Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Salih çok çok iyi adam ya, koy topal yerine oynasın arada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Phyx said: yahu size hic bisey begendirilemiyor gercekten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 erucalavera said: Phyx said: yahu size hic bisey begendirilemiyor gercekten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 moriarty said: pendik magnifico ney laan? kesin 13 sene önce kurulmuşlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Phyx said: dunyanin en degersiz bilmemkacinci turnuvasinda zaten avrupada devam eden takimin neden aslari kullanmasini bekliyosun? bi tek senin mi aklina geliyo araya tecrubeli oyuncu yerlestirmek? hayir yani cok fantastik bi fikir oldugunu falan mi dusunuyosun? yok abi koymamamis iste, bi keresinde de bi mantik kurmaya calisin lan, adamin bi bildigi vardir falan diyin. haftalardir genc de genc, salih de salih diye yirtiniyosunuz, al izledin iste. United falan da sacma sapan kadroyla cikip sacma sapan takimlari zar zor yeniyo yani. Her zaman mukemmel futbol gorme kasti nedir? gormeyince Aykuta direk bok atmaya baslamak nedir. hayir yani su turkiye kupasi da o kadar gereksiz ki, anca iste boyle 25 sene falan kazanmayinca insanin aklina gelir, ha kotu futbol oynamisiz ha 150dk tek kale oynamisiz ne farkeder allahin turkiye kupasinin 4. tur pendik macinda? Takıma 3-4 tane oyunu çevirecek as koyarsın, gerisini yedek/genç yaparsın. Dahice olduğunu mu söyledim, yaratıcı bir fikir olmayınca yanlış mı oluyor? Saçmalarken nereden saldıracağına tam karar verememişsin galiba, yanlış yerden başlamışsın :p Hem sahada bir şeyler öğrenebilecekleri adamlar olur, hem yarın öbür gün önemli bir maçta tek genç olarak oynamak zorunda kaldıklarında o adamlarla koordinasyonlarını geliştirmiş olurlar. Daha devrede 3 olur zaten maç, o aslardan ikisini de alırsın gençleştirirsin sonra, onlar da oynamış olur. Tam tersi olası senaryoda ise, kazara bir gol yiyip devrede 3 değişiklikle komple asları sokarsın. Gençlerin morali bozulur, prestijin düşer. Pendik de Kadıköy'de kazara öne geçtikten sonra 2. golü arayacak değil, 11 kişi kapanan takımı ne kadar açabileceğin de her zaman kumar. Aykut ne yapıyor? Normal zamanda son değişiklikler ya Semih, Bienvenu, Selçuk falan oluyor, ya da giden maça kurtarıcı diye genç sokup adamlara gereksiz ağır sorumluluk yüklüyor. Sonra kupa maçında diğer taraftaki hatalarını kapatmak umuduyla full yedek/genç kadroyla çıkıyor. Zamanında bu adamları 15-20'şer dakika oynatsa bu kadar abartı bir alternatif takım çıkartması gerekmez. Her şey "maçta oynanan dakika" değil ayrıca, bir maçta 90 dakika oynamakla 6 maçta 15'er dakika oynamak aynı şey değil. Birinde bir defa hatalarını masaya yatırıyorsun hocan ve abilerinle, diğerinde 6 defa. Ayrıca teknik direktör ve taraftar açısından da, 6 farklı psikoloji ve kondisyonla görüyorsun oyuncuyu. Bir maçta gaza geldi veya rakip zayıftı da mı süper oynadı, yoksa hep mi iyi oynuyor diye. Golümüz dışında tehlikeli şutlar anca Pendik hepten yorulduktan sonra 70-75. dakikalarda geliyorsa, bizim golümüzden önce adamların (biri direkten dönen, ikisi korner olan) 3 net pozisyonu varsa, oturup biraz düşünmek lazım. Sırf kazandık diye laf etmemek mi memnun olmak, takımı desteklemek oluyor? Çok tartışmayalım öyleyse, anlayış ve beklentiler farklı galiba. Son dakika frikikten, bireysel hatadan vb. bir tane ittirselerdi ya da o direkten dönen top girseydi, maç da geçen seferki gibi bir faciayla bitseydi görürdüm Aykut'u savunmanızı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sezeri boşuna büyütüyolar bişey olmaz ondan, anadolu kulübü topçusu o, çok bencil çok egolu sorunlu bişi pendik yenerdi ilk yarıdakileri atabilse ucuz yırttı fenerbahce topuza üzüldüm yaw adam çok gerilemiş takımdan ayrı düşünce xelçukun rakibe topuk paslları yine efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bak olayi netlestirmek icin konuya soyle gireyim: Senin futbol/taktik/antrenorluk bilgin Aykut'la (veya ligteki her hangi bir antrenorle) kiyaslandiginda sifir, zerre futboldan anlamiyosun(ayni sey benim icin de gecerli), oncelikle verdigin taktik bilgilerini bunun farkinda olarak soyle. Ne oyuncularin antremandaki durumlarindan haberin var, ne genel kondisyonundan, ne hoca ogrenci iliskisinden burda gelip bol keseden salliyosunuz yok sunu neden oynatmiyor yok su adam neden kadroda diye. said: Takıma 3-4 tane oyunu çevirecek as koyarsın, gerisini yedek/genç yaparsın. Dahice olduğunu mu söyledim, yaratıcı bir fikir olmayınca yanlış mı oluyor? Saçmalarken nereden saldıracağına tam karar verememişsin galiba, yanlış yerden başlamışsın :p Demek istedigim bu iste sacmalama falan yok burda. soyledigin gayet basit bi mantik diyorum, hangi kafayla bunu her hangi bir antrenorun aklina gelemeyecegini dusunebiliyosun? yani bi gariplik hissetmiyo musun ulan ben bunu dusunuyosam adam fenerbahce teknik direktoru onun nasil aklina gelmez diye. Bak ben sana kimsenin aklina gelmeyecek inanilmaz bi fikir sunayim: as oyuncularin dinlendirilmesi lazimdir belki :D said: Hem sahada bir şeyler öğrenebilecekleri adamlar olur, hem yarın öbür gün önemli bir maçta tek genç olarak oynamak zorunda kaldıklarında o adamlarla koordinasyonlarını geliştirmiş olurlar. Daha devrede 3 olur zaten maç, o aslardan ikisini de alırsın gençleştirirsin sonra, onlar da oynamış olur. Su olayin cevabini Aykut roportajlarda bir cok kez verdi; "ilk donemin sonuna kadar bi aksilik olmazsa bu kadroyla sabit olarak ilerlemeye calisicaz, cunku sakatliklar vs nedeniyle su anda oturmus olmasi gereken kemik kadro henuz oturmadi ve de donem basinda cok puan kaybettik bu da genc yetenekleri kullanmamizi engelliyor. Salih'in antreman performansi da gercekten mukemmel onu oynatamadigim icin icim sizliyor, 2.donemle birlikte bu tur rotasyonlara baslayacagiz" demisti. Bu yaptigim aykut alintisi 3 paragrafina cevap vermis zaten alta devam ediyorum said: Golümüz dışında tehlikeli şutlar anca Pendik hepten yorulduktan sonra 70-75. dakikalarda geliyorsa, bizim golümüzden önce adamların (biri direkten dönen, ikisi korner olan) 3 net pozisyonu varsa, oturup biraz düşünmek lazım. Sırf kazandık diye laf etmemek mi memnun olmak, takımı desteklemek oluyor? Çok tartışmayalım öyleyse, anlayış ve beklentiler farklı galiba. Son dakika frikikten, bireysel hatadan vb. bir tane ittirselerdi ya da o direkten dönen top girseydi, maç da geçen seferki gibi bir faciayla bitseydi görürdüm Aykut'u savunmanızı eheh. Ben sana allahin turkiye kupasinin 4 turunda pendikle oynuyoruz, mukemmel oynasak ne farkeder rezalet oynasak ne farkeder diyorum verdigin cevaba bak. Galibiyet yuzunden aykut'u savunuyomus gibi mi duruyorum gercekten? Ozellikle su macta pozisyonlari falan sayman bile ayri komik. Manchester united'in, Real madrid'in alt turdaki kupa maclarina hic denk gelmedin mi? Sacma sapan oyuncularla cikip igrenc, rezalet oyun sergiliyolar. ama gariptir kimse sir alex ferguson'a genc oyuncu yetistirme taktigi vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ya daha önce konmuşmuydu bilmiyorum ama ben çok güldüm, sizde gülün Gündüz Saat Satar Gece Maça Çıkar Semti Eminönü Henri Bienvenu https://www.youtube.com/watch?v=I0Bzfuxk1WI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sonuçta kazandık, bir TD'den iyi mi bileceksin, MANU ve RM de böyle yapıyor gibi ezici argümanlara daha fazla dayanamayarak topaktan voltamı alıyorum. Tezahürat da baya eski eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 stoch son 3e kaldı yılın golü ödülünde. sow kalsaydı çok iyiydi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 On 3 March 2012, cool as a cucumber for Fenerbahce in a Turkish Super Lig against Genclerbirligi, Miroslav Stoch stood in space at the edge of the box and superbly hooked a shot into the top corner of the net. cool as a cucumber ne demek ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 baya sakin demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hıyar gibi serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 satılcakmış bu stoh devrearasında, yazık valla bikaç seneye büyük bi takımda izleriz yıldız olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558876_494313127275470_1091362633_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Appiah dimi o? http://1.bp.blogspot.com/-PAXqDJpkyhk/T10GpqVOJQI/AAAAAAAACD0/NBk0RNSAFKo/s1600/dafuq-snape-funny-70829337388.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 uefa maci var bu hafta lig maci neden cumartesi degil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 fönörösyön? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yedeklerle çıkıcakmışız zaten uefa maçına boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sezerin heykelini dikmişler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian, Selçuk Şahin, Stoch, Caner Erkin, Meireles, Sezer Öztürk, Sow, Kuyt, Semih Şentürk, Recep Niyaz Teknik direktör Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor karşısında ilk 11'de görev verdiği futbolculardan Krasic, Mehmet Topuz, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Özgür Çek ve Salih Uçan'ı 19 kişilik maç kadrosuna almadı. Sarı-lacivertlilerde Bienvenu de Kayserispor maçının kadrosunda bulunmuyor. Aykut hala ölmüş Semih'ten medet umuyor, deplasman maçında Bienvenu veya Krasiç'i alır insan kadroya be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 pendik macini izledin mi ? krasicten 2.devreye kadar hayir gelmez, devre arasi mutlaka toparlamasi lazim semih de cok kotu ama bienvenunun marsilya macindaki sacmalamalarindan sonra hangisi daha kotu karar vermekte zorlaniyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Şu Bienvenu'nun eline biraz çakma saat versinler de gidip satsın aksaray'da falan. Başka türlü bir verim alabilmek mümkün değil çünkü bu adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Valla haklısınız da Semih de anca gece bekçisi olur artık nöbetçi olarak, adam bitmiş tamamen yurda dönen Nihat, Baros kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 semihte bu kafayla mersin idman yurduna döner anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar