Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chivalry Medieval Warfare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu tarz oyunlardaki dövüş sistemi block+attack+block+attack+block+attack... diye gittiğinden teketek karşılaşmalarçok sıkıcı ve kötü.bu türde bir oyun yapılmak isteniyorsa m&b gibi birçok oyuncunun yer aldığı kale kuşatmalarını,100v100 meydan savaşlarını desteklemeli
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şu daikatana mevzunu biri açsın bana
o oyun çıktığında çok küçük bir hardcor geymırdım. gidip almıştım hemen yeni bir fps gelmiş diye. oynayıp bitirmiştim fln.

sonra öğrendim ağır failmış falan. o zamanki bilgiyle anlayamadım tabi fail yönünü. nedir bunun olayı

edit: hmm ekşiden okudum da anladım sanırım.
Mesaj tarihi:
abi acil olarak indirimde arıyorum rusçuda falan var mıdır, yardımcı olabilecek varsa çok hayra geçer, arkadaş yarın askere geri dönücek akşama oynamak için istiyoruz 25 dolar etmez bariz.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bence alınmaz, free weekend 1 saat oynayıp kapattım. başkasına dalanlara arkadan charge ile instagib çekmekle veya yemekle geçiyor oyun. first-person mp melee ftl. war of the roses alın bu tarz ilginizi çekiyorsa. orada en azından uğraşmak gerekiyor adam öldürmek için, buradaki gibi bedava değil. bir de char customization çok az bunda ona kıyasla.
Mesaj tarihi:
oyunun olayı o ama ya.

yani bi warband ciddiliği yok. warban oynarken dikkat ve yetenek gerekiyor. bu oyunda çığlık atarak koşarak kafa kesiyorsun. tamamen geyik
Mesaj tarihi:
pirates vikings and knights diye bi mod var, hatta steamworks, direkt steamden dl edilebiliyo beleşe. o bundan 10 kat daha zevkli idda ediyorum: http://store.steampowered.com/app/17570/
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...