Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muradımıza erdik, güzel anıların birikeceği bir bölüm olması dileğiyle.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
baştan öyle değildi ama sanıyorum hakkını vermek istediler sonradan.. :-p

bu arada bölümün id'sinin 100 olması kuul mu yoksa kuul değil mi karar vermedim.. 100 numara.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
wow ın hızını kesemez bu
post lar sıralamasında çıkıştayız =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
Yalnız bozmuşlar işi code istiyorlar. Ayrıca evente girmiş oyuncular arkadaşlarına sırf o etkinlik için kod verip oynatabiliyorlar. Giren var mı? Varsa kod alabilir miyiz? :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun , wow a bekleriz hehe

Sam bi avatar için yaptığına değer mi yaw, bırak guildwars hevesi olanlar yapsın, senin avatar hevesini garbage da giderelim muahah :).[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Mesaj tarihi:
senin namın lagromancersa kaderinde bu oyuna gelip necro/elementalist açmak ve bone fiend spamlemek var, aha buraya yazdım..

soyunu inkar etme ve sen de diablo2'cilerin taasarladığı oyuna sadakatini göster! lagromancer seni..

bakıyorum garbage'ın önde gelen bir kişiliğisin ki avatar filan öneriyorsun orada.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
yaşasın guild wars o/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
oyunda da kutladık burada da kutlayalım hayırlı olsun.

Valla oyun benim gibi kredi kartı magduru genclere ilaç gibi gelcek bence.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

• Yeni Oluştur...