Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cüzdan

Cd-

Öne çıkan mesajlar

benim anlamaya çalıştığım çanta'nın içerisine bişeler koyacak ne bulduğunuz genel olarak, yoksa sıkıntı yok.

benim gibi minimalist bir insanın günlük hayatta yanında taşıyacağı şeyler belli: laptop çantası dolayısı ile laptop, cüzdan, telefon , anahtarlık.

evden ofise, ofisten eve başka bir şey lazım olmuyor, siz ne buluyorsunuz da koyuyorsunuz allasen?
şimdi biri diyecek, şöyle power bank böyle ek adaptör, yedek t-shirt falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın işi tesisat tamiriyse niye seks hayatı olmasın ki? En azından günlük kazancıyla rusa falan gidiyordur...

10 yıllık eski tip cüzdan kullanıyorum ben de, şu senkonun koyduğu gibi ufak cüzdanlardan var mı trde? Cüzdanın içini boşalttım gereksiz malzemeleri attım ama bu defa da kendisi yer kaplıyor. Bide şöyle cep telefonuyla cüzdanı birleştirebildiğin combo bişi olsa rahat olabilirmiş aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman şu ridge gibi trden bulunabilecek ucuz yollu bişi tavsiyesi alayım, bunu googlelayınca bişi bulamadım keza

http://www.materialgear.com/wp-content/uploads/2016/08/Ridge_04-758x505.jpg

Öyle rfid blocker olmasına falan gerek yok, aslında istediğim kartları da koyabileceğim para klipsi gibi bişi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Madcat said:

benim anlamaya çalıştığım çanta'nın içerisine bişeler koyacak ne bulduğunuz genel olarak, yoksa sıkıntı yok.

benim gibi minimalist bir insanın günlük hayatta yanında taşıyacağı şeyler belli: laptop çantası dolayısı ile laptop, cüzdan, telefon , anahtarlık.

evden ofise, ofisten eve başka bir şey lazım olmuyor, siz ne buluyorsunuz da koyuyorsunuz allasen?
şimdi biri diyecek, şöyle power bank böyle ek adaptör, yedek t-shirt falan.

Ben diyeyim sidmi oyleyse.

Sunu kullaniyorum bu aralar (surekli canta aliyorum ben de ya, 6-7 ayda bir aliyorum): https://www.samsonite.co.uk/network2-tablet-cross-over-17.8-24.7cm-7-9.7inch/51895.html?dwvar_51895_color=1449&cgid=SAMS055#start=15&cgid=SAMS055

Icinde her zaman olanlar: Powerbank, telefon, kutusunda kulaklik, ipad, kobo glo hd, unicorn icinde likit, eleaf pico, caki (adliyeye filan giderken cikiyor bu tabii).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...