Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emeklilik

Rerore

Öne çıkan mesajlar

çok var
kötü bir şehir de güzel bir işte çalışıyorum

yılda 2-3 hafta tatil kesmiyor

şimdi insan en güzel zamanlarını çalışarak harcıyor
yaşlı yaşlı turistler görüyorum zor yürüyorlar o yaşlarda gezmenin anlamı yok ki bizim emekli maaşıda gezdirmez zaten

geçen senelerde tatil beldesinde yazları garson olarak çalışan bir öğretmenle tanışmıştım yemek yerken, ondan da sabah akşam çalışıyon ne anlamdım öyle tatilden

çalışmayınca, para yok, para olmayınca da pek bir şey yapamassın, gezemessin

çıkamadın işin içinden

keşke 60 yaşdan sonra değil de, 25-35 arasından emekli takılabilesek

bir de belli bir süre çalışınca 6ay -1 yıl filan ücretsiz izine çıkabiliyormuşsun bakalım

görüşleriniz
Sosyal ağlarda paylaş

herkes ister çalışmadan para gelsin etsin,erken emekli olayım,hayatımın baharını,gençliğimi çalışarak heba etmeyeyim diye ama olmayınca olmuyor işte.o dileklerini gerçekleştirebilmen için zorunlusun bir bakıma bunlara.

ya da wastyrx(tanımıyorum ama gelen yorumlar bu yönde :D ) gibi kendi işinin patronu olacaksın,anca o zaman belirli bir süre çalışıp,erkenden voleyi vurmaya uğraşacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen br avukatın yanındaydım. bilmem kaç yaşından bilmem kaç yılından sonra sigortalı olanlarda emeklilik yaşı 70 mi 65 mi öyle birşey dedi.

hatta benimkini hesaplamıştık 25imde çalışmaya başlarsam 65 yaşında emekli oluyordum galiba.

65imden sonra bana istersen appleı ver, ancak bir tarafıma sokarım o da gücüm yeterse.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi meslek yok. onu yapanların hayat tarafından şanslı seçilmiş kişiler olması dışında bişey yok. öyle bi işin olacaksa kendi kendine gidiyosun zaten o yöne. 7 yaşında senfoni yazıyosun

hayvani abanıp para hırsı yapanlar 80 yaşına da gelse yatırım birikim kasıyorlar, tycoon oynar gibi.

onun dışında yine şans faktörüyle gökten inmesini beklemek var

kendi işini kurmaya değinmiyorum bambaşka riskler alemi
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiçbi zaman emekli olmayı düşünmüyorum. (en azından şimdi.)
sevdiğin işi yaparsan öyle yük gibi gelmiyor, hatta bana oyun gibi geliyor yaptığım işler sdf

zaten asosyalin önde gideniyim, öyle tatil fln gerek yok, tatil yapmayı becerebilen biri değilim zaten. Arada ailemin yanına kaçıyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...