Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

fenn said:

Adam nereden vursam havasında sanki

Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman.

ohaaaa karşılaştırmaya bak.saçmalamanın dibine vurmuşsun, sen çalışanı olduğun büyük bir firmada gidip patronun karşısında bacak bacak üstüne atabilir misin?

he bu olay ne kadar doğru, aziz sallıyo mu orası tartışılır ama olayı doğru kabul ediyorsak alexin yaptığı büyük ayıp.

eger sirketinin en degerli adamlarindan biriysen, patronun ben hepinizin derdiyle ilgilenirim siz benim evlatlarim gibisiniz tribindeyse, 8 senedir o kurulusta bulunup calisan, calismaya, rakip ve dost herkesin sevgisini kazandiysan yaparsin.

ha asgari maasla calisan beyaz, mavi yakaysan yapamazsin o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

adam brezilyalı abi atlıyorsunz, bacak bacak üstne de atar amuda da kalkar. 8 senedir türkiyede olmasi 30 senedir büyüdgu yetiştgi ülkenin kültürünü köreltcek degil ya, onlarda böyledir. belki her toplantıda alex böyleydi geldgnden beri

dun alex gitmesin diye kapısna kosanlar smdi terbiyesiz alex'ci oldular
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

fenn said:

Adam nereden vursam havasında sanki

Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman.

ohaaaa karşılaştırmaya bak.saçmalamanın dibine vurmuşsun, sen çalışanı olduğun büyük bir firmada gidip patronun karşısında bacak bacak üstüne atabilir misin?

he bu olay ne kadar doğru, aziz sallıyo mu orası tartışılır ama olayı doğru kabul ediyorsak alexin yaptığı büyük ayıp.

Alex diyoruz abi ya patronun ismini bile bilmediği fabrikada çalışan ahmet demedik
Sosyal ağlarda paylaş

Yanındaki insan evladına o kadar kamera ve insanın önünde ismiyle değil bu diye hitap ediyor. Neymiş alex bacak bacak üstüne atmış. yer ama millet bunları da yer Aziz Yıldırım, sen de haklısın.

Zico nasıl kötülendi, Roberto Carloslar, appiahlar nasıl kötülendi şimdi 4 bir yandan Alex'i de kötüleyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben iyi bi oyuncu olsam türkiyeye gelmem ki, birisi getirir, ertesi sene aldığı maaşı düşürmeyi ister. adam zaten senin yaptığın teklifi kabul ettiği için geliyo, türkiye sevdalısı da ondan geliyo değil ki, maaşını düşürünce niye oynasın ? birisi de artık oynatmak istemediği zamna saha dışında yok karakteri öyleymiş böyleymiş falan filan diyip psikoloji bozup kadro dışı bırakır. burda anca ilk transfer edince işte göstermelik şaaşalı şeyler, gösteriler falan.
tuncay gitti kötü mü etti? adam rahat etti, en azından futbolun nası bi şey olduğunu gördü, yenildiği maçlardan sonra bile röportaj verirken, yüzü fenerdeki gibi canavar edasında değildi. bir sürü de gol attı, kariyer yaptı. hadi onu geç, tugay kerimoğlu 36-37 yaşındaydı, oynatıyolardı adamı premier ligde, kovmadılar. ayrılırken saygıyla ayrıldı, herif miladını doldurmasına rağmen saygı görüyo hala o kulüpten.kim gelir tr ye la. ben 4 büyüklerden birinde topçu olsam, alırım elime bonservisimi, giderim yarı paraya yurt dışında oynarım
Sosyal ağlarda paylaş

hem medyası bi yandan, kulüpleri bi yandan, bu kadar çirkef bi kamuoyu var mı başka yerde. emre gitti tekrar yurt dışına, oynamasa bile adam daha rahat. simeone açıklama yapıyo;şans vericem oynatıcam falan. nuri şahin bjk gs fb den birinde olsa bu kadar başarılı oynasın ben de bi daha maç izlemem hayatımın sonuna kadar. en yakın örneği hamit altıntop, 2 sene önce almanyada yılın en iyi kadrosu içinde. geçen sene real madridde. bu sene performansı nasıl ? ve ne kadar iyi olursa olsun avrupada kim alır hamiti, anca bonservisi elinde olursa alırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook yorumlarına falan düşmüş koskoca Fenerbahçe yönetimi, oha diyorum başka da bişey diyemiyorum :D yalnız o yorumları yazan bayanlar dava açarlarsa canını yakabilirler Fenerbahçe'nin, baya düşman gösterme durumu var çünkü ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Facebook yorumlarına falan düşmüş koskoca Fenerbahçe yönetimi, oha diyorum başka da bişey diyemiyorum :D yalnız o yorumları yazan bayanlar dava açarlarsa canını yakabilirler Fenerbahçe'nin, baya düşman gösterme durumu var çünkü ortada.
Dava açarlarsa kendi ellerinde patlar.
Ülkemizde izin alınmadan örgütlü protesto yapılınca insanların başına gelenleri üzülerek görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...