Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 (düzenlendi) abi sanırım nefis bi bug oldu. Bu komployu durdur questi bende bitmişti, sonunda 3 mü 4 mü ne krallık aniden savaş açmıştı bana. ama kuzey imparatorluğu zaten %80'ine sahip haritanın. savaş açanlar tırto empirelar. neyse ben bunların 2'sini falan hallettim. 1 tane aseraylar kalmıştı onu da salladım. Neyse sonra kuzey imparatorluğu savaş açtı bana, onunla epey kapıştım, şimdi bi şehirlerini kuşatıyodum, o sırada mesaj geldi "aseray imparatorluığu savaştan yorgun düştü barış yapmak istiyor." kabul ettim ve şöyle bi şey oldu; bi anda bütün harita benim oldu. Kuzey imparatorluğu kendiliğinden yokoldu. WAT? ayrıca çıkan mesajda nefis klan ve imparatorluk isimlerim birbiriyle düşman değil artık diyor. o mesajda da bi hata var. edit: anladığım kadarıyla bug değil ama şöyle bi şey. komplo questinden sonra savaş açan imparatorlukları elimine edebilirsen diğer imparatorluk devletleri direk sana katılıyor. lakin benim oyunumda zaten kuzey imparatorluğu ağır domine ettiği için sadece 2 tane şehrim varken her yer bi anda benim oldu lol Nisan 25, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Tayyipoğulları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 (düzenlendi) Dün multiplayer'da cokomantis ile denk geldik onca insan arasında asfas Nisan 26, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Kuzait denedim nasıl diye Oyunun başında daha 10-20 tane atlı birlik yapıyorsun, her yer bozkır açık alan esip gürlüyorsun çabuk gelişiyorsun. Doğudan gelen atlı akıncılar havası yaratıyor ortam, farklı güzelmiş diğerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Batıda ormanda farklı bir deneyim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Lan o değilde oyunda ne kadar çok bug ,logic error ıvır zıvır varmış. Arada patch notlara bakıyorum allah allah yani. Bu arada official forumlarda güzel modlar çıkmaya başlamış, askerlere auto upgrade, tutsakların otomatik birliğe katılması falan bir ton şey yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 o infantrylerin çoğu recruittir. autocalculate hesabında ordunun toplam değeri seninkinden düşük kalıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 üf ne doğranır o recruitler var ya bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 12 saat önce, arcane dedi ki: Batıda ormanda farklı bir deneyim oluyor sakson süvari diyarı dedik, at sürülemeyen cangıl çıktı amirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 15 saat önce, ShadowFury dedi ki: o infantrylerin çoğu recruittir. autocalculate hesabında ordunun toplam değeri seninkinden düşük kalıyordur. aynen, zaten şaka olsun diye koydum. 15 saat önce, Xenocide dedi ki: üf ne doğranır o recruitler var ya bam bam abi evet içinden geçiyosun MMMFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 auto'ya birak en azindan 4 banner knight'ini keser o recruitlar XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 18 saat önce, Sam dedi ki: sakson süvari diyarı dedik, at sürülemeyen cangıl çıktı amirim. emin degilim cuce aydinlatir belki. bana karli yerlerde yesillige kiyasla daha fazla duzluk var gibi geldi. gotumden salliyor da olabilirim. yalniz bi map var tam koridor, o felaket iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Karlar eriyip gidiyor sadece kuzey bölgesi karlı kalıyor, ormanlık alan düz alan bölgeye göre değişiyor, kuzaitler en iyisi o konuda 10% atlı bonusu net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 2 saat önce, arcane dedi ki: auto'ya birak en azindan 4 banner knight'ini keser o recruitlar XD abi şu yüzden götü boklu raiderlara bile auto girmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Oyun içi oyun hangi zorluk seviyesinde olduğunu gösteren bir yer ya da seçenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 esc menude seferde zorluk kısmı, ayarlarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Yok anlatamadım. Oyuna başladım hangi zorlukta başladım emin olamadım, oynadığım oyunun zorluk derecesine bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Ha tamam gördüm tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Ulan askerdeyim adamlar oyunu oynamış muhabbetini çevirmiş bıkmış bile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 abi inanılmaz bir bug var delirdim oyunu kazanmama ramak kalmış, her siege battledan sonra oyun çöküyor şehir alamıyorum. şöyle bir workaround buldum, önce çalıştı sandım ama yine çalışmıyor. oyunu bitiremiyorum ya resmen. oyunu sildim sonunda komple. release olunca oynarım artık adam gibi, hani ot bok anlarım da şöyle bir bug gerçekten delirtmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Ben de oyuna tekrar zorda başladım, tabi oyunu öğrenmenin etkisi de var daha çabuk gelişip haritanın yarısını ele geçirdim yani zor kolay normal aynı gibi hiç farkı yok galiba. Ayrıca ilk oyun normal oynuyorum diye düşmanların askerleri gelişmiyor sanıyordum hep ilk seviye birlikler arada tek tük zırhlı seviye atlamış adamlar çıkıyor. Karşıma gelen ordular köylü ordusu gibi hep Oyun daha yolun başında çok gelişmesi lazım, bu hali ile bile baya iş görüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 zorluk ayarları hep yediğin dmg ile alakalı. birde combat ai var, oda reklam edildiği gibi zorlu bir ai göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Combat ai'den bahsediyorum seçenek olarak koymuşlar oyuna hiç bir etkisi yok bence bu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 combat AI da damage muhabbetiymis: Alıntı By default combat AI level is determined by the weapon skill of soldiers: the combat level are equal to his weapon skill divided by 3.5. So soldier with weapon skill of 350 has the highest 100 combat AI level when using corresponding weapon. For example, if a soldier has 100 one-handed weapon skill, and when he uses one-handed weapon, by default his melee AI level is 100 / 350 * 100 = 28.57. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar