AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Chivalry: Medieval Warfare yine indirime girdi. Tavsiye eder misiniz, alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oynayacak ekürin varsa özellikle tavsiye ederim. solo olarak biraz zorlayıcı olabiliyor. kombat sistemi cidden çok zor. fakat oyun atmosferi çok eğlenceli çığlık atarak birbirine koşan tipler, havada uçuşan kol ve bacaklar, yanarak kül olurken çığlık atanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aldım bakalım. 13 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 oyun güzel ama serverlarda sıkıntı var galiba.hepsi full dio ama bomboş oyunun en boktan yanı m b gibi istediğin yöne vuruş ve blok yapamıyorsun.çok malca olmuş o ama grafikler güzel.sırf bağırma olayı yeter.mb gibi yetenek istemiyor.bam güm dal eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 combat sistemi nasil ? blok parry etc acisindan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 valla 1 saattir falan oynuyorum.combat skyrim gibi düşün sdfs block ve vur başka bişi yok.staminan var bi de. arcade baya.ama işte tauntlar kafa kol kopması falan warband 2 çıkana kadar götürür. tamamen online makara amaçlı yapılmış bir oyun.mount and blade ciddiyeti yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kombatı falan skyrimden çok daha zor. Karşı tarafının swinginin ucunu kalkana getirmen gerekiyor blocklamak için. Silahlar içinde aynı 2h silahlarla block son derece zor. Bildiğin aim kasıyosun block için. Saldırmakta en az bir o kadar zor, swingler gerçek swing, animasyon değil sadece. W&B : Warband'ı daha yeni aldım. Şu oyundaki kombat ile WB kombatını kıyasalayan adama şaşarım gerçekten. Uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 oyunun modları acaip keyifli. defend the king falan fena gaz kralın yanında savunma yapıp we will not fall this day diye bağırmak ahaha its a good day to dieeee,charge eşliğinde saldırmak.çok kıvamında oyun yapmışlar gerçekten. ayrıca sanırım bir kaç saldırı şekli var.fakat mouse wheel ile oluyor benim ki bozuk oldugundan sanırım deneyemedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 mouse wheel yukarı ve aşağı oynattığında farklı şekillerde saldırıyor. Ben o tuşları mouse'un yanındaki 2 tuşa ataydım çokd aha rahat olduydu mouse yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Yine %50 indirime girdi, zorla aldıracaklar bana şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 iyi sistem istiyor mu bu? indirimde görünce alasım geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 öyle ahım şahım grafikleri yok sistemde istemez diye düşünüyorum belli bi kaç ayarı var onlar kastırıyor biraz sistem kapatınca çok rahatlıyo sistem. 5 saat aralıksız oynadım baya eğlenceli oyun modları güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 iyi ya sevindim, alayım bari dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Steam bu haftasonu boyunca beleş yapmış bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 free weekendde bi cenk ediyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yeni peç gelcekti ocakta yalan oldu herhalde sdfs ben oynuyorum arada.gayet eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2gbmış indirin de bi gafa gol goparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Hiç sevmedim ben çok boktan, M&B ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 oyuna her seferinde şevk ile girip küfür ederek çıkıyoruz aynı eküri. 1 aydır verdiğimiz tepki hiç değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 lan bu oyun iyi mi diye içimden geçirerek linke tıkladım adam direk kötü yazmış. Alıp alıp indirmeden oynamama hastalıgına bende tutuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 o kadar kötü değil abartmayın ya 10 dolarlık bir oyun için fazla bile iyi sdfs mount and blade ile kıyaslammak lazım.mb simulasyon gibi bu eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi oyun grafik hataları ve glitchlerden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 baya dandikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar