lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 sonunda orduya benzer bişey yaptım ama aylık 600 altın yiyor etrafta bandit bulmakta zorlanıyorum düşman ordusu da hep gelmiyor, Bu Leadership nasıl yükselticez ya? bir de kendi krallığımızı kuramaz mıyız, ya da hizmet ettiğimiz krallığın gözünde influence ı nasıl bol bol yükseltiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 leadership için en temizi bi krallığa gir başta. az bi şey influence kastıktan sonra krallığın ordularıyla kendi ordunu birleştirebiliyosun. onu yapıp gezince çatır çatır leadership geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Ya orduya girdim fakat adamlar sırf geziyo, e benim ordunun masrafını nasıl karşılıycam? savaşa girmezsem bandit falan kesmez esir alıp satmazsam para gelmiyo bana, başka düzgün para akması için ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 sen başkasının ordusuna değil, kendin diğer orduları kendi orduna çağırabiliyosun. kontrol sende oluyor yani. ama influence gerekiyor onun için, bi de boşta ordu olması gerekiyor. bazen tüm ordular başkasının ordusunda olabiliyor. biraz beklersen boşalır. düzgün para akışı için kervan+dükkan satın alma işleri gerekiyor. ben ilk 20k'ya falan ulaştığımda bi dükkan aldım 15k'ya, nasıl oldu anlamadım, ilk 3-5 gün, günde 20k 30k kar geldi. sonra 300-500-1000'lerde gezinmeye başladı sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 5 saat önce, razzRaziel dedi ki: of yok ya, encyclopedia'dan baktım kaçıyomuş, BAYA yüksek bi kaçma yüzdeleri var heralde. gün geçtiğinde veya sen bi savaşa girdiğinde uçup gidiyolar habersizce, log'a da düşmüyor sanırım çok saçma. kaçtığı gibi bi de taaaa haritanın öbür ucundan Lycaron'a ışınlanmış anında save/load'da da trigger oluyo olabilir gerçi kaçma olasılığı. başlarım ya execute ettim, beni buna zorluyosunuz!!! ilk kalemi aldım, hemen geri almaya 300 adam göndermişler onları da temizledim 4 tane noble prisoner oldu attım dungeon'a. dedim burdan da kaçmazlar heralde ama ilk gün 3'ü, sonraki gün de diğeri kaçtı. napacaz olm bu noble prisoner'ları, execute etsek ne zararı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Prison etmenin faydasi ne anlamadim valla. Satmak en mantiklisi sanirim. Executeun yan etkisi var galiba. Prisonda 1-2 hafta dursa yine iyi, ordu toplayamasin diye de 3 gune kaciyo hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) ya noble'lar öyle ayrı dert de bi de normal prisonerlar da sıkıntı, neye göre recruitable oluyo bunlar? yanımda paso 5 tane imperial elite cataphract prisoner gezdiriyom adamlar 31 lvl, recruit ederim de orduya alırım beklentisiyle günlerdir yanımdalar. bi de sayıları da artıyo, mesela bazı prisonerlar recruit olabilecekken sayıları artınca durumları değişmesin kaynayıp, veya şunu sorayım adamları dungeon'a attık orda beklemeleri dirençlerini kırıyor mu? çünkü dungeon'daki adamlarda recruit butonu yok. para sıkıntım yok 500 adam var prison'da sdf. bi de bunlar food tüketimini garrison gibi etkiliyor mu acaba settlement'ta? Nisan 4, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 auto-save’i devredışı bırakabilsek keşke, yanlış zamanlarda kaydettiği için vakit kaybettiriyor sadece. şimdiye kadar hiç auto-save load etmedim combat sonrası kaydettiği için. combat öncesi kaydetmesi lazım bir işe yaraması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 prisoner için fidye teklif ediyolarmış ama elde tutamıyorsun işte. kelleyi uçurursanız honor düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Peki direk kendi krallığını kurabiliyor musun? Yani bir şehri ele geçirmem falan mı lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Savasa girmek icin neden 4 kere loading gerekiyor? Haritada dusman ile cakisma – loading Diyalog ekraninda savasmayi sec – loading Haritaya geri donup tekrar savas secenegini sec -loading Savas alanina gir – loading Savasi kayip mi ettin? Ana menuye donmek icin loading Devam edecegin savei sec – loading Bunlari azaltmanin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 var, oyunu ssd'ye yüklüyosun =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 oyun ssd'de, hala savaşa girerken 4 loading yapıyor abi ay şimdi bi hayal ettim de hdd'de olsa o loadingler ömür sürer hof. ssd'de bile nispeten uzun sürüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Evet o dialoglar için karakter modeli yüklenmesi filan inanılmaz gereksiz bir detay, normal resim koyup geçseler çok daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Asillerle şehir kale ticareti yapılıyormuş bende o kısımlar hep gri sanırım charm yada ticaret yeteneğinin belirli seviyede olması gerekiyormuş açmak için aslını bilen var mı. Birde charm nasıl kasılıyor bulabildiğim tek yol influence ile arttırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 double tap w ve s olayını bilmiyodum iyi oldu. bi de şu army command olayı için aslında ayrı bi interface olsa, anlık ya zamanı çok yavaşlatıp ya da oyunu pauselayıp izometrik görsek battlefieldı, strateji oyunu gibi mouse dragle unitleri yönlendirebilsek. çok güzel olurdu böyle. küçük savaşlarda bu şekilde idare edebiliyoruz da, 500v500 olduğunda işler çığrından çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Pack camel olmayan bir deve binegi var mi? Var ise nasil bulurum? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: double tap w ve s olayını bilmiyodum iyi oldu. bi de şu army command olayı için aslında ayrı bi interface olsa, anlık ya zamanı çok yavaşlatıp ya da oyunu pauselayıp izometrik görsek battlefieldı, strateji oyunu gibi mouse dragle unitleri yönlendirebilsek. çok güzel olurdu böyle. küçük savaşlarda bu şekilde idare edebiliyoruz da, 500v500 olduğunda işler çığrından çıkıyor. tam istediğin şey mi bilmiyorum ama taktik 75 yapınca savaş öncesi yerleştirme var birlikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) güzelmiş, savaş esnasında da anlık yönlendirme yapmak isterim de, pov'dan ve savaş devam ederken mikro management kasamıyosun abi. onun yerine gidip 5 adam öldürürüm daha karlı. slow time veya pause ile izometriğe çıkıp anlık sen şuraya git sen buraya git diyebilmek lazım. mesela okçularımı ikiye bölüp biriniz sağa biriniz sola gidin komutunu vermek için şu anda f1 f2 f3 bi sürü tuşa basıp zar zor yapabilirsin, benim dediğim şekilde olsa drag and click, tertemiz. bu arada yeni bi bug oluştu sanırım, itemların üstüne geldiğimizde compare esnasında hangi özelliğin daha yüksek hangisinin daha düşük olduğunu yeşil-kırmızı renklerle görebiliyoduk da şu an göstermiyor. 1.0.4 ile mi oldu bu bilmiyorum yeni farkediyorum. Nisan 4, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) @Xeno çok güzel olur gerçekten, hatta sıralı komut verilebilecek bunu yaparken. Önce şuraya gidin, sonra şu formasyonu alın, sonra da düşmana saldırın gibi Komut tek seferde verilip normal savaş ekranına dönülecek, birlikler de sıralı şekilde uygulayacaklar Nisan 4, 2020 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 14 saat önce, razzRaziel dedi ki: ya noble'lar öyle ayrı dert de bi de normal prisonerlar da sıkıntı, neye göre recruitable oluyo bunlar? yanımda paso 5 tane imperial elite cataphract prisoner gezdiriyom adamlar 31 lvl, recruit ederim de orduya alırım beklentisiyle günlerdir yanımdalar. bi de sayıları da artıyo, mesela bazı prisonerlar recruit olabilecekken sayıları artınca durumları değişmesin kaynayıp, veya şunu sorayım adamları dungeon'a attık orda beklemeleri dirençlerini kırıyor mu? çünkü dungeon'daki adamlarda recruit butonu yok. para sıkıntım yok 500 adam var prison'da sdf. bi de bunlar food tüketimini garrison gibi etkiliyor mu acaba settlement'ta? of değiştirdim ya şunu sonunda. tamam şöyleymiş koduna baktım adamlar 5'li array tanımlamışlar prisoner recruit için o yüzden en üst 2 sınıf recruit edilemiyor şu anki haliyle. array'i 7'ye çıkardım, denemek için de olasılık değerlerini 1'e dayadım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 adam oyunu kırmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 yeni fix gelmiş https://steamcommunity.com/gid/103582791456145274/announcements/detail/2078915729792339180 khuzait'lerin kargıcıları düzeltmemişler hala............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 5 saat önce, Xenocide dedi ki: double tap w ve s olayını bilmiyodum iyi oldu. bi de şu army command olayı için aslında ayrı bi interface olsa, anlık ya zamanı çok yavaşlatıp ya da oyunu pauselayıp izometrik görsek battlefieldı, strateji oyunu gibi mouse dragle unitleri yönlendirebilsek. çok güzel olurdu böyle. küçük savaşlarda bu şekilde idare edebiliyoruz da, 500v500 olduğunda işler çığrından çıkıyor. Kesinlikle böyle olmalı, en azından savaşın başında slitherine nin bazı oyunlarındaki gibi önceden yönlendirme gibide yapılanilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar