nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 fener hala bıraktığım yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aziz Yıldırım koreografi den sonra Nobre transferi ile 33.hafta oynanacak olan GS maçı özel kadro hazırlıyor anlaşılan. Orta sahaya Selçuk Şahin'in yeri de garanti. Bir de BJK den Holosko'yu transfer ederse tamam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mustafa sarp da bosta kalmis, onu da alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 la işallah ibzim yönetim almaz şu sarp hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yok yok korkma, Aykut hoca Xelçuklan iyi bir ikili oluşturacam demiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aykut kesin olarak takımın başındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Lig TV'nin haberine göre.. hala inanmıyorum döndügüne.. Lig Tv çok agır sıcıyo çünkü son zamanlarda.. 3 gün öncede Lig Tv'nin haberine göre dönmüştü.3 gün sonra belli degil aykutun durumu demeye başladılar..Fenerbahce.org'dan veya Aykutun agzından tamam döndüm devam ediyorum demedigi sürece bu rüya devam edicek..Uyandırılmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aykut ve Aziz'den kurtuluş yok sizlere! Nihahaha *evil* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aynı gün içinde hem Aykut hem Nobre döndü, Allahım bu çok fazla bu bir kabus olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 GS ve BJK'nin önü açıldı. Güzel oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://s7.directupload.net/images/121226/tzpguk5h.swf asfdafdasdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 NOBRE NOBRE NOBRE NOBRE MARCİO NOBRE kadıkoyde bize golü var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Masquerade said: CR7 Fener'e gelecek. http://s1.directupload.net/images/121225/ismbonrs.swf bardagına ne koymuslar la bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 souldarkorn said: Aziz Yıldırım koreografi den sonra Nobre transferi ile 33.hafta oynanacak olan GS maçı özel kadro hazırlıyor anlaşılan. Orta sahaya Selçuk Şahin'in yeri de garanti. Bir de BJK den Holosko'yu transfer ederse tamam olur. holosko+ bir miktar par.. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ahahaha aykut çok uzun! bir ayrılıktan sonra yuvaya geri dönmüş. Bomba transfer olarak da Nobre. Offff, allah başka dert vermesin. :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kansere devam. Kendi sahamızda alacağımız bir Mağlubiyetten sonra yine gidecek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 toggie said: Masquerade said: CR7 Fener'e gelecek. http://s1.directupload.net/images/121225/ismbonrs.swf bardagına ne koymuslar la bunun bardakla falan olcak şey değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A_DSxRuCcAQ_dnY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bu Felipe acaip bi topçu olacak valla sdf Aykut takımdan gitcekleri bildirmiş; Semih, Bienvenu, Özgür Çek, Serdar Kesimal Şu Özgürle Serdara o kadar yazık ediyorki Aykut öyle böyle değil. Selçuk Bekir Egemen Caner gibi yetolar oynarken bu iki çocuğa şans verilmedi, 3-5 sene sonra yıldızlaştıklarında geri almaya kasarız ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 özgür için katılmıyorum da, serdar için katılıyorum. ama sakatlıklardan sonra o da toparlayamadı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 said: Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası “Meireles bana tükürdü” raporuyla gündemi belirleyen hakem Halis Özkahya, “Bazı görüntülere göre Meireles tükürmüyor” şeklindeki iddialara sert tepki gösterdi. Yazdığı raporun arkasında olduğunu vurgulayan Özkahya, “Tükürüğü yiyen benim. Bunu benden iyi kimse bilemez. Ekrana gelen görüntülerde bir tuhaflık olduğunu ben de düşünüyorum. Görüntüler arasında farklılıklar var. Benim vicdanım çok rahat. Gerçek elbet ortaya çıkacak” şeklinde mesaj yolladı. Olaylar çok uç nokta yalnız. Hakem yalan söylüyorsa ve hala bunları iddia ediyorsa adam sizofreni falandır. Hakemligi bıraktırıp tedavi etsinler. Yok, Ligtv'nin 4 gün sonra peydah olan ve farklı açılardan farklı yorumlanan görüntülerinde oynama falan varsa kapatsınlar dükkanı gidelim zaten. Boşuna oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 acaba hakem gerçekten bunları dedi mi tabi? resmi bişi açıklamıyorlar ki davarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Atilla Türker imzalı bi haberden cp o. Sallayacak bi insan degildir pek. Herkes 2-3 maç cezada kalacak derken hakemin raporunda tükürdüğünü yazdığını haber ilk o yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Atilla Türker şu ülkenin spor medyasındaki en büyük provakatörlerden biridir yalnız. Serhat Ulueren ile yarışabilecek düzeyde kalitesiz bir adam, 2-3 isabetli haber yapması iyi gazeteci yapmaz. Şike soruşturmasında söylediği yalanlar ve anında değişen fikirleri de ortada yani, UEFA'da 8 yıl ceza yok olmaz öyle şey diye dolanırken aynı günün akşamında 8 yıl ceza gelebilir haberleri teyit edildiğinde,"gelir gelecektir de" diyip sabah ki duruşunun tam aksini ortaya koyabilen bir tiptir. Ayrıca Emenike'nin para sayma geyiklerini de ortaya atan adamdı yanılmıyorsam, atmadıysa da olduğunu iddia ediyordu ciddi ciddi Wot'un kısası soruşturma devam ederken Halis'i konuşturtmazlar, kendisi de konuşmaz. Yani yalan haber direk, ama hakem tabii ki rapora yazdığını savunacak çünkü aksini iddia ederse sahte rapor hazırlamaktan hapise kadar cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar