Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 first person melee mp bayağı patates, arkadan düdüklemek üzerine dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 haftasonu beleş oynanabiliyor, ilgilenen girsin denesin. kaç saattir pleb kesiyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 going to the store'daki spastik 3d modeli simule etmeye donuyor oyun bir seviyeden sonra, orada artik haha bu ne lan diyip siler misiniz devam mi edersiniz size kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 vazgeçtim, beleş de abi indirmesi falan büyük dert. 150gb akn var zaten yetmiyor bişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 chivalry 2 için epic beta key gelmiş mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 chivalry 2 free open beta epic games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 ilk videolarda kötü gelmişti ama apfa beta hepsini oynadım, mordhaudan cok daha iyi durumda 40$ oyun 70 tl zaten aldım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 70 mi vay iyi fiyat lan 50 olsa alırım diyodum. bi düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 ben bunun ilkini cok eglenerek oynadim, seslendirmeler ayni kalitededir umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 güzel oyundu da kırç kurç mide kaldırmıyor. eski savaşlarda birini öldürmenin ptsd'i bi başka oluyodur şimdiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 aldık arcane'le oynadık, BAYAĞI keyifli biraz öğrenince. sistem detaylı, hoşuma gitti tam beceremesem de. bu sefer third person koymuşlar, ilk oyundaki eleştirimi karşılamışlar. güzel de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 biraz daha class, silah ve map eklerlerse çok sevinirim. çok zevkli oyun çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 silah çeşidi aslında fena değil de map lazım acil, güzeller ama azlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 bunun ilk oyununda, bazi maplerde defenderlarin yuksek skorlu elemani isterse kral oluyordu. defenderlar krali korumaya, attackler oldurmeye calisiyordu hatta bazi maplerde 2 tarafta da kral oluyordu cok eglenceli ve goygoylu oluyordu, tum takim seni kovaliyor ya korumak ya oldurmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 silah çeşidi şöyle ki aynı silahları farklı classlara koymuşlar, o yüzden çeşitlilik lazım biraz daha diyorum. mesela okçunun tek yayı var. classların hepsini açınca da baydı beni. silah lvlı koymuşlar ama o da sadece skin için sanırım. kral muhabbeti bunda da var ama oyuncu değil sanırım, ai direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 unlock bagımlılıgı : ) bende alışamadım gitti herşey acık gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 çarşamba'dan beri 4 günde archer harici bütün sınıfların herşeyini açtım, archer'ın da son sub-class'ı eksik kaldı onu en az oynadığımdan. kozmetik harici uğraşılacak bir unlock yok doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 4 gun ugrasmissin dogrusu hic ugrasilmamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 oynamak istediğim class varmış ya. javelin harika deneyin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 steame geldi indirim de var, yapistircam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 ben çaktım special edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 chivalry 2 almayı düşünen varsa almasın diye uyarayım. speedhack vs kol geziyor böyle otomobil hızında etrafta gezip gene hızlandırılmış swingler filan. meşhur streamer birisi 1 nisanda bunları gösteren bir video yapmış diye banlamışlar o da intihar etmiş, daha da deliren insanlar oyunu sabote etmek için daha da sık ve abartı hackler kullanmaya başlamış artık normal bir oyun kalmamış. geçen tekrar dönmüştüm arada 1-2 maç oynarım diye hileci içermeyen sunucu bulamadım en son eu'da. bir de yancılarıyla giriyorlarmış votekick'le atılamasınlar diye. oyunda anti-cheat filan da yok. banlanan da yeni gamepass hesabı açıp geri dönüyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Sam, 18.04.2024 16:03 tarihinde dedi ki: meşhur streamer birisi 1 nisanda bunları gösteren bir video yapmış diye banlamışlar o da intihar etmiş n-ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 soter dave diye birisi, tanımadım seyretmedim ama seviliyormuş anlaşılan. review bombluyorlar şu anda zaten onun ismiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) Steam dolara geçmeden önce indirimde almıştım hala oynamadım. Chivalry 1 de böyle hileler yoktu ben oynarken zaten Mordhau çıkınca ona karşı çıkarmışlardı 2.yi bir zahmet patch çıkarıp engellesinler. O değilde oyundan banlandın diye intihar etmek ne lan ? Git 1.yi oyna oynayan varsa olmadı Mount & Blade geç. Bazen kendimi Lostta grup terapisine giden Locke gibi hissediyorum Nisan 18, 2024 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar