Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 muradımıza erdik, güzel anıların birikeceği bir bölüm olması dileğiyle.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 azmin zaferidiyorum ahufsdfs bu kadar çabuk hemde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hayırlı olsun efenim. swg nin yerini almış olmamış ama. hehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 baştan öyle değildi ama sanıyorum hakkını vermek istediler sonradan.. :-p bu arada bölümün id'sinin 100 olması kuul mu yoksa kuul değil mi karar vermedim.. 100 numara.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 wow ın hızını kesemez bu post lar sıralamasında çıkıştayız =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hayırlı olsun...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Çok güzel oyun, oynadım kaç kere betalarda vs. Sürükleyici güzel bir oyun.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yalnız bozmuşlar işi code istiyorlar. Ayrıca evente girmiş oyuncular arkadaşlarına sırf o etkinlik için kod verip oynatabiliyorlar. Giren var mı? Varsa kod alabilir miyiz? :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hayırlı olsun :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
heyd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 olsun hayırlı[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hayırlı olsun, ben de mi başlasam acep?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hayırlı uğurlu olsun :)[signature][hline]shinsetsu desu..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hayırlı olsun , wow a bekleriz hehe Sam bi avatar için yaptığına değer mi yaw, bırak guildwars hevesi olanlar yapsın, senin avatar hevesini garbage da giderelim muahah :).[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 senin namın lagromancersa kaderinde bu oyuna gelip necro/elementalist açmak ve bone fiend spamlemek var, aha buraya yazdım.. soyunu inkar etme ve sen de diablo2'cilerin taasarladığı oyuna sadakatini göster! lagromancer seni.. bakıyorum garbage'ın önde gelen bir kişiliğisin ki avatar filan öneriyorsun orada.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oo hayırlı olsun hepimize... oyun retail olarak çıksa da doğru dürüst oynasak artık.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kayıt olmak ve oyuna girmek hakkında yardımcı olabilecek var mı?[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yaşasın guild wars o/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yaşasın fakat üyelik?[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oo sam yetkili olmuşun tekrar hayırlı olsun :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu ne hız yahu:) hayırlı olsun öss bi bitsin dalıcam bu oyuna betası çok hoşuma gitti:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oyunda da kutladık burada da kutlayalım hayırlı olsun. Valla oyun benim gibi kredi kartı magduru genclere ilaç gibi gelcek bence.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir Türk guild kuralım bence mükemmel olucak :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Öne çıkan mesajlar