Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Frontpage 98 font ve tasarimlariyla UI goz kanatiyor. Bu nedenle bence olmus, cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Black on black UI elementleri 900 IQ bir kere, sen bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 World map icon olduğunu anladım ama biraz sıkışık duruyor geldi bana gerçi roma formu görünce "roma kare şehir planı" aradı gözlerim ama karma stilde yapacağız kaleleri demiştiniz galiba ama yine sıkışık geldi bana veya benim algım bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi aman gözünü seveyim. "adam haklı ya şunu düzeltelim" deseler +4 sene. ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL. UI GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL UI KALE MÜTİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 sehirlere kiraathane yapip savas sirasinda beles kek dagitabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 o font iconic m&b fontu oldu. baska bir sey kullansan baska bir oyunmus gibi hissettirir. oyundaki tek font o olacak diye bir kaide yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Abi çıksın da, 100 tl deseler 100tl fırlatıcam. Gerçekten çıksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Şehir ikonu güzel ama, niye cunkuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kardeş boş yapma, ne zaman çıkacak onu söyle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kendiside bilmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Olm niye hala batmadı bu adamlar lan. Patron anasının bileziklerine, kaynananin yazligina falan mı çöküyor para bittikçe. Kaç yıldır oyun yapioz diye o kadar adama maaş ver kira ver fatura öde nereden geliyor olm bu değirmenin suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 hayır pre-order da açmıyorlar ki, para atalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Ucuza çalıştırıyorlar milleti oyuzden gecikiyor buyuk ihtimal. 2019 sonuna doğru çıkar anca. Bu sene çıksın burdan birine ben alicam oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 devlet desteği alıyor taleworlds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 paticik referansi var mi oyunun kiyisinda kosesinde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Celtics said: devlet desteği alıyor taleworlds. Var mi kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 acık gugıl kullansan ya.. http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/11_teknolojiodulleri_finalistler.pdf https://sonmucid.wordpress.com/2017/04/24/yerli-oyun-gelistiriciler-gizli-ihracat-sampiyonu/ said: "Ekonomi Bakanlığı’nın teşvikleri, Tübitak ve KOSGEB destekleri sevindirici ancak şöyle bir sıkıntımız var; destekler Ar-Ge ögelerine ve teknik gelişimlere bakarak dağıtılıyor. Ama oyun içinde neler yapıldığını, ne gibi yeni şeyler üretildiğini yetkililere anlatamıyoruz malesef. O nedenle genelde eğitsel içerikli oyunlara destek alabiliyoruz sadece. Bu da zevk almadığımız projeler üzerine çalışmaya itiyor bizi.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paticik AR&GE varken Google a ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 teknokenttekı butun fırmalar gıbı taleworldsde devlet destegı alıyo ha tabı batmananın onunla ılgısı yok. ole maas karsılıycak falan bır destek deıl o kesınlıkle o kadarını bılıyorum. batmıyoz cunku warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 toggie said: paticik referansi var mi oyunun kiyisinda kosesinde (:P) bulamazsanız sızın ayıbınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Kalelerden biri kuşbakışı logomuz olsa baya havalı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Arayüzü değiştirmişler eski görüntülere göre. İyi yine bikaç sene kısaldı oyunun çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Cuce said: teknokenttekı butun fırmalar gıbı taleworldsde devlet destegı alıyo ha tabı batmananın onunla ılgısı yok. ole maas karsılıycak falan bır destek deıl o kesınlıkle o kadarını bılıyorum. batmıyoz cunku warband. abi warbandden neden hala para kazanıyorsunuz ki? hayır gerçekten ciddi soruyorum. merak ediyorum, firmalar 50 yıl önce çıkardıkları oyunlardan nasıl para kazanıyorlar? server kiralama falan yapıyor EA de, sizde öyle bi şey yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 oyun yine modlanabilir olacak değil mi? çok güzel modlar vardı gerçekten. samuraylıdan tut star warsa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Warband hala güzel satıyor. PS4’te de var mesela arada indirime giriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar