Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 çok var kötü bir şehir de güzel bir işte çalışıyorum yılda 2-3 hafta tatil kesmiyor şimdi insan en güzel zamanlarını çalışarak harcıyor yaşlı yaşlı turistler görüyorum zor yürüyorlar o yaşlarda gezmenin anlamı yok ki bizim emekli maaşıda gezdirmez zaten geçen senelerde tatil beldesinde yazları garson olarak çalışan bir öğretmenle tanışmıştım yemek yerken, ondan da sabah akşam çalışıyon ne anlamdım öyle tatilden çalışmayınca, para yok, para olmayınca da pek bir şey yapamassın, gezemessin çıkamadın işin içinden keşke 60 yaşdan sonra değil de, 25-35 arasından emekli takılabilesek bir de belli bir süre çalışınca 6ay -1 yıl filan ücretsiz izine çıkabiliyormuşsun bakalım görüşleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 neye görüş abi aslansın kaplansın sen bunu yaparsın mı dicez :D isteklerini gerçekleştirmenin tek ihtimali var o da gogogo sayısal ve türevleri oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 40ımda emekli olur gezerim diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 siz kendinizle ilgili ne düşünğyorsunuz o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bence haksızsın emekliliğin tadı 70 te çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Emeklilerin aldığı emekli maaşını kim ödüyor? çalışanlar. emekli sayısı arttıkça emeklilik yaşı yukarıya çekilecek, ya da vergi dilimleri çalışanlar için daha yüksek olacak. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 herkes ister çalışmadan para gelsin etsin,erken emekli olayım,hayatımın baharını,gençliğimi çalışarak heba etmeyeyim diye ama olmayınca olmuyor işte.o dileklerini gerçekleştirebilmen için zorunlusun bir bakıma bunlara. ya da wastyrx(tanımıyorum ama gelen yorumlar bu yönde :D ) gibi kendi işinin patronu olacaksın,anca o zaman belirli bir süre çalışıp,erkenden voleyi vurmaya uğraşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Yine kesinlikle haksızsın ben devlette memur olup erken yaşta emekli olmaya kasacağım ki bence çok mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Erken başladım çalışmaya abi ben :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 geçen br avukatın yanındaydım. bilmem kaç yaşından bilmem kaç yılından sonra sigortalı olanlarda emeklilik yaşı 70 mi 65 mi öyle birşey dedi. hatta benimkini hesaplamıştık 25imde çalışmaya başlarsam 65 yaşında emekli oluyordum galiba. 65imden sonra bana istersen appleı ver, ancak bir tarafıma sokarım o da gücüm yeterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.reviewcivilpe.com/pressfolder/wp-content/uploads/2012/03/energy-time-money.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sen köpek gibi çalış parayı vur çocukların yesin. edit: diğer seçenek de bir yandan güzel güzel gezebileceğin, işlerini kendin ayarlayacağın bi meslek seçmekti ama onun için artık geç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 öyle bi meslek yok. onu yapanların hayat tarafından şanslı seçilmiş kişiler olması dışında bişey yok. öyle bi işin olacaksa kendi kendine gidiyosun zaten o yöne. 7 yaşında senfoni yazıyosun hayvani abanıp para hırsı yapanlar 80 yaşına da gelse yatırım birikim kasıyorlar, tycoon oynar gibi. onun dışında yine şans faktörüyle gökten inmesini beklemek var kendi işini kurmaya değinmiyorum bambaşka riskler alemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 komünist köy kuralım. kendi iskenderimizi kendi şarabımızı kendimiz yapalım. başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tatil beldesinde imamlık iyi iş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bizim şirkette elemanın biri işten ayrıldı. sebep: adam ülkeleri gezecekmiş 6 ay-1 sene boyunca. sonra ülkeye dönüp rahatlıkla iş bulacaktır. biraz gözü kara olmak lazım bu konularda. ben yapamam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fakir fakir gezer 2. ayda para kalmaz para olsa yatla dolaşmak en iyisi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben hiçbi zaman emekli olmayı düşünmüyorum. (en azından şimdi.) sevdiğin işi yaparsan öyle yük gibi gelmiyor, hatta bana oyun gibi geliyor yaptığım işler sdf zaten asosyalin önde gideniyim, öyle tatil fln gerek yok, tatil yapmayı becerebilen biri değilim zaten. Arada ailemin yanına kaçıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Biriktirebiliyorsanız atın kenara köşeye, devletin SGK'sına mı kalacaksınız illa ki? Bu tip bir erken emeklilik istiyorsanız iş dışında sorumluluklarınızı azaltıp basit bir hayat tarzıyla gerçekleştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar