Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlılıktan kurtulanlara müjde!

xaty

Öne çıkan mesajlar

ahahah bende bu konuyu açmaya gelmiştim ki açılmış..

Keşke insanları umreye göndermek yerine o parayı rehabilitasyon merkezi açmaya, hemşirelere vs. kullansanlar da bilim yoluyla insanları bğaımlılıktan kurtarmaya çalışsalar.

işitme engelli insanlara da imamlar din eğitimi vermeye gidiyorlarmış, keşke onun yerine işaret dili öğretecek olan profesyonel insanlar gitse, işitme engelliler için belediye etkinlikler yapsa, o insanları topluma kazandırmaya çalışsa...

Ama tabi burası türkiye, bilimsel yollarla değil dinsel yollarla insanlara ulaşmaya çalışırız biz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dur anlatıcam! anlatıcam keza yapacak daha zevkli bi işim yok şu dakika. belki kahve koymak ama hmm yok bu daha iyi.

SARS vardı ya. hah. ona benzer bi virüs yüzünden suudi'ler dünyanın 4bi yanında ölüyorlar.
ama tam da SARS değil. onun için SARS-like diye geçiyor. 2003 salgının aksine herkeş çok sağlam atladı konunun üstüne. insanlık olarak EZİYORUZ diyebilirim sanırım.

ama Suudi Arabistan + hac dönemi gibi bir ortamda SARS yahut İspanyol gribi gibi bi virüsü saldığınızı düşünsenize. Milyonlarca adamı hastalık taşıyan vektörlere çevirirsiniz!

9/11'den kat be kat kötü bi saldırı olur bu.

güzel senaryo çıkar bundan diyeceğim gerçi ama twelve monkeys filmi var hani.

oldu mu? bence oldu. o zaman şimdi kahve.
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyada eroin 5 tl.
Ve Antalya gibi bir yerde Amatemde sadece 20 yatak var.

Zaten herşeyi geçtim bağımlılığın tedavisi yoktur.
Amatem'e yatan hastalara da bu anlatılır, "bu hastalık hayat boyu süren birşey, tedavisi yok. İçme isteğiniz hayat boyu devam edecek biz burada yoksunluk belirtilerini yok ederiz ve içme isteği geldiğinde nasıl baş edeceğinizi öğretiriz" Tüm tedavide bu çizgide devam eder. Kurtuldum bitti diye bir olay yok yani.

Bu yaz staj yapmıştım, Amatemde bir hasta vardı 17 yıl aradan sonra tekrar başlamış mesela.
Ve o 20 yataklı yere girmek için ne torpiller dönüyor belli değil.
Hatta torpil bulayıp Amatem'e yatamayan bazı hastalar amatemin verdiği kırmızı reçeteli ilaçları torbacılardan temin ediyordu x20tl fiyatla.

Diyanet gitsin namaz kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...