Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eskiden ölen ölü kalıyordu (tamam dean ile sam istediği kadar geri gelsinde) şimdi respawn point koymuşlar süresi dolan geri hortluo, en azından cas ölü kalsın

Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Abi cas ölmedi ki geri gelsin. Araftan çekip aldılar adamı işte.

Muhtemelen Metatron filan çıkacak herif.

Aynen

Bende Metatron çıkacak diye düşünüyorum. Birde Crowley'e yaptığı hareket neydi? Daha öncede buna benzer bişey yapmış mıydı herhangi bir melek ben hatırlayamadım da.

Mesaj tarihi:
ekşisözlükten said:

bir teoriye göre tanrı ile metatron arasındaki ilişki planescape: torment'deki silent king hikayesine benzemektedir.
yani aslında tanrı ölmüştür. o yüzden artık konuşmamaktadır. metatron ise sadece kendisiyle konuştuğunu söylemekte, o'nun adına konuştuğunu iddia etmekte ve bu şekilde insanlara ve meleklere kendi istediklerini yaptırmaktadır..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar şöyleki bütün bölümleri sezonları izlemesem de örnek 1. sezon 1-3-6-8 bölümleri seyret 2.3.4. sezon şu bölümleri izle vsvs gibi kısaltma yapsak? eminim benim gibi çok kişi vardır yardım edin lütfen B)-
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

arkadaşlar şöyleki bütün bölümleri sezonları izlemesem de örnek 1. sezon 1-3-6-8 bölümleri seyret 2.3.4. sezon şu bölümleri izle vsvs gibi kısaltma yapsak? eminim benim gibi çok kişi vardır yardım edin lütfen B)-

yok sadece sen varsın
  • Yeni Oluştur...