Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yarın bikaç yeni video ve haber gelecekmiş bakalım inş release tarihini verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 2016 sonu erken erişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 2017'ye kaymasın lütfen kaç yıl oldu hadi yavrum hadi gülüm. En azından düello modülünü falan salsınlar kılıç tokusturalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 insider bize bilgi versin, gerekirse duvardan duvara baklava döşetiriz stüdyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 xunn said: 2017'ye kaymasın lütfen kaç yıl oldu hadi yavrum hadi gülüm. En azından düello modülünü falan salsınlar kılıç tokusturalım ya. uzatırlarsa adres belli gider alırız oyunu çıktığı kadar deriz Odtü Teknokent Galyum Blokları Ankara, Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Dark_Soul said: 2016 sonu erken erişim. erken erişim veya betaya açmayacaklarını söylediler. direk release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Delikanlı firma çünkü, yok öyle early access saçmalıgı. Erkek gibi çıkarır tezgaha vururuz oyunumuzu demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 calvaria said: HarveyQuinn said: https://youtu.be/pv2qb66PbUg yeni gameplay ıslandım. oyununun oyuncuların istedği gibi mantıklı bir şekilde geliştiren nadir firmalardan. ya da oyuncu kitlesi çok iyi olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kalelerin duvarları upgrade edilebiliyormuş örnek level 1 tahta level 2 taş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 of çok iyi ya, yalnız umarım demo için bufflamışlardır da öyle tek okla inmez ağır piyadeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ole ole. Kalemlerden seviye seviye upg falan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 multi nasıl olacak acaba. ben siege modunu yakın zamana kadar hala oynuyordum. warband'in verdiği adam kesme hazzını başka oyun veremiyor. zıplama eğilme tırmanma olayları kötüydü. onları düzeltseler yeterdi zaten dsfs. online ise biraz daha ilgi çekici ögelerle süslenmeli. bi de kantır gibi para kazan item al sistemini sevmiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 abv taleworlds çıkar şu oyunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Red said: online ise biraz daha ilgi çekici ögelerle süslenmeli. bi de kantır gibi para kazan item al sistemini sevmiyordum ben. Hakkaten multinin en kötü yani bu çok bayık. Singleplayer gibi stat ve equipmenti karakrere özgü yapsalar mesela,sonra harita üzerinde falan gezinebilelim ordan siegelere katilalim falan. Ne güzel olur. Hazır yapılmışı var gerçi, c-rpg modu. Al koy işte onu komple, biraz da geliştir, fıstık gibi multi olur. Napoleonic ve vikings de moddu bi zamanlar. Yapılmicak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 evet, crpg modunun popülerliğinden bu yönde büyük talep olduğunu anlarlar umarım. öbür türlü elinde 2h silahla don gömlek koşan adamlar olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sam said: öbür türlü elinde 2h silahla don gömlek koşan adamlar Sırf şu saçmalık yüzünden multisinden iğrenmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 O diil de canım çekti. Var mı önerebileceğiniz bi mod? 1257 AD'yi çok övdülerdi de latince ünite isimleri falan vardı bi türlü çözemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 1257 güzel mod ama harita çok büyük olduğundan etraf baya boş gözüküyor. Bi tek o yönünü beğenmemiştim ben. Ama lance recruitment diye bi sistem vardı, tavernden merc tutar gibi levy recruit ediyodun tek tuşla, köy köy gezmekle uğraşmıyodun güzeldi o sistemi. Onun dışında Floris, Prophesy of Pendor, Perisno ve Sands of Faith bu dörtlü güzel bence. A Clash of Kings modu da güzeldir. Gerçi sırf GoT settings olduğu için güzel, onun dışında pek bi olayı yoktu benim oynadığım versiyonda. Şimdi nasıldır bakmadım hiç. Florisin mekanikleri güzel, diğer 3'lünün de armorysi güzel. Eğer ordaki itemları florise aktarabilirsen çok tatlı oluyo floris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 olm anlıyorum hepinizi o da olsun bu da olsun diye de. Lan adamlar komple oyun çıkarmak için uğraşıyo, Oyunun %25'ini bitirip kalan kısmını dlc diye satmaya çalışmıyolar, emeğe saygı pls. hatırlatayım dedim :P oyun çıksın bence online muhabbeti de dlc olsun, o kadarı da yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 üretim hızı, kalitesi ve oranı artacaksa dlc yapsınlar fırlatırız cüzdanımızı sorun değil. yeter ki karşılığını alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 yok abi üretim hızı vs artmaz, sadece daha erken çıkar çünkü %20'si hazır haliyle çıkar. sonra map expansion dlc gelir. sonra yeni faction'lar. at-avrat-silah dlc'si falan. Ama şaka maka bu adamlar dlc yapsın abi ya online için başka bişey için, ben bu adamlara para kazandırmak istiyorum. işlerini bu kadar iyi yapıp da bu kadar mütevazi kalan adamlar bu ülkede ve dünyada da çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Her firma oç değil ya. Bakınız witcher. Tam Content ile çıkıp dlc ile darlandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 cuceden bilgi bekliyoruz, ne zaman cikiyo bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aceace said: O diil de canım çekti. Var mı önerebileceğiniz bi mod? 1257 AD'yi çok övdülerdi de latince ünite isimleri falan vardı bi türlü çözemedim onu. en çok oynadığım mod o oldu, hatta vanilladan çok oynamışımdır rahat. tamamlanmış en son hali şahane. ingilizce isimlere değiştirebiliyorsun setup sırasında, ayarı vardı. forumunun faq'ında yazıyor olması lazım ayarı. hatta diyeceğim o ki şu mb2 çıktığında en üzüleceğim şey 1257'deki ortaçağ setting'inden kopmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben en cok floris pack oynadim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar