Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I&feature=player_embedded
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bende sırf bu yüzden açmadım zaten.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 benim adımı soyadımı yazınca facebook error veriyor. kullanırken eşşek gibi bilgi sıçmıyorum. kendimi tanıtacak fotoğrafım bile yok. ama kakara kikiri kızlara yazıyorum. kullanamıyorsanız sorun sizde.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yalnız sahne cok sahney olmus be. bi tane eleman böle bi ayağı masada tıkır tıkır buluyodur zaten herseyi, o ne öle post apocaliptic hacker concave'i falan
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bendede yok facebook. ama tadina bakmisligim var.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 BENİM FACEBOOK HESABIM VAR. EZİK Mİ OLUYORUM ŞİMDİ?
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 axedice said: Zenci kız baya iyi melez o bence, zenci değil.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aman facebook açmayın yoksa sizi deşifre ederler peşinizde CIA ajanları falan olabilir. Birileri sizi arıyordur kesinlikle. Özellikle resim falan koymayın alırlar o resimleri ve hapı yutarsınız !!!
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 İlave olarak yollarda hızlı olarak gidin yavaş gittiğiniz süreler risk Hatta dışarı çıkmayın !!! abartı.jpg
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 oyle degil tabii ki, ama is verenler bugun butun bunlara bakiyor. Ha sen paso parti apiyosun, ama invesment bankasinda calisican. Resimlerin paso sarhos , dagitmissin. is vermiyolar, bununla ilgili kac kere yazildi cizildi. Acikcasi benimde tanistigim birini, prof anlamda, ilk yaptigim sey google lamak, linkedin de bakmak, facebook da bakmak. Eger ki ozel hayatinda vs iyi bi profil cizmiyosa, ciziyorum ustunu. Bunu herkes yapiyor. Ayni ebeple bende sosyal network kullanmiyorum, private kullaniyorum, path. Yani fb hesabim var ama senede 10-20 post yaparim anca. Gecen sene sifir olabilir hatta, muhtemelen oyle. Dikkatli olmak gerek, en cok profesyonel yasami etkiliyor. Herkes yapiyo bu arastirmayi is dunyasinda, google lamak yani.
Öne çıkan mesajlar