Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

iki oyun arasi sureden dolayi developer'a kizalim. tamam. seveni olarak hakkimizdir.

ama temelsiz beklentilere girenler kendileri edip kendileri buluyorlar. artik bir yerde gameplay footage odakli yaklasmayi ogrenmeleri lazim. oyun duyruluyor, gosterilen tek sey terrain generation ile ilgili tech demo gibi bir sey. bunu gorup 2 sene sonra oynuyor olacagini dusunebiliyor. boyle oldugunda sorun oyuncuda. boylesinin kendini cimdikleyip, uyandirmasi lazim.

Mesaj tarihi:

ya o tech demo bile kaç yıl sonra geldi, ilk teaser ile duyurdular cyberpunk gibi. cdp ile aynı hataya düştüler. kickstarter parası filan toplanmayacaksa yanlış iş o kadar erken hype machine başlatmak. tersine dönüyor bir noktada.

Mesaj tarihi:

gayet güzel görünüyor ve nihayet çıkıyor, daha ne işte? final sürüm diye çıkan oyunlar da early kalitesinde olabiliyor zaten, çok dert değil bu oyun için yamalar saveleri kırmadığı sürece.

Mesaj tarihi:

hadi bakalım kayıt yaptırdım, bütün oyunları listelenen oynadığım için artık betaya çağırırlar herhalde. ?

xunn forumu bıraktı herhalde ya zaten.

Mesaj tarihi:
On 20.08.2019 at 12:23, goldbären dedi ki:

komunitedeki tepkiyi törpülemek için birden uydurulmuş gibi duruyor. netease aldı diyedir bu tarih.

neteasele anlasma sadece cınde dagıtım ıcın.

cınde dıger ulkelerde gıbı dagıtım yapamıyorsunuz, yerel fırmalarla anlasmak zorundasınız. neteasede cındekı dıstırıbutorlugu ustlendı. sırketın kendısıyle bır ılgılerı yok.

• Yeni Oluştur...