NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 tişikkirlir sipirmiiiin capture the flag attım şaka maka müthiş akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Ben baya başlarda yazmıştım ya şaka mı falan diyerek sıramı ona göre şaapalım lütfen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 oo teşekkür ederim lego hukukundan dolayı bana vermiş size vermemiş sanırım. pazar alanına satış topiğini açıyorum hemen veya 300 gönderene key ateşlenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 gökçen japonyaya gittin bana bir şey getirmedin bunu da vermezsen kabuslarına girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 verse sanki oynayacan, otur bez değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
setup_exe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Merhabalar. Uzun süredir bekliyoruz oyunu beta-key alma imkanı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 nda durumu nedir bilmiyorum, o yüzden bütün diyeceğim ilk oyunu seven bunu da sevecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 nda sıkıntısı yok yayabılırsınız patlasabılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 14 saat önce, Kaede dedi ki: gökçen japonyaya gittin bana bir şey getirmedin bunu da vermezsen kabuslarına girerim ben sana zaku falan almıstım verekedımkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 (düzenlendi) ben onceki sayfalarda linki verilen formu doldurup basvurmustum valla. (gecerli mi bilmiyorum) cikarsa cikar. cikmazsa cikmaz. full oyun cikinca oynariz, EA baslayinca oynariz. acelesi yok. ben simdi gideyim floris packli bir oyun acayim. Eylül 11, 2019 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 ok o halde kısa yorumlar çünkü fazla oynayamadım dün gece, daha oynadıkça yazarım. grafikler çok daha iyi ama daha ağır, kıstım ayarları biraz ama daha optimize olur/sürücü çıkar eminim üstünde durmuyorum. gameplay gördüğüm kadarıyla ilkindeki gibi multiplayer olarak en azından. eksik veya fazla birşey gözlemlemedim henüz. char generator bayağı detaylı, hoşuma gitti ama tam istediğim gibi bir surat yapamadım, biraz uğraşmam lazım herhalde. belki birkaç preset olsa da onlar üzerinden modifiye edebilsek daha kolay olur gibi. age slider bulamadım, char kırışıklı kaldı. yüz/göz asimetri değerlerini bir oyunda ilk defa görüyorum ama, güzel düşünmüşsünüz, bravo. diş seçeneği de gene iyi bonus. yeni faction'ları beğendim, pseudo-bizans iyi olmuş. p.s: bunlardan gizli kalması lazım gereken yer varsa editlesin cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 https://beta.taleworlds.com/ surdan basvurdum, ultrawide 3840x1080 setup var. key atin test edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 yaf ne ultrawidemış kardeşim her fırsatta. bir sende var sanki. ne goermemiş adammışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Gold git fularınla oyna. yoksa kalabalık bir aile olarak geliriz yanına ve keyini alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 optimizasyon her gun gelisiyo, hala surec devam ettigi icin oncelik veremediğimiz bir konu tabiki. age sliderı varda bi sebepten kaldırmıstık bir ara geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: ne goermemiş adammışsın.. He’s still goering. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: yaf ne ultrawidemış kardeşim her fırsatta. bir sende var sanki. ne goermemiş adammışsın.. ogun atlama, yemeklerini aksatma. haplarini da al. chill bro, sende yok ultrawidescreen anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 alırım ki istesem !!! ben alırken en ultrası buydu bi kere mainstream değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 12 saat önce, Cuce dedi ki: nda sıkıntısı yok yayabılırsınız patlasabılırsınız ya hadi ama, pm attım, buraya yazdım, siteden başvurdum. bana niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 ben dedim verme diye, bi pörülcem çalmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 La mevzu oysa aksama hallederik djfndn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Cüce soldatta 1v1 atalım. Kazanırsan key almam, kaybedersen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 On 10.09.2019 at 18:01, Cuce dedi ki: Bir posta yolladim devam edicem yollamaya ama biraz ufak ufak olcak Bu arada bende key yok. Trollüyodum. Sol kolum tam olmasa da çalışmaya başladı. Klayveyi kucağıma alıp kullanabiliyorum. Low Spec testleri için idealim sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 bugün nedense birkaç kere çöktü hep combat esnasında, çökerken "bilgi yollayayım mı" diyor, evet diyorum. yardımcı oluyordur umarım ehu. daha kalabalıktı maçlar, onunla mı alakalı bilmiyorum ama ram sorunu olmaması lazım en azından makinede, diğer herşeyi kapatıyorum oynarken ve sanal bellek filan da devrede. neyse ara ara girerim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Key varsa ben de alabilirim laptop fln derken 7 farklı setup ile test etme şansım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar