Harvey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 E3 de duyuruldu mu bunun hakkında biseyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Az evvel PC gamer'da gösterildi, siege mekanikleri felan. kısa geçti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KRNKBtNAC2g - https://www.youtube.com/watch?v=-nvr25q0Kkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bliksem said: KillJoy said: Aslında şu single game'e co-op falan getirseler, çok acayip bişi olabilir. ALLAHUEKBER. gelmiş geçmiş en efsane coop modu olur arkadaşınla haritada kendi krallıklarınızı kurmak, sonra belki ihanet falan etmek. monopoly'nin claymore'lusu olur resmen. Ya şunu MB'yi ilk gördüğümde istemiştim. Sene 2016 oldu. Hala bir oyun firması akıl edemedi. World Map turn based olur. Combat'ta reale geçersin. Bir şekilde yaparsın işte. Daha geniş siege gameplayi: https://www.youtube.com/watch?v=iObwq1WaxQ8 Khergitleri merak ediyorum ben aslında. Acaba atlı okçular inatla ok atmamaya, atarlarsa dağlara taşlara, uçan kuşlara sıkmaya devam edecekler mi? Ya bir de şu siegeler modlamaya o kadar geniş imkan sağlıyor ki... Kim tanıyodu bunları forumda? Cüceydi sanırım. Adamı hasta etmesinler çıkarıyolarsa çıkarsınlar. 2017 Q2 demişler sanırım bir yerde. Atı avratı hazırladık, Braveheart olmak için oyunun çıkmasını bekliyoruz resmen. Ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 benim anlamadığım, oyun temelde aynı gözüküyor. hayır eminim içeriğini epey genişletmişlerdir eyvallah ama sonuçta sıfırdan tasarlamıyorlar. mekanikler, gameplay falan zaten hazır, sadece cila geçiyorsun. neden bu kadar uzun sürüyor? bütçe de var üstelik, dünyanın parasını gömdüler ilk oyundan. bi de yani bu kadar bekledikten sonra, "bakın siege getirdik, fazladan catapult var kaleden parçalar düşebiliyor, bi de world mapi genişlettik alın" diye ilkinin cilalısı çıkarsa küfür üstüne küfür yerler. ben şahsen bu kadar bekledikten sonra hayalimizdeki persistent online play'i falan beklerim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 derinlik, detaylar ık bık eyvallah da - yüz yüze kombat neden hala bu kadar vasat abi. sıfır noktasından hala kılıç sallayıp adam öldürüyorsun. oyunun diğer aspectleri çok iyi olduğu için dert olmuyor ama o kadar para, yeni proje, o kadar ekip kurmuşlar - neden bu tarafını hiç geliştirmiyorlar oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Xenocide said: ben şahsen bu kadar bekledikten sonra hayalimizdeki persistent online play'i falan beklerim hani adamlar coop ekleyemedi sen diyorsun ki persistent online play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 mmo demediğime şükretsinler -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Aslında persistent serverlı DayZ kafasında yapsalar serverları böyle gezsen tozsan, base falan kursan NPC'lerle kapıssan lootlasan. Sonra diger oyuncuların kampını kalesini bassan. Vallahi zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Arkadaslar sormaya biraz cekiniyorum ama dayanamayacagim, gercekten merak ederek soruyorum. Warband ile bu oyun arasinda ne fark var tam olarak? "Warbande cok guzel mod yaptik bak" diye su videolardan birini gosterseler baska bir oyun oldugunu anlamazdim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fizik motoru değişmiş, siege unitler etkileşim halinde, craft sistemi var, grafik az daha iyi, single game için diyalog kutuları azaltılmış vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 mahalle takımı liseler arası turnuvaya katılmış kısaca, sonraki hedef amatör lige girmek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bir 10 sene sonra coop gelir heralde. Yine oynanir ya hype olursa, bir 10vs10 cikaririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 şu single 'ı co op yapsalar bannedlord'a gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vZmo-JA_kMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://youtu.be/pv2qb66PbUg yeni gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ilkini hala oynuyorum ağzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yeter be 8 sene oldu çıksın artıkta insanlığa veda edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bütün studio durdu Cuce'nin arka plandaki peasant'ların yürüme animasyonunu bitimesini bekliyor abi. http://i.imgur.com/dsdAcJ1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 afsdasdsadasdsasacsa ÇÜCE UZATACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 lan nası bı gazla benden oncekoydunuz videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bi dakka ya cüce taleworlds'de mi çalışıyor. Niye yazmıyor oğlum feysbukunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 HarveyQuinn said: https://youtu.be/pv2qb66PbUg yeni gameplay ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 abi video'daki yorumlar çok net ya. "I didn't once see "Jeremus was knocked unconcious" This isn't Mount and Blade." Allah belanı versin Jeremus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ulan istediğimi yapmışlar sandım, okçular ha şurayı oklayın emri verme gibisinden ama yok arkadaş yok... abi siege'de hem saldıranken hem de defansta en önemli birlik ranged'ler ya onlara nereye saldıracaklarının emrini neden veremiyoruz hala?.. Bir de süper düşünceler var misal o kapının üstündeki delikten taş atma gibi ama neden self servis abi, neden orada o taşları atan adamlar yok. upgrade olsa (ki vardır muhtemelen) yağ falan dökülse ordan, ama işte auto olacak ben gidip oradan taş alıp tek tek attıktan sonra manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar