Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14 saat önce, Kaede dedi ki:

gökçen japonyaya gittin bana bir şey getirmedin

bunu da vermezsen kabuslarına girerim

ben sana zaku falan almıstım verekedımkı

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben onceki sayfalarda linki verilen formu doldurup basvurmustum valla. (gecerli mi bilmiyorum)  cikarsa cikar. cikmazsa cikmaz. full oyun cikinca oynariz, EA baslayinca oynariz. acelesi yok. 

ben simdi gideyim floris packli bir oyun acayim.

Namessar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ok o halde kısa yorumlar çünkü fazla oynayamadım dün gece, daha oynadıkça yazarım.

grafikler çok daha iyi ama daha ağır, kıstım ayarları biraz ama daha optimize olur/sürücü çıkar eminim üstünde durmuyorum. gameplay gördüğüm kadarıyla ilkindeki gibi multiplayer olarak en azından. eksik veya fazla birşey gözlemlemedim henüz. char generator bayağı detaylı, hoşuma gitti ama tam istediğim gibi bir surat yapamadım, biraz uğraşmam lazım herhalde. belki birkaç preset olsa da onlar üzerinden modifiye edebilsek daha kolay olur gibi. age slider bulamadım, char kırışıklı kaldı. ? yüz/göz asimetri değerlerini bir oyunda ilk defa görüyorum ama, güzel düşünmüşsünüz, bravo. diş seçeneği de gene iyi bonus. ?

yeni faction'ları beğendim, pseudo-bizans iyi olmuş.

p.s: bunlardan gizli kalması lazım gereken yer varsa editlesin cüce.

Mesaj tarihi:

optimizasyon her gun gelisiyo, hala surec devam ettigi icin oncelik veremediğimiz bir konu tabiki.

age sliderı varda bi sebepten kaldırmıstık bir ara geri gelir

Mesaj tarihi:
1 saat önce, goldbären dedi ki:

yaf ne ultrawidemış kardeşim her fırsatta. bir sende var sanki. ne goermemiş adammışsın..

ogun atlama, yemeklerini aksatma.

haplarini da al.

chill bro, sende yok ultrawidescreen anladim.

Mesaj tarihi:
On 10.09.2019 at 18:01, Cuce dedi ki:

Bir posta yolladim devam edicem yollamaya ama biraz ufak ufak olcak

Bu arada bende key yok. Trollüyodum. Sol kolum tam olmasa da çalışmaya başladı. Klayveyi kucağıma alıp kullanabiliyorum.

Low Spec testleri için idealim sadfdsa

Mesaj tarihi:

bugün nedense birkaç kere çöktü hep combat esnasında, çökerken "bilgi yollayayım mı" diyor, evet diyorum. yardımcı oluyordur umarım ehu. daha kalabalıktı maçlar, onunla mı alakalı bilmiyorum ama ram sorunu olmaması lazım en azından makinede, diğer herşeyi kapatıyorum oynarken ve sanal bellek filan da devrede. neyse ara ara girerim gene.

• Yeni Oluştur...