Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Madcat said: 20 sene önce ekmekiçinin önündeki halimizde de aynıydın, hepinizi mi çekeyim diyen adam gibi. bunun konusu ne zaman açılsa bi foto postlarım yalnız ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 cantasiz evden cikmam genelde sen gene alay et ama icinde kalmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 babam da çıkmaz, onunla da mütemadiyen alay ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 niye dalga geçionuz ya ben de sıçmaya bile sırt çantası ile gidecem nerdeyse. ortayaş krizinin etkileri olsa gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bende de çanta taşımaya karşı bi duruş gelişti lise 2 den beri. nedense bi şekilde hoşuma gitmiyo kalın cüzdan çanta vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benim anlamaya çalıştığım çanta'nın içerisine bişeler koyacak ne bulduğunuz genel olarak, yoksa sıkıntı yok. benim gibi minimalist bir insanın günlük hayatta yanında taşıyacağı şeyler belli: laptop çantası dolayısı ile laptop, cüzdan, telefon , anahtarlık. evden ofise, ofisten eve başka bir şey lazım olmuyor, siz ne buluyorsunuz da koyuyorsunuz allasen? şimdi biri diyecek, şöyle power bank böyle ek adaptör, yedek t-shirt falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 https://www.mosmoda.com.tr/product/louis-vuitton-multiple-cuzdan-bmn71063 bundan almıştım zamanında, 5 sene olmuştur. neden bu kadar para verdiğimi tam hatırlamıyorum, gençliğin getirdiği özentilikten olsa gerek. fena değil ama, deformasyona uğramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Hemen kuzenin reklamını yapayım Bende yukardaki cüzdan var. Gayet ince ve işimi görüyor. Bir iki tane örnek gösterip adresi bırakayım. Sipariş vermek isteyen olursa yardımcı olurum. örnek https://www.instagram.com/serap__aktug/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 can isbir e gönder abi linki kesinlikle, garanti müşteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Haha haklısın. Gerçi onlar promosyon istiyor, para verip almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benjani said: bingildak said: sırt çantası mı http://www.derisitesi.com/image/cache/data/erkek-deri-el-cantasi/C005/deri-erkek-el-cantasi-002-700x700.jpg seks hayatım yok ayakkabılarından sonra seks hayatım yok çantası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Adamın işi tesisat tamiriyse niye seks hayatı olmasın ki? En azından günlük kazancıyla rusa falan gidiyordur... 10 yıllık eski tip cüzdan kullanıyorum ben de, şu senkonun koyduğu gibi ufak cüzdanlardan var mı trde? Cüzdanın içini boşalttım gereksiz malzemeleri attım ama bu defa da kendisi yer kaplıyor. Bide şöyle cep telefonuyla cüzdanı birleştirebildiğin combo bişi olsa rahat olabilirmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 var öyle bir sürü şey de hiçbiri tam iş görmüyor. sürekli idare ettirmek zorunda kalıyosun belli bi yerden sonra yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 hmm ben mi açmışım bu konuyu 3-4 yıldır şunu kullanıyorum baya memnunum https://bellroy.com/products/hide-and-seek-wallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Cd- said: ulan kendi açtığım konuya cevap vermişim asdjfkhndkasjfhasf daha önce de cevap vermişim zaten hafızamı kaybediyorum sanırım sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 öff double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 üzülme abi seneye gene bekleriz başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 O zaman şu ridge gibi trden bulunabilecek ucuz yollu bişi tavsiyesi alayım, bunu googlelayınca bişi bulamadım keza http://www.materialgear.com/wp-content/uploads/2016/08/Ridge_04-758x505.jpg Öyle rfid blocker olmasına falan gerek yok, aslında istediğim kartları da koyabileceğim para klipsi gibi bişi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 abi bunun yine üzerine oturmayacak mısınız? kışın monta cekete falan koyuyoruz farketmiyor hadi yazın yine göt cebine koyucaz ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Yan cebe de giriyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 secrid alın geçin bulabiliyorsanız. ama daha çok kartlık. d&r envanterinde var stoklarında yok. palladium avm de satılıyor birde. dnr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Madcat said: benim anlamaya çalıştığım çanta'nın içerisine bişeler koyacak ne bulduğunuz genel olarak, yoksa sıkıntı yok. benim gibi minimalist bir insanın günlük hayatta yanında taşıyacağı şeyler belli: laptop çantası dolayısı ile laptop, cüzdan, telefon , anahtarlık. evden ofise, ofisten eve başka bir şey lazım olmuyor, siz ne buluyorsunuz da koyuyorsunuz allasen? şimdi biri diyecek, şöyle power bank böyle ek adaptör, yedek t-shirt falan. Ben diyeyim sidmi oyleyse. Sunu kullaniyorum bu aralar (surekli canta aliyorum ben de ya, 6-7 ayda bir aliyorum): https://www.samsonite.co.uk/network2-tablet-cross-over-17.8-24.7cm-7-9.7inch/51895.html?dwvar_51895_color=1449&cgid=SAMS055#start=15&cgid=SAMS055 Icinde her zaman olanlar: Powerbank, telefon, kutusunda kulaklik, ipad, kobo glo hd, unicorn icinde likit, eleaf pico, caki (adliyeye filan giderken cikiyor bu tabii). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 küçük rambo çakıyla mı dolaşıyorsun sokakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bundan var: https://www.swissarmy.com/us/en/Products/Swiss-Army-Knives/Medium-Pocket-Knives/Spartan/p/1.3603.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar