Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 44 dakika önce, Namessar dedi ki: angry joe da vermisler veristirmisler bannerlord a bi kizginlikla yapmistir ole bisiler joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Main quest'i bitiren varmı? Son parçadayım sanırım, cikmiyor şüpheye düştüm bug falan mı var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Hungry co gitsin firaxis yalasın, ona bir boy büyük gelir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Adam oyunu en kolayda falan oynamis bence, AI hic de oyle malak degil oyuncuya karsi. Ayrica karakterlerin yuzlerine gulerken kendini zorlamis bence, ne var gulunecek anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 joe nun kendisi degil de yancisi o, calisanlarindan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Ya kafalarina gore bazi itemlari getirip kaldiriyolar mi bu oyundan? Tam crossbow kullanan adam oynayasim geldi, oyunda hicbiyerde crossbow yok. Deve ustunde jareed atan bedevi oynayim dedim yeni oyun actim, crossbowlar geldi deveyle jareed yok hicbiyerde. Patchnotelarda falan da bisey yazmiyo bununla ilgili, ama ninja olarak item getirip kaldiriyorsaniz yapmayin abi nolur zaman harciyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Kaldırılma değilde az bulunuyorlar sanırım iyi itemler artık, ben de adamlara gövde zırh alacam iyilerden bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Son yama fena değil, eli ayağı düzelmiş biraz daha oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) siege lerde oyun bende slayt show a donuyor. ses kanalini 64 e dusunce duzeliyor. sadece siege lerde oluyor bu. ustelik 64 ve 512 arasinda pek bir fark da duymadim. baska hersey max ta. 2k da oynuyorum. makine i7 5960x, 32gb ram, 1080ti ekran karti, 2k monitor, ac97 onboard ses karti. ekran karti 3 senelik falan, kalan parcalar 5-6 senelik ama bu oyunda zorlanmasini beklemiyordum bu kadar. bir de mesale vs nin su yuzeylerinde yansimasinda oyun motoru sanirim uzakliga bakmiyor. magara girisindeki mesalenin 20km otedeki suyun uzerine yansimasini renderliyor motor. Nisan 17, 2020 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 bir de bu ransom brokerlar prisoner olan klan memberlarini ransom lamiyor. release bekliyorum. sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Siegelerde bende ses kanalı 64'te olsa bi fark yapmıyor slayt şovun biraz üstü duvarlara çıkınca askerler. CPU optimizasyonu bok gibi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) bende 64 sorunu cozdugu icin cok ciddi bir sikintim yok. i7 5xxx serisi eski bir cpu kullaniyorum. extreme edition olmasi dolayisi ile 8 cekirdek 16 threadli olmasina ragmen ryzen 5 3500 e falan yuzde 20 performansta nal toplayan bir islemci. Gene de siege ler disinda bir sikinti yasamiyor. sanirim siege de deli pathing ve hesaplama var, o arada ses bir sebepten dolayi olayi patlatiyor. sorun daha cok ses te gibi duruyor. Nisan 17, 2020 Namessar tarafından düzenlendi ek bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 farkettigim bir sey daha var. battering ram ve gate in askerler tarafindan manual kirilmasi takilmayi cok arttiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) 53 dakika önce, Namessar dedi ki: i7 5xxx serisi eski bir cpu kullaniyorum. 1080ti'la bu CPU bottleneck hic olmaz ama: i7 5960x default hizi sanirim 3.0GHz (turbo 3.5GHz), overclockla 3.9GHz-4.0GHz yapabilmen lazim eger stock disinda sogutucun varsa. bir de core'lara bak kasarken, LOAD esit dagiliyor mu diye... edit: CPU optimizasyonda skinti varsa, su bazen cozuyor: http://mion.faireal.net/BES/ Nisan 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 4.0 kullaniyorum, default voltajda bile stabil. iyi bir hava sogutucum var. oc daha da gidiyor ama voltaji cok yukseltmek gerekiyor. o yuzden yapmiyorum. core lara bakmadim, bakayim. ancak oyun motoru bu kadar core u desteklemiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 yeni beta patch geldi. performans da artış var 8-9 fps arası daha yüksek alıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 use any bow mounted calismiyor sanirim. horseback izin vermeyen bow lar hala horseback izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 atın ne? düz at ve riding skill'i isteyen atlarda 1-2 fark oluyordu. düz random atla couch yapamıyosun lance'i falan, ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 atim aserai. ustunde de mail and plate barding var. bu arada beta patchi yukledim. savaslarda etraf simsiyah olmaya basladi arada. cok fazla yaparsa rollback leyecegim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 On 17.04.2020 at 15:01, Namessar dedi ki: siege lerde oyun bende slayt show a donuyor. ses kanalini 64 e dusunce duzeliyor. sadece siege lerde oluyor bu. ustelik 64 ve 512 arasinda pek bir fark da duymadim. şunu bi deniyim ya, gerçekten sıçıyor oyun bazen bu arada herkese tavsiye ederim şu modu: https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/477 tam bir VER GAZI VERRRRR modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 morali falan olmasa da olur da şivalry'de mordaü'deki gibi bi bağarma tuşu arıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 kaptan modu çok iyiymiş. beta'da herkes skirmish oynadığı için bulamıyodum oyun. şimdi de siege'e gireyim dedim, gene herkes öbürlerini oynuyor diye captain'ı da işaretledim, akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 (düzenlendi) abi çok saçma sapan eksikler var, yıldırdı yani artık. Kale benim, ben hükümdarım, kaleye girişiniz yasak diyo. What ya... heh gel de çıldırma. çadırı kurdu geliyo dayı, kaleye giremiyorum savunma yapmak için. Nisan 22, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 bende şehir kuşattım tek başıma karşı tarafın ordusu bitmiyor yoktan geliyorlar sürekli sonra çıktım otomatik dedim kazandım saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 multi deki exp level ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar