axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Aceace said: munter said: İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik.... işte o yüzden işsiz. Ben haftanın 2 günü işe gidiyorum. Öğlen 12 gece 3. E bunun üstüne üniversite var. E bide kız arkadaşım var. Diablo oynayacağıma yapabileceğim bi yığın iş var. Oyunun parasının üzerine 180 tl para kazandım. O kadar. (Gerçi kız arkadaşım kendi karakteriyle diablo oynarken mausumu kırdı. Onu düşmek lazım.) Oha gerçekten mükemmel bi hayatın var. Hem üniversite hem kız arkadaş hem iş (HEM DE HAFTADA İKİ GÜN!!), arada bir de diablo atıyorsundur.. Vay anasını ya insanlar nasıl yaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahaha kız arkadaşı bold'a yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sparkcaster said: senko said: işsiz. sen de işsizsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 işi olan işsizim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen değil arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 beyler sakin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 paragon ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 lvl60'ladıktan sonra paragon lvl diye bişi geliyo hadi canım sen 100lvl daha kas diyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 100 olunca noluyo peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ego go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Magic find statı artık itemlerinde bulunması gerekmeyen bir stat oluyor. Sürekli magic find cap'te geziyorsun, sen de full dps ağırlıklı bir geara odaklanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sonra noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bir şey olmuyor, "Blizzard'ın bu dev hayal kırıklığı oyununda ne kadar çok vaktimi öldürdüm" diye yeni e-peen'inle geziyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 işte bu sonra noluyorları hjerşeyin başında sorsak beöl tuzaklara gemmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Az zamanda daha çok magical buluyor eskiye göre, haliyle RMAH dan daha çok para kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 rpglerde vakit öldürünce o da çöpe giden vakit olmuyor mu. hani 10-20-30yıl elbet bir vakit kapatıp gidecez her oyunu. hiçbiri sonsuza varmıyor. bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären said: bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte. 11 aydır online oyunlara giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Cuce said: Sparkcaster said: senko said: işsiz. adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke. keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu. ne güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Karag8z said: goldbären said: bir gün meh diyosun ve o günden sonra girmiyosun işte. 11 aydır online oyunlara giremiyorum. modeminizin ışığı yanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 0.2 yada 0.3 ten beri oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Cidden Diablo'da bir gün meh dedim. Bir daha oturup açmak içimden gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 arda'nın insanlara issiz diye yargı dagıtması. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 senko da mı işsiz ::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi cok sıkıcı deil mi mya ben b charı 60 ladım intahara surukledi resmen 3uncu bitirişimde oynu inferno bitiremedim bile sıkıntıdan kapadım yarısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Saeros said: modeminizin ışığı yanıyor mu ahaha yanıyor dostum, oyuna verecek zamanım yok anlamında (sanki milyar dolar kazanıyorumda :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar