Gizli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bu tarz oyunlardaki dövüş sistemi block+attack+block+attack+block+attack... diye gittiğinden teketek karşılaşmalarçok sıkıcı ve kötü.bu türde bir oyun yapılmak isteniyorsa m&b gibi birçok oyuncunun yer aldığı kale kuşatmalarını,100v100 meydan savaşlarını desteklemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 inanilmaz kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t_3VZDb7pj4 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Oyun biraz güncellense güzel olacak ancak bu tarzı hali ile beğenilmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bunda var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 indirim gelmiş alsammı acaba warband'den ne fazlası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 piksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fazlası grafik, eskiği herşey. bugün denedim de tahmin ettiğim kadar kötüymüş. war of the roses bariz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oyunun niteliklerine yorum yapmayacağım, önceden kritize etmiştim uzun uzun ama eğer grup olarak arkadaşlarınla oynarsan saçma sapan oynuyorsun gülmekten ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 valla grup olarak arkadaşlarınla oynarsan Daikatana'da da eğlenirsin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 daikatana bundan iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya şu daikatana mevzunu biri açsın bana o oyun çıktığında çok küçük bir hardcor geymırdım. gidip almıştım hemen yeni bir fps gelmiş diye. oynayıp bitirmiştim fln. sonra öğrendim ağır failmış falan. o zamanki bilgiyle anlayamadım tabi fail yönünü. nedir bunun olayı edit: hmm ekşiden okudum da anladım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 alasım var yorumlardan dolayı alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 romero was gonna make you his bitch! ama o kadar gelmiş geçmiş en kötü oyun değildi, sadece vasat normal bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 grubum yok, war of the rosesu da sevmemiştim zaten bu daha kötüyse hiç gerek yokmuş gift keyi olan varsa denemek isterim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 free weekend su an indir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 AAA çok sağol ya görmemişim ben onu, indiriyorum. 3.4 gb bişeymiş zaten süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 valla eğlenceli aslında. alsam mı oynarmıyım bidaha kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi acil olarak indirimde arıyorum rusçuda falan var mıdır, yardımcı olabilecek varsa çok hayra geçer, arkadaş yarın askere geri dönücek akşama oynamak için istiyoruz 25 dolar etmez bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 6.24 dolara alinmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bence alınmaz, free weekend 1 saat oynayıp kapattım. başkasına dalanlara arkadan charge ile instagib çekmekle veya yemekle geçiyor oyun. first-person mp melee ftl. war of the roses alın bu tarz ilginizi çekiyorsa. orada en azından uğraşmak gerekiyor adam öldürmek için, buradaki gibi bedava değil. bir de char customization çok az bunda ona kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oyunun olayı o ama ya. yani bi warband ciddiliği yok. warban oynarken dikkat ve yetenek gerekiyor. bu oyunda çığlık atarak koşarak kafa kesiyorsun. tamamen geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 pirates vikings and knights diye bi mod var, hatta steamworks, direkt steamden dl edilebiliyo beleşe. o bundan 10 kat daha zevkli idda ediyorum: http://store.steampowered.com/app/17570/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 iddiaya gerek yok, direk oyle lakin sharpshooter cikti mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 %80 indirimde Steam'de ek paketi ile. Sizce alinirmi cok zit yorumlar donuyor. Kimi hardcore derken kimi left click spam diyor oynamadigim icin bir paticik kamuoyu yoklamasi yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar