Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 çok mutluyum OOOOO CASTİEL OOOOOOOO Dizi eski haline döndü beyler galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ya çoğu dizi sezon başı gazı verir, bu dizi önce bir yokluyor ondan sonra bakıyor heralde reytingler gg sonradan bişeyleri düzeltmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 doğru anladıysam eğer cas arch angel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sicifi nin anasi AManda TApping diziye katildi bundan buyuk bor surpriz olmazdi benim icin inanilmaz bir sezon bekliyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 who the hell is naomi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bilmem kaçıncı castiel geri dönüş şenlikleri kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 akirafes said: Sicifi nin anasi AManda TApping diziye katildi bundan buyuk bor surpriz olmazdi benim icin inanilmaz bir sezon bekliyor bizi Katilamadan edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Tenekeadam said: Bilmem kaçıncı castiel geri dönüş şenlikleri kutlu olsun. death geri gelse hepsine bi parmak atsa bizde kurtulsak onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bu dean kanka oldu hepsiyle ya. death i de bağladı. amcam çaktırmıyo ama sevdi adamı resmen. bişi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 eskiden ölen ölü kalıyordu (tamam dean ile sam istediği kadar geri gelsinde) şimdi respawn point koymuşlar süresi dolan geri hortluo, en azından cas ölü kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 cas eski sezonlardan beri sevilen bir melek. birileri kolluyor paso. ondan belliydi ölü kalmayacağı. izleyiciler de seviyor zaten. öldürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 CASı yukarıdan koruyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Cas in dayısı var :D Eskisi gibi müzik de girmiyorlar artık yada ben mi atlıyorum ki emin olamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Abi cas ölmedi ki geri gelsin. Araftan çekip aldılar adamı işte. Muhtemelen Metatron filan çıkacak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 öldü dediğimiz o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 amanda bu diziye olmamis, onu görünce uzaylilar aklima geliyor. birde yukardada deginilmis nerde o eski muzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 MMXXII said: death geri gelse hepsine bi parmak atsa bizde kurtulsak onlarda şu bölümleri özledim ya dizi nerden nereye geldi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Flameoffear said: Abi cas ölmedi ki geri gelsin. Araftan çekip aldılar adamı işte. Muhtemelen Metatron filan çıkacak herif. Aynen Bende Metatron çıkacak diye düşünüyorum. Birde Crowley'e yaptığı hareket neydi? Daha öncede buna benzer bişey yapmış mıydı herhangi bir melek ben hatırlayamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 İlk göründüğünde kanatları manatları göstermişti de öyle gözler mözler ampül olmamıştı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ekşisözlükten said: bir teoriye göre tanrı ile metatron arasındaki ilişki planescape: torment'deki silent king hikayesine benzemektedir. yani aslında tanrı ölmüştür. o yüzden artık konuşmamaktadır. metatron ise sadece kendisiyle konuştuğunu söylemekte, o'nun adına konuştuğunu iddia etmekte ve bu şekilde insanlara ve meleklere kendi istediklerini yaptırmaktadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bu hafta yokumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 arkadaşlar şöyleki bütün bölümleri sezonları izlemesem de örnek 1. sezon 1-3-6-8 bölümleri seyret 2.3.4. sezon şu bölümleri izle vsvs gibi kısaltma yapsak? eminim benim gibi çok kişi vardır yardım edin lütfen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bence hepsini izle gerçekten ilk sezonlar çok keyifli. Sonrakilerde keyifli ama daha çok baba evil ağırlıklı yani genel bi amaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GreenPeace77 said: arkadaşlar şöyleki bütün bölümleri sezonları izlemesem de örnek 1. sezon 1-3-6-8 bölümleri seyret 2.3.4. sezon şu bölümleri izle vsvs gibi kısaltma yapsak? eminim benim gibi çok kişi vardır yardım edin lütfen B)- yok sadece sen varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 o ne öyle ya? ortalama 20 bölümlük sezonlardan ortaya karışık mı istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar