kami Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.halkinhabercisi.com/bakan-kizi-zeynepe-hacettepe-tip-torpili http://www.bursaport.com/haber/medya/kose-yazarlari/colasandan-faruk-celikin-kiziyla-ilgili-torpil-iddiasi-27537.html Bu haberdekiler doğru mu? Sanırım bir kaç gazetede de vardı bu haber. Eğer doğruysa kime sövmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu konu hakkında dava açma imkanın var mı? legal sorumluluğun nedir? peşine düşüyor musun? yasal haklarını korumak için milleti örgütlüyor musun? cevaplarına göre kendine küfrediyorsun önce abi. ben önemsemiyorum mesela. tipik apolitik adamım. küfrettim kendime şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şu olay akpnin yaptıkları yanında baya hafif haber başlık sunuluş şeklini gören össde barajı geçemeyen kızı yerleştirdiler sanacak bütün haberi okumadım ama yatay geçiş şartı neymiş neleri sağlamamış falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 en sonbuna benzer bisey istanbul erkek lisesinde oldu iste 181. kisi davası. Ara insan sokup bosluktan faydalanıp 180 kisilik okula 181. olarak girmisti kız tum lise savas actı davalar acıldı falan sonunda kızı okuldan ayrıltmıslardı. Valla universitede nası tepki gorur bilemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Erkek lisesine torpille sokulan tipin okuldan ayrıldığını bilmiyordum. İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Dönem III diyor yarın sorayım arkadaşlara merak ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yatay geçişte geçmek istediğin bölümde geçiş kontenjanı(boş yer) var ise başvuruyorsun ve başvuranların not ortalaması sırasına göre dizilerek alınmıyor musun? haberde not ortalaması yok. sadece kelimelerin içeriği gazlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Acibademden hacettepe ing tipa yatay gecis,lol. Normal sartlarda nah gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 neden nah gecer 15 kisi almislar yatay gecis kontenjani... en baba yuksek seviye ile dusunursek 15 universitenin sinif 1. leri gecebilir demekoluo.. ki onlarda hacettepe ing tip seccecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 başvurusu önceden reddedilmesine rağmen alınmış bu karar, nasıl okuyorsunuz haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Yatay geçiş yapabilmek için, ÖSS'de o bölüme girebilecek puanı da almak gerekiyor. Barajın 100 puan olduğu yerde 101 alıp, sonra 300 puanlık yere yatay geçmek diye bir şey yok. İlk önce bunu sağlaması lazım; ondan sonra da not ortalaması sıralamasına girip açık kontenjan kaç kişiyse listede de alınacak kişiler arasında olmalı. Haberi okursanız bu kişi için üniversitenin senatosunun toplanıp, okulun yatay geçişe dair kuralları "kişiye özel" değiştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 2 gün tartışılıp unutulacak, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hacettepe denmiş, rektör denmiş, dur dayımı bi arayım da sorayım bunu neden yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ohoooo ne yatay geçişler gördük biz sdfsfsdf abi o kadar sık ki bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kami said: http://www.halkinhabercisi.com/bakan-kizi-zeynepe-hacettepe-tip-torpili http://www.bursaport.com/haber/medya/kose-yazarlari/colasandan-faruk-celikin-kiziyla-ilgili-torpil-iddiasi-27537.html Bu haberdekiler doğru mu? Sanırım bir kaç gazetede de vardı bu haber. Eğer doğruysa kime sövmek lazım? arkadaşım, adamlar sistemli bir şekilde 20 küsür yıldır üniversite sınav sorularını cemaate aktarıyorlar ve cemaatin maklubesever gençleri hayallerinde dahi göremeyecekleri üniversitelere doluşuyorlar. Sen geçen sene olanca açıklığı ile ortaya çıkan üniversite sınavları rezilliğini, haklarına sahip çıkmak için günlerce sokaklara dökülüp eylem yapan binlerce genci görmedin mi? E bu ülkede 20 küsür senedir milyonlarca hak etmediği halde üniversitelere doluşan cemaatçi kafalara şaşırmıyorsun da bakanın kızına torpil yapılmasına mı şaşırıyorsun? Bak,adam ne güzel yazmış. dasaaa said: bu konu hakkında dava açma imkanın var mı? legal sorumluluğun nedir? peşine düşüyor musun? yasal haklarını korumak için milleti örgütlüyor musun? cevaplarına göre kendine küfrediyorsun önce abi. ben önemsemiyorum mesela. tipik apolitik adamım. küfrettim kendime şimdi. Tüm genç arkadaşların anlaması gereken artık bu ülkede ya haklarınıza(haklarımıza) sahip çıkacaksınız(çıkacağız), bunun mücadelesini vereceğiz ya da susup oturacağız. Aksi takdirde isyan etme, söylenme hakkımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Selam, Zeynep'in caps i var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Dağlar kızı Reyhan, Bakan kızı Zeynep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 genel olarak söylüyorum, kendimize torpil yaptırınca gururla şevkle anlatıp, başkasına yapıldığını görünce küplere biniyoruz. Ne güzel bir milletiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 milletvekili iken hukuk fakültesine torpille girip senelerce ülkeyi yönetmiş başbakanı var türkiye nin büyütmeyin böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Acıbadem tıp taban puanı 486,537 Hacettepe ing. taban puanı 554,416 Çokta fark yokmuş. Yakışır zeynepimize okusun güzel güzel bitirsin tıpını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bir de bu türün dişileri güzel güzel okullarda okuyor da, mezun olunca mesleklerini yapan başarılı olmuşu pek yok. Kabineye bakın, hepsinin eşleri güzel güzel üni.ler bitirmiş sonra hepsi türbanlı ev hanımı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Torpiliniz yok diye çekemiyorsunuz işte, kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 boşa okuyup kaynakları tüketiyolar hakkaten, sonuçta 25'inde mutfağına girecek çıkamayacak dışarı, niye kasıyon abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://www.hacettepe.edu.tr/Eklenti/774,yk270812.pdf?0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 dasaaa said: bu konu hakkında dava açma imkanın var mı? legal sorumluluğun nedir? peşine düşüyor musun? yasal haklarını korumak için milleti örgütlüyor musun? cevaplarına göre kendine küfrediyorsun önce abi. ben önemsemiyorum mesela. tipik apolitik adamım. küfrettim kendime şimdi. ben bu adami seviyorum hep icten konusyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar