da yollamıştım diye hatırlıyorum sana. Yok gelen giden olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 istenmiyosun demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 corp şeyini verinde üye olak Benzin çok pahalı olur, taşıma işlemi yapan luks araçlar çok daha ucuza gelir o zaman olabilir bu taşıma olayı, onun dışında npc tasırlar anca. gorevlerın para verme olayı hafif sıkıntı olabilir. Evet oyunda money sinkler var, ama denk gelmesi lazım. Bilemedim. Özellikle lootlardan para düşme falan olmaması lazım, doğrudan enflasyona sebep veriyor bu, eve de gördük ( ve diğer mmolarda ). lootlardan ve görevlerden item düşebilir. Bence en mantıklısı bu, bu itemlarda diğer playerlara verilebilir. Ekonomik büyümenin önüne geçemezsen, sürekli para basarsan bu sefer enflasyon problemi oluyor buda doğrudan craftingi bozan bişi. Tabi adamların 2112311351 tane mmonun çektiği çileyi görüp ders çıkarmamış olmaları imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Suark said: Tabi adamların 2112311351 tane mmonun çektiği çileyi görüp ders çıkarmamış olmaları imkansız. abi bundan bir önceki mmo 2112311351-1 mmonun çektiği çileyi görüp ders çıkarmadı. just saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Görevler para verecek, enflasyona falan da neden olmayacak. Loot diye de bir şey yok, en fazla salvage veya derelict shipten benzin aşırma falan olacak. Enflasyonun nedeni yeterli money sink'in olmaması oyunlarda, görevlerin para vermesi değil. Ayrıca SC'nin quest sistemi de diğer MMOlar gibi değil. 1 quest alıp 1 quest yapabiliyorsun sadece ki o da uzun sürüyor(10-40 dk), ne kadar hızlı yaparsan yap. Questler sadece aktiviteleri çeşitlendirmek için oyunda olacak yüksek ihtimal. Racing yapmak isteyen adama para kazanabileceği racing questi mesela. Racing questleriyle para kasmak da ciddi zor olacak. Combat questleri de aynı şekilde, ne kadar iyi combat pilot olursan ol gene travel timeıyla çok vakit alıyorlar. Para kazanmak için şu an bile questlerden öte meslekleri yapmak gerekiyor, nedir Trade ve Mining. En çok para getiren Trade, onun riski de çok daha yüksek. Mining şu an gereğinden fazla getiriyor Prospector'un bazı mekanikleri oyunda olmadığı için, şu ankinin 1/4'ü kadar maden taşıyabilecek bitmiş halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Pati corp için id'leri pmleyin adamı yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 handle name mi account name mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 acc name ve sifre lazim abi tam eklemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 yolladım şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 corpa buradan direk başvurabilirsiniz https://robertsspaceindustries.com/orgs/PMCORP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 İsmini logosunu falan degistiricem. Dürteriz Cuce'yi bedava industrial Pati logosu yaparız SC için NE FUCKING PE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 İsmi annen inc. Olabilir mi tşk. Hem corp mantigina da uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ya bunu joystick olmadan oynarız dimi? laptopa bağlıyım bir süre o yüzden klayve mouse combosuyla oynama imkanım var sadece. haftasonuna indireceğim eğer oluosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Oynarsın da çift joystick'in keyfi bir ayrı oluyor. Mecburi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 sanırım oyun mouse keyboard ıcın yapılmıs, yani gemi içindeki menülere mouse olmadan ulasamıosun vs vs. Hoş tabi onlar aksiyonda kullanılacak seyler degılde ben kullanıorm arada :D evdekı joysticki bulursam denicem bi arena commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Joy kullananlar icin bi autoaimimsi bi şey var ismini unuttum simdi. Crosshair dusman gemisinin ustunr geldiginde sensitivityi otomatik dusuyo ve bi miktar kendi takip ediyor. Onun sayesinde mouseun dominasyonu kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 ESP - Enhanced Stick Precision Comp. oynayanlara bakıldığında dual stick dominant, onun haricinde stick + mouse oynayan tek tük birkaç kişi var. Oyuna yeni başlayanlar mouse'la gimballed silahların çok iyi falan olduğunu sanıyor da ortalama üstü oynayan birine denk gelince bir ufak boy silahın %60 daha az dps'e sahip olmasının yarattığı sıkıntıyı fark ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 auto aim signature la mı çalışıo yoksa üff süper olur he bu IR dır signature dır anlatan bi yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Hayır signature'le çalışmıyor. Signature mekanikleri daha pek ekli değil ama basitçe 3 farklı signature var: 1- IR (Infrared) 2- EM (Electromagnetic) 3- CS (Cross-section) Bu 3 farklı signature gemilerin radar ve scanlere takıldığı mesafeyi ve missile/torpidoların isabetini etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Gemi hala kapısız rampasız çıkıyor (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Reclaim'le gemiyi, olmadı server değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bright said: ESP - Enhanced Stick Precision Comp. oynayanlara bakıldığında dual stick dominant, onun haricinde stick + mouse oynayan tek tük birkaç kişi var. Oyuna yeni başlayanlar mouse'la gimballed silahların çok iyi falan olduğunu sanıyor da ortalama üstü oynayan birine denk gelince bir ufak boy silahın %60 daha az dps'e sahip olmasının yarattığı sıkıntıyı fark ediyorlar. Ben cok ters oynuyorum bu oyuna gore ya.yaw-roll ters bende, ona alisigim. Baslarda hic beceremiyodum da şu esp'yi kesfedince ufaktan yargilamaya basladim. Movementim sahane, cok acayip aralara girip cikarim da aim biraz sikinti oluyor mousea oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Roll'u twist'e, pedala veya ministick'e almak lazım şu anki flight model için, çok daha önemsiz yaw'a göre. Yeni flight modelda muhtemelen atmo roll-pitch heavy olacak da uzayda ne olur belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar