Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun!

Sam

Öne çıkan mesajlar

muradımıza erdik, güzel anıların birikeceği bir bölüm olması dileğiyle.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

baştan öyle değildi ama sanıyorum hakkını vermek istediler sonradan.. :-p

bu arada bölümün id'sinin 100 olması kuul mu yoksa kuul değil mi karar vermedim.. 100 numara.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun , wow a bekleriz hehe

Sam bi avatar için yaptığına değer mi yaw, bırak guildwars hevesi olanlar yapsın, senin avatar hevesini garbage da giderelim muahah :).[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Sosyal ağlarda paylaş

senin namın lagromancersa kaderinde bu oyuna gelip necro/elementalist açmak ve bone fiend spamlemek var, aha buraya yazdım..

soyunu inkar etme ve sen de diablo2'cilerin taasarladığı oyuna sadakatini göster! lagromancer seni..

bakıyorum garbage'ın önde gelen bir kişiliğisin ki avatar filan öneriyorsun orada.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...