arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 iki oyun arasi sureden dolayi developer'a kizalim. tamam. seveni olarak hakkimizdir. ama temelsiz beklentilere girenler kendileri edip kendileri buluyorlar. artik bir yerde gameplay footage odakli yaklasmayi ogrenmeleri lazim. oyun duyruluyor, gosterilen tek sey terrain generation ile ilgili tech demo gibi bir sey. bunu gorup 2 sene sonra oynuyor olacagini dusunebiliyor. boyle oldugunda sorun oyuncuda. boylesinin kendini cimdikleyip, uyandirmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 ya o tech demo bile kaç yıl sonra geldi, ilk teaser ile duyurdular cyberpunk gibi. cdp ile aynı hataya düştüler. kickstarter parası filan toplanmayacaksa yanlış iş o kadar erken hype machine başlatmak. tersine dönüyor bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 tersine dönüyorsa keanu basıyorsun, mutlak değerini alıp 653r428'le çarpıyor np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 https://steamcommunity.com/games/261550/announcements/detail/2783708311860724569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Mart 2020 Early Access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 kötü çıkaracaklar ve '' kardeşim bu early access '' diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Yok. Aslinda kotu falan olmayacak oyun. Sadece 2016 yilinda cikmasi gereken oyunu 4 sene gecikmeli cikarmis olacaklar. Modlar kurtarir oyunu. Orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 komunitedeki tepkiyi törpülemek için birden uydurulmuş gibi duruyor. netease aldı diyedir bu tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 gayet güzel görünüyor ve nihayet çıkıyor, daha ne işte? final sürüm diye çıkan oyunlar da early kalitesinde olabiliyor zaten, çok dert değil bu oyun için yamalar saveleri kırmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 https://beta.taleworlds.com/ Şuradan betaya kayıt yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Xunn konuya yazmadigina gore onun bile hevesini kaçırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Bu kim? Hakkinda hicbirsey bulamadim, adi hicbir yerde gecmiyor. Scamlenip sirkete ortak mi etmisler ne yapmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Valla oyuna olan hype deli derecesinde. Arkadaş Gamescomdan 13 key aldi 12 sini bir gün içinde tanesi 25 dolaresten sattı inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 hadi bakalım kayıt yaptırdım, bütün oyunları listelenen oynadığım için artık betaya çağırırlar herhalde. xunn forumu bıraktı herhalde ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 bu gece dondum arkadaslar. bu hafta ıcınde guzelce bı lıste yapalım sızınle ole sıra mıra ugrasmayın tıkır tıkır alalım betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 On 20.08.2019 at 12:23, goldbären dedi ki: komunitedeki tepkiyi törpülemek için birden uydurulmuş gibi duruyor. netease aldı diyedir bu tarih. neteasele anlasma sadece cınde dagıtım ıcın. cınde dıger ulkelerde gıbı dagıtım yapamıyorsunuz, yerel fırmalarla anlasmak zorundasınız. neteasede cındekı dıstırıbutorlugu ustlendı. sırketın kendısıyle bır ılgılerı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 43 dakika önce, Cuce dedi ki: bu gece dondum arkadaslar. bu hafta ıcınde guzelce bı lıste yapalım sızınle ole sıra mıra ugrasmayın tıkır tıkır alalım betaya mmh beta'la bizi cüce :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 ooo beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 BEN BEN BEN Hatta fin bir ark var, yillardir MB Bannerlord nerede diye aglayip duruyor bana. Onu da alalim mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Bende gelirim. Betala bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Ben, abim, kardeşim, küçük kardeşim, bir de arkadaşım hazır bir şekilde emiş ve gömüşlerinize hazırız efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 beta multiplayer beta değil mi? birden fazla oluyosa 3-4 tane ver lütfen arkadaşlarla paylaşayım tek başına kuru kuru gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar