Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 9x9 şimdi izledim. fenaymış. misha da fenaymışaagdagdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahahahah Jared Padalecki ve Jensen Ackles yerinde olsam her hafta şunun videosunu izletirdim adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 11. bolum sezonun hatta son 1-2 sezonun en basarili bolumu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 marksman said: no. sana no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 baya iyiydi bölüm , bu mark angel grace gibi bisiler ekliyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Çok iyiydi bölüm. Mark of Cain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 dizi iyi gidiyor gitmesine de... biraz çivisi çıktı sanki. crowley ile baya baya kanka olmaları falan çok saçma geliyor bana. nerede o lucifer parmak şıklatan nerede bu crowley (evil algısı baya saptı dizide). çok seviyorum karakter olarak fakat fazla haşır neşir ettiler iyiyle kötüyü. ayrıca sam/dean/cass üçlüsü invul açtı. eskiden bir şey olacak mı lan diye korkar ederdik. iyicene siz hepiniz ben tek moduna bağladılar. iyi adam gider, iyi adam alt eder, iyi adam costunu öder, duygusal bir konuşma yapılır 3 bölümlük bir ayrılık olur sonra düzen eskisine döner loop'una girdi iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 arada böyle güzel bölümlerle bal çalıyolar sonra sıradan konulu ara bölüm iteliyolar haftaya böyle olmaz umarım. crowley le diyalog lar olmamış yani, düşmanımın düşmanı dostumdur a bağlamışlar fakat geçmişte crwley neler yaptığına bakınca bugüne bağlıyamadım bir türlü, onun dışında güzel bölümdü. birde cas sanki bir şeyler saklıyor gibi geldi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bingildak said: dizi iyi gidiyor gitmesine de... biraz çivisi çıktı sanki. crowley ile baya baya kanka olmaları falan çok saçma geliyor bana. nerede o lucifer parmak şıklatan nerede bu crowley (evil algısı baya saptı dizide). çok seviyorum karakter olarak fakat fazla haşır neşir ettiler iyiyle kötüyü. ayrıca sam/dean/cass üçlüsü invul açtı. eskiden bir şey olacak mı lan diye korkar ederdik. iyicene siz hepiniz ben tek moduna bağladılar. iyi adam gider, iyi adam alt eder, iyi adam costunu öder, duygusal bir konuşma yapılır 3 bölümlük bir ayrılık olur sonra düzen eskisine döner loop'una girdi iyicene. Abi o biraz Dean'i şeytan ile Sam'i melek ile ortak yapmak için zorlanmış bir olay gibi geliyor bana ki gayet iyi oldu. Şeytan öldürmek için şeytanla, melek öldürmek için melekle ortak takılıyorlar işte. Karakter gelişimi açısından çok başarılı, eskiden tersi olan bir durumdu yani şimdi her bok değişti izlenimi vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sam cok bozdu devamli at gibi ses cikariyor ic geciriyor. gerisi iyi dizinin. sam olebilir artik :P dicem de olsede geri geliyorlar zaten. ruhsal halini duzeltsinler sunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Emolukları bıktırdı valla artık, devamlı bozuşup bozuşup barışmaları filan. İndirdiğim torrent sitesinde zipleyen adama hak veriyorum bazen, arşivin adı genelde "Ambigious.gay.duo.S09e11.r01" gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kanuni said: sam cok bozdu devamli at gibi ses cikariyor ic geciriyor. gerisi iyi dizinin. sam olebilir artik :P dicem de olsede geri geliyorlar zaten. ruhsal halini duzeltsinler sunun. abi sadece dizi deki karakteri değil sam in kendini de geliştirmesi lazım rol yeteneği doğaçlama filan sıfır herif bildiğin kalas klass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aynen deanin yaninda rezil kaliyor. dean tek devam etse daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Dean + Cas + Crowley. Hatta Cas de gidebilir bence problem değil. Sam ölsün harbiden,Kev bile daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yanliz Cain ne kadar karizma falan olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 psych daki dedektif adını unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 üff human hunter strikes back ! spoiler cümle You see Dean receives The Mark of Cain !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Seriously, Garth? Ya bir de sam, bi sektir git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Sam cidden baydı ya, olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 en son bolum o kadar bostu ki 5 dakikada felan bitirdim sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Uyumadan izleyim diyordum izlerken uyumusum. Cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Harika gidiyor, inşallah bozmazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 2014 sezonunda başlacayak spin off'un ismi Supernatural: Tribes olacak deniyor. said: He meets up with Sam and Dean and "learns the staggering truth" that Chicago is run by five families of monsters (including, but perhaps not limited to, werewolves and shape shifters). And with that, a new monster-hunter is born. Fun fact: Producers are looking to fill this role with an African-American actor in his early 20s. Konusuda bu olacakmış. Yeni bir hunter 5 farklı aile tarafından yönetilen Chigaco'da takılacakmış. Her aile farklı bir yaratık türü olacakmış işte. Böyle hafif bir Dresden Files havası var gibi senaryoda. Character Descriptions ENNIS ROTH | The de-facto star of the potential series, Ennis is "likeable, strong-willed, resolute, with a strong sense of justice." He's the son of a cop who grew up in poverty. He's en route to the police academy himself when someone he is close to is murdered — presumably by some kind of monster. He meets up with Sam and Dean and "learns the staggering truth" that Chicago is run by five families of monsters (including, but perhaps not limited to, werewolves and shape shifters). And with that, a new monster-hunter is born. Fun fact: Producers are looking to fill this role with an African-American actor in his early 20s. DAVID HAYDEN | A shape-shifter from one of Chicago's ruling monster families. He's been living as a human for some time, but a tragedy propels him back into the life. David is in his early 20s. MARGO HAYDEN | David's "professional, strong-willed, determined, ambitious" shape-shifter sister. She's an "ex-punk rocker gone corporate" who sets out to be the new head of the family in the wake of a tragedy. Margo is in her early 20s. VIOLET DURANT | A werewolf and part of the wealthy, powerful Durant family. In a twist right out of West Side Story, the early-twentysomething is hot for family rival David (see above), but their love is forbidden. JULIAN DURANT | Violet's "savagely handsome, strong, arrogant" twentysomething brother and Ennis' arch nemesis. FREDDIE COSTA | A world-weary copy in his 30s, Freddie has a soft spot in his heart for Ennis (he knew his dad back in the day). Fun fact: Eddie's got a secret. Vampire Diaries ve Originals'da yaptıkları gibi bu sezonun son bölümlerinden biri bu yeni dizinin ilk bölümü gibi olacakmış işte. Sam ve Dean'de gözükeceklermiş arada Tribes'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yabancidiziizle.com telif hakki tuzunden yayimlamiyor nasil izlicez yardim alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar