ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Combat sisteminde pek bir ilerleme yok gibi gözüküyor. grafikler animasyonlar filan da 2018 e yakışmıyor tabi ama çok önemli değil. Ama benim bundan beklentilerim başka zaten. Strateji, castle management gibi konularda gelişsin bana yeter. Menüler filan bayağı düzelmiş, o açıdan sevindim (tabi 8 sene sırf menü için birazcık fazla :p). Strateji konusunda army commandlar gelişmeli kesinlikle. Mesela Brytenwalda modu bayağı bi geliştirmişti command işini ama yine de istediğim kadar akıcı değildi. Bir de mod demişken fantasy modları filan bayağı seviyordum ben ama çok zayıf kalıyordu tabi. Büyü diye renkli taş atıyorduk en fazla, onun yerine böyle Fireball gibi hitboxı AoEsi farklı abilitylerin eklenmesini sağlayacak bir şeyler varsa çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Tebrikler Armağan... https://youtu.be/WQR8aazcP80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 2080 ti gerekmesin de kalabalık savaşlarda, süper customization. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 You can have kids in Mount & Blade 2: Bannerlord It's excellent insurance in case you die. pcgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rEsQkqLR0Nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 napoleonic eklentisi ne zaman çıkıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Attan düşme aşırı abartı, bindiği at hızlı olsa tamam diyicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 HarveyQuinn said: Optitrack prime 13 onlar dimi Kabuslarima bile girdiydi lanet sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 ahah iyi olmuş bence gayet o capture, helal. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 iyiymiş bu oyun ne zaman çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 2023 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 oyun bu sene çıkacak(mış) oyun medyasının insider bilgisine göre. zaten e3 2018'de oynanabilir durumdaydı. daha da gecikmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 savaş ai si gelişmiştir umarım. ilk oyunu hala oynuyorum ama attack diyince hepsi mal gibi tek bir noktaya gidiyor dost da düşman da. teke tek hedef seçip dalma falan yok tek noktada hangi iki unsur karşı karşıya gelirse birbirine vuruyor. total war gibi bölük mantığı olsa çok güzel olur. duruma göre çekilme ya da hücuma geçme zekası. atıyorum 8 kişilik bi sıra 8 kişilik bi sırayla karşılaştığında herkes önündekine vurmuyor dümdüz merkezi noktaya yoğunlaşıp pat küt kılıç sallıyorlar. illa ki alırım multisi modu derken 1000 saatlik oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 bu saatten sonra almamazlık olmaz zaten, isterse sadece ski.exe çıksın içinden dfsghafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 bu aralar bende modlu m&b ye sardım baya aslında bazı modlar var savas taktiği yapmanı yada grupları tek tek yonetmene izin veren örneğin sadece cavalry archerlar saldırsın spealar pikewall yapsın felan denebiliyo ama keşkem şöle savage gibi zoom out yapıp orduyu yonlendirip sonra zoom in yapıp küffarla cenk edebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Cokomantis said: bu saatten sonra almamazlık olmaz zaten, isterse sadece ski.exe çıksın içinden dfsghafs :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 bu ne lan? karı gibi oyun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 https://img.ifcdn.com/images/a37f29b32f8e70038a822c52b925ea584f201b1e55285bb8660c48ab124cb4d3_1.jpg Dayanacak gücüm kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bu kadar mı yeni kalifiye işçi almayıpta az işçi gücü ile çok iş yapmaya hevesli firmalar anlamıyorum yahu. Büyüt işçi gücünü 2 katına çıkarıver oyun çıkana kadar sonra ne bok yersen ye QA ekibi artı ufak dev timi yeterli olur sonrasında, kar marjından kıs azcık, cepleme her parayı, ama yok illa small indie kafasına devam hala oyun öküz gibi satmış, yenisi de satacak, hala geri kafalılık, anlamsız. edit: zaten verdikleri maaşlar da kuş kadar bunu da buraya bırakayım. avrupadaki normal bir devin 7 de 1 kadar falan alıyor adamlar, haliyle kaliteli olanlar kaçıyor dışarı geriye elimizde bunlar kalıyor, bekliyoruz bi bok yapıp çıkaracaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Çok gerekliymiş bu gerçekten eminim herkes savaş yapmadan önce burada 10 kere dener de sonra savaşır falan single campaingde. /s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar