moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vedayı kendi istememiş olanlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Liebe said: fenn said: Adam nereden vursam havasında sanki Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman. ohaaaa karşılaştırmaya bak.saçmalamanın dibine vurmuşsun, sen çalışanı olduğun büyük bir firmada gidip patronun karşısında bacak bacak üstüne atabilir misin? he bu olay ne kadar doğru, aziz sallıyo mu orası tartışılır ama olayı doğru kabul ediyorsak alexin yaptığı büyük ayıp. eger sirketinin en degerli adamlarindan biriysen, patronun ben hepinizin derdiyle ilgilenirim siz benim evlatlarim gibisiniz tribindeyse, 8 senedir o kurulusta bulunup calisan, calismaya, rakip ve dost herkesin sevgisini kazandiysan yaparsin. ha asgari maasla calisan beyaz, mavi yakaysan yapamazsin o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 adam brezilyalı abi atlıyorsunz, bacak bacak üstne de atar amuda da kalkar. 8 senedir türkiyede olmasi 30 senedir büyüdgu yetiştgi ülkenin kültürünü köreltcek degil ya, onlarda böyledir. belki her toplantıda alex böyleydi geldgnden beri dun alex gitmesin diye kapısna kosanlar smdi terbiyesiz alex'ci oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Liebe said: fenn said: Adam nereden vursam havasında sanki Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman. ohaaaa karşılaştırmaya bak.saçmalamanın dibine vurmuşsun, sen çalışanı olduğun büyük bir firmada gidip patronun karşısında bacak bacak üstüne atabilir misin? he bu olay ne kadar doğru, aziz sallıyo mu orası tartışılır ama olayı doğru kabul ediyorsak alexin yaptığı büyük ayıp. Alex diyoruz abi ya patronun ismini bile bilmediği fabrikada çalışan ahmet demedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ayıp nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kimse Fenerbahçe başkanından büyük değildir ya o gider ya başkan. Ne psikolojiyle hareket ettiğini kendi de söylüyor işte firavun efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yıldız almasına bir sürü yıldız aldı da ortega,anelka,kezman,lugano vs. hangi birisi tutundu oynadı, takıma faydası uzun süre boyunca? aziz mi sahada oynuyo, alex mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yanındaki insan evladına o kadar kamera ve insanın önünde ismiyle değil bu diye hitap ediyor. Neymiş alex bacak bacak üstüne atmış. yer ama millet bunları da yer Aziz Yıldırım, sen de haklısın. Zico nasıl kötülendi, Roberto Carloslar, appiahlar nasıl kötülendi şimdi 4 bir yandan Alex'i de kötüleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben iyi bi oyuncu olsam türkiyeye gelmem ki, birisi getirir, ertesi sene aldığı maaşı düşürmeyi ister. adam zaten senin yaptığın teklifi kabul ettiği için geliyo, türkiye sevdalısı da ondan geliyo değil ki, maaşını düşürünce niye oynasın ? birisi de artık oynatmak istemediği zamna saha dışında yok karakteri öyleymiş böyleymiş falan filan diyip psikoloji bozup kadro dışı bırakır. burda anca ilk transfer edince işte göstermelik şaaşalı şeyler, gösteriler falan. tuncay gitti kötü mü etti? adam rahat etti, en azından futbolun nası bi şey olduğunu gördü, yenildiği maçlardan sonra bile röportaj verirken, yüzü fenerdeki gibi canavar edasında değildi. bir sürü de gol attı, kariyer yaptı. hadi onu geç, tugay kerimoğlu 36-37 yaşındaydı, oynatıyolardı adamı premier ligde, kovmadılar. ayrılırken saygıyla ayrıldı, herif miladını doldurmasına rağmen saygı görüyo hala o kulüpten.kim gelir tr ye la. ben 4 büyüklerden birinde topçu olsam, alırım elime bonservisimi, giderim yarı paraya yurt dışında oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hem medyası bi yandan, kulüpleri bi yandan, bu kadar çirkef bi kamuoyu var mı başka yerde. emre gitti tekrar yurt dışına, oynamasa bile adam daha rahat. simeone açıklama yapıyo;şans vericem oynatıcam falan. nuri şahin bjk gs fb den birinde olsa bu kadar başarılı oynasın ben de bi daha maç izlemem hayatımın sonuna kadar. en yakın örneği hamit altıntop, 2 sene önce almanyada yılın en iyi kadrosu içinde. geçen sene real madridde. bu sene performansı nasıl ? ve ne kadar iyi olursa olsun avrupada kim alır hamiti, anca bonservisi elinde olursa alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 https://twitter.com/FenerlininSesi/status/253497226993737730 said: 40Yasindayim Hem Yaziyorum Hem Agliyorum Küfürmü Etceksiniz Bana Edin Hakaretmi Etceksiniz Bana Edin Ama BirbiriniziKirmayin Fenerbahceliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 agahaha fetullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o kilitli kapilar acilsin lutfen... o kapilar acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=04iwLpTM0j4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 "Alex'in ayrılmasının ardından tek Brezilyalısı kalan Fenerbahçe'de tercüman Samet, takımdan ayrı Ingilizce ve Almanca çalıştı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bir efsanenin çöküşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aa mal başka dil bilmiyo muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yalnış yer oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yazık lan hangi takımın web sitesisyse http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-10-07_son.jpg http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31116&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Facebook yorumlarına falan düşmüş koskoca Fenerbahçe yönetimi, oha diyorum başka da bişey diyemiyorum :D yalnız o yorumları yazan bayanlar dava açarlarsa canını yakabilirler Fenerbahçe'nin, baya düşman gösterme durumu var çünkü ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Dusmanlar gitsin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 DoD said: Facebook yorumlarına falan düşmüş koskoca Fenerbahçe yönetimi, oha diyorum başka da bişey diyemiyorum :D yalnız o yorumları yazan bayanlar dava açarlarsa canını yakabilirler Fenerbahçe'nin, baya düşman gösterme durumu var çünkü ortada.Dava açarlarsa kendi ellerinde patlar. Ülkemizde izin alınmadan örgütlü protesto yapılınca insanların başına gelenleri üzülerek görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Samet istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Samet guzel istifa etmis. hadi bakalim saat 2'de neler olacak acaba. edit: bu arada samet'e helal olsun, insallah cikip o da bi aciklama patlatir da aziz denen kisiliksiz baska bi saksakci bulmak zorunda kalir kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar