Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 viksine ben oynarım kış geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zZUfzAFL5Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 valla kickstarter açsınlar, millet rekor kırdırtır. hayran kitlesinin güveni tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ne kötü teaser lan dsfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeter artık lan. Detaylar açıklansın. http://www.youtube.com/watch?v=8IiXAyAyDE8 Fire & Sword bile oynar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Şu handa çalan müziğin adı neydi bilen varmı ? Hatta LoL Animedede çalıyordu 0:10 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Xenocide said: şimdi benim bi arkadaşın arkadaşı taleworlds'te çalışıyormuş benim, oha harbimi lan deyip adamı arattım "ABİ SINGLEDAKİ MAPLİ OYNANIŞI MULTİDE İSTİYORUZ" dedirttim, henüz multiplayerı yazmaya başlamamışlar bile. tek sızdırabildiğim bilgi bu oldu. ama bu ne demek? multi olacak demek. o da bişeydir. Xeno arkadaşını arayıp sorsana biraz bilgi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 valla o cocukla o gün tanışmıştım ben de yani aslında denklemin doğrusu arkadaşın arkadaşı değil, benim arkadaşımın arkadaşıyla tanışıyorum, muhabbet M&B'ye geliyor, o arkadaşımın arkadaşı "benim bi arkadaşım taleworlds'te çalışıyor" diyor. yani sonuç olarak ben o çocuğu o günden beri görmedim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 arkadaşının arkadaşının arkadaşı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 he ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bunun multisi mmo gibi bisey olsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bone taleworlds'de stajyer şu anda, adamı küstürmeseydiniz gelip anlatırdı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Eh o da biraz laf dinleseydi de gitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 taleworlds'ü her ne kadar sevsem ve M&B'i v. 0.632'den beri oynasam da Warband'in orijinal oyunun üstüne çok şey katmadıgına inanıyorum, umarım Bannerlord daha "dolu" bir oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sam said: bone taleworlds'de stajyer şu anda, adamı küstürmeseydiniz gelip anlatırdı lol. o kadar merak etmiyoruz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://i.imgur.com/091JDRS.jpg aslında çok eziğiz ama ufak da olsa sevinebiliyoruz. hani sonuçta 4chan'in bile ayıla bayıla oynadığı bi oyunumuz var. güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 avrupa'dan son 5 yılda çıkan en iyi oyunu yaptık, çoğu ülkeyi tek oyunla ezdik. bundan öncesi faciaydı ama. yunanistan lewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 darkfall var ya yunanistanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adam gibi animasyon yapsınlar bu sefer daha keyifli dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sam said: bundan öncesi faciaydı ama. cok yanlis, lale savascilari ile Turk oyun endusturisinin zirvede biraktigini alem biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www2.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/Media Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sam said: bone taleworlds'de stajyer şu anda, adamı küstürmeseydiniz gelip anlatırdı lol. nie küsmüştü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 PrudenT said: http://www2.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/Media Gelsin şu oyun artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 niye patlamış o link ya https://www.facebook.com/mountandblade/photos_stream burda da var bi şeyler. grafikler yine patates tabii ama daha güzel patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar