axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Aceace said: munter said: İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik.... işte o yüzden işsiz. Ben haftanın 2 günü işe gidiyorum. Öğlen 12 gece 3. E bunun üstüne üniversite var. E bide kız arkadaşım var. Diablo oynayacağıma yapabileceğim bi yığın iş var. Oyunun parasının üzerine 180 tl para kazandım. O kadar. (Gerçi kız arkadaşım kendi karakteriyle diablo oynarken mausumu kırdı. Onu düşmek lazım.) Oha gerçekten mükemmel bi hayatın var. Hem üniversite hem kız arkadaş hem iş (HEM DE HAFTADA İKİ GÜN!!), arada bir de diablo atıyorsundur.. Vay anasını ya insanlar nasıl yaşıyorlar
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahaha kız arkadaşı bold'a yazın lütfen.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sparkcaster said: senko said: işsiz. sen de işsizsin lan
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 lvl60'ladıktan sonra paragon lvl diye bişi geliyo hadi canım sen 100lvl daha kas diyo oyun.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Magic find statı artık itemlerinde bulunması gerekmeyen bir stat oluyor. Sürekli magic find cap'te geziyorsun, sen de full dps ağırlıklı bir geara odaklanabiliyorsun.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bir şey olmuyor, "Blizzard'ın bu dev hayal kırıklığı oyununda ne kadar çok vaktimi öldürdüm" diye yeni e-peen'inle geziyorsun sadece.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 işte bu sonra noluyorları hjerşeyin başında sorsak beöl tuzaklara gemmeyiz
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Az zamanda daha çok magical buluyor eskiye göre, haliyle RMAH dan daha çok para kaldırıyor.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 rpglerde vakit öldürünce o da çöpe giden vakit olmuyor mu. hani 10-20-30yıl elbet bir vakit kapatıp gidecez her oyunu. hiçbiri sonsuza varmıyor. bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte.
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären said: bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte. 11 aydır online oyunlara giremiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Cuce said: Sparkcaster said: senko said: işsiz. adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke. keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu. ne güzel olurdu ya
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Karag8z said: goldbären said: bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte. 11 aydır online oyunlara giremiyorum. modeminizin ışığı yanıyor mu
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Cidden Diablo'da bir gün meh dedim. Bir daha oturup açmak içimden gelmedi.
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 arda'nın insanlara issiz diye yargı dagıtması. DAS
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi cok sıkıcı deil mi mya ben b charı 60 ladım intahara surukledi resmen 3uncu bitirişimde oynu inferno bitiremedim bile sıkıntıdan kapadım yarısında
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Saeros said: modeminizin ışığı yanıyor mu ahaha yanıyor dostum, oyuna verecek zamanım yok anlamında (sanki milyar dolar kazanıyorumda :D)
Öne çıkan mesajlar