Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Frontpage 98 font ve tasarimlariyla UI goz kanatiyor. Bu nedenle bence olmus, cikabilir.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Black on black UI elementleri 900 IQ bir kere, sen bilmiyosun.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 World map icon olduğunu anladım ama biraz sıkışık duruyor geldi bana gerçi roma formu görünce "roma kare şehir planı" aradı gözlerim ama karma stilde yapacağız kaleleri demiştiniz galiba ama yine sıkışık geldi bana veya benim algım bilemiyorum
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi aman gözünü seveyim. "adam haklı ya şunu düzeltelim" deseler +4 sene. ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL. UI GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL UI KALE MÜTİŞ.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 sehirlere kiraathane yapip savas sirasinda beles kek dagitabiliomuyuz?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 o font iconic m&b fontu oldu. baska bir sey kullansan baska bir oyunmus gibi hissettirir. oyundaki tek font o olacak diye bir kaide yok tabii.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Abi çıksın da, 100 tl deseler 100tl fırlatıcam. Gerçekten çıksın artık.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kardeş boş yapma, ne zaman çıkacak onu söyle sen.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Olm niye hala batmadı bu adamlar lan. Patron anasının bileziklerine, kaynananin yazligina falan mı çöküyor para bittikçe. Kaç yıldır oyun yapioz diye o kadar adama maaş ver kira ver fatura öde nereden geliyor olm bu değirmenin suyu.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 hayır pre-order da açmıyorlar ki, para atalım biraz
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Ucuza çalıştırıyorlar milleti oyuzden gecikiyor buyuk ihtimal. 2019 sonuna doğru çıkar anca. Bu sene çıksın burdan birine ben alicam oyunu :D
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 paticik referansi var mi oyunun kiyisinda kosesinde (:P)
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Celtics said: devlet desteği alıyor taleworlds. Var mi kaynak?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 acık gugıl kullansan ya.. http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/11_teknolojiodulleri_finalistler.pdf https://sonmucid.wordpress.com/2017/04/24/yerli-oyun-gelistiriciler-gizli-ihracat-sampiyonu/ said: "Ekonomi Bakanlığı’nın teşvikleri, Tübitak ve KOSGEB destekleri sevindirici ancak şöyle bir sıkıntımız var; destekler Ar-Ge ögelerine ve teknik gelişimlere bakarak dağıtılıyor. Ama oyun içinde neler yapıldığını, ne gibi yeni şeyler üretildiğini yetkililere anlatamıyoruz malesef. O nedenle genelde eğitsel içerikli oyunlara destek alabiliyoruz sadece. Bu da zevk almadığımız projeler üzerine çalışmaya itiyor bizi.”
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paticik AR&GE varken Google a ne gerek var.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 teknokenttekı butun fırmalar gıbı taleworldsde devlet destegı alıyo ha tabı batmananın onunla ılgısı yok. ole maas karsılıycak falan bır destek deıl o kesınlıkle o kadarını bılıyorum. batmıyoz cunku warband.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 toggie said: paticik referansi var mi oyunun kiyisinda kosesinde (:P) bulamazsanız sızın ayıbınız
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Kalelerden biri kuşbakışı logomuz olsa baya havalı olurmuş.
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Arayüzü değiştirmişler eski görüntülere göre. İyi yine bikaç sene kısaldı oyunun çıkışı.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Cuce said: teknokenttekı butun fırmalar gıbı taleworldsde devlet destegı alıyo ha tabı batmananın onunla ılgısı yok. ole maas karsılıycak falan bır destek deıl o kesınlıkle o kadarını bılıyorum. batmıyoz cunku warband. abi warbandden neden hala para kazanıyorsunuz ki? hayır gerçekten ciddi soruyorum. merak ediyorum, firmalar 50 yıl önce çıkardıkları oyunlardan nasıl para kazanıyorlar? server kiralama falan yapıyor EA de, sizde öyle bi şey yok sanırım?
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 oyun yine modlanabilir olacak değil mi? çok güzel modlar vardı gerçekten. samuraylıdan tut star warsa kadar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Warband hala güzel satıyor. PS4’te de var mesela arada indirime giriyor falan.
Öne çıkan mesajlar