sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 biz gladbahtan 4 yiyince biraz olsun moral bulursunuz gençler üzülmeyin.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bragın gitsin brag allasen brag yılmaz ...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SeaGle said: Abi amrabat'ın çıkması hata. Aydında niye bu ısrar? Cacık olmaz aydından. Burak nerden torpilli bu kadar, dünyaları öldürdü son 2 maçta. Herkes çıkıyor burak 90 dakika oynuyor yahu. Bide defans ı-ıh. Burak dünyaları öldürdü evet de, en azından koştu pozisyona girdi Burak. Ona gelene kadar sahada hiçbir şey yapmayan Umut'a niye laf etmeden Burak hedefe oturdu ki?
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 "Galatasaray "0" çekebilir..." Ben demedim valla. Rıdvan'dan bir quote.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bize ne abi gladbachtan, onlarin puanini bize mi yazicaklar.
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Rewendor said: Grast said: Rewendor said: İtirazı olan yoksa PZero'yu banlıyorum?Sakin ol futbolunuzla grubun fovorisi sizsiniz Sakinim merak etme, onun espiri olduğunu herkes anladı zaten. "Avrupadan onaylı" senin gibi birinin anlayamaması düşündürücü :) Tanımadığım bir insanı koruma gibi bir his içinde olmadığımıda senin anlaman gerekirdi bence. Onu bunu geçte haydi hep beraber floryaya gidip takımımızın başarısını kutlayalım
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 burak da umut da santrafor değil. holosko tarzı ikisi de, hücumu destekleyici ortasaha oynatırsın rahat. ha koşuyolarmış kbakmayın da futbol bu, cristiano ronaldo da koşuyo it gibi, ibrahimoviç de. bi de orta sahada defansif adam yok, top kesen, kapan adam yok. braganın defasında o d ile başlayan adam, dimistos mu ne, tam morinyoluk
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neyse galatasaraylı arkadaşlar raad olsun biz borussiadan fark yer agronun bi kısmını alırız.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aydın emre iyiyidi sanki umutla buraka gerek yok pozisyona giremediler ilerde tek elmander kalsın deplasmnalarda yoksa 1 gol iila ki tıkıyorlar, beraberlik yapana kadar 2.yi yeriz bazen musleredan seken top rakibi de gidiyor
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Eternal said: Bu akşam.. galatasaray'ın artık üzülerekte olsa artık bir avrupa takımı olmadıgını görüceğimiz gece olucak.. Burak delirtir. Ortam gerilir.. galatasaray gol atamadıkca yüklenir,yüklendikçe kaçırır.. Savunma zaafları ve ardından ilk yarı braga'nın tek golüyle sonlanır.. İkinci yarı etkili oynar yine gs bi 15dk.. yine burak saç baş yoldurur.. ve 2.gol gelir bragadan.. Sonlara dogru iyice morali kaçan gs laf olsun diye oynarken bir duran topla 3.gol. Ben gittim. skor tahmini tutmasada maçın gidişatını %75 tutturmusum yorumumla hsdufh
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de 2-1 braga alır dedim de, gs ye fazla güvenmişim gol konusunda
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 O diilde geçen hafta burda mağlubiyeti coşkuyla kutlayıp. kendilerini şampiyonlar ligi fovorisi ilan edenler nerde şu an ?
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Grast said: Tanımadığım bir insanı koruma gibi bir his içinde olmadığımıda senin anlaman gerekirdi bence. Onu bunu geçte haydi hep beraber floryaya gidip takımımızın başarısını kutlayalım Yok öyle bir his içinde değilsin, öyle olduğunu iddia etmedim zaten. Ama artık nasıl bir ezilmişsen burada zamanında hala içinden çıkmamış, her fırsatta gelip söylemediğimiz sözler üzerinden laf sokmaya intikam almaya çalışıyosun, tabii yetersiz olduğun için sonra ağzının payını alıp gidiyosun her seferinde. Uğraştırma akşam akşam, zaten bunca tekrardan sonra ezberlemiş olman lazım artık senaryoyu sonuna atla direkt.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tinu said: rüya takım rüyadan uyandı :) :D de dahi anlamında değil sanırsam
Öne çıkan mesajlar