goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 polemikli geyik olsun dyie sataştım. ofansif olduysa kusura bakma:) ama lego knexi döver. bu haklı davada gerekirse her türlü çirkefliği yaparım. lego benim dinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aha cevap gelmiş. sataşmaya devam o zaman. knexten çıkrık yaparsın, çıkrık so BC 2000s bir icat ama. evi ve mekiği de yaparsın ama boş kafes olur. marifet mekiği açılır kapaklı, içinden uydusu çıkar çekilde ve iniş takımlı yapmak. http://forum.paticik.com/thumbnails/cf4/dc0/305/886/f41/92a/b3e/caf/f9c/b0b/16_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 legonun tadını cıkaramayıp krixmrixmin e onlara mecbur kalan arakdaslara acıkcası üzülüyorum ben. c64'ü olmadan pc kullanmaya baslamıs cocuklar gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cuce said: krixmrixmin Gerçek zannedip googleladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya knex ayrı lego ayrı. adamlar legoyu tek kalemde siliyor. ben buna karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ahaha, bi an korktum ayıplı bişilermi cıktı acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cuce said: c64'ü olmadan pc kullanmaya baslamıs cocuklar gibisiniz. haklılık payın var, ama şöyle ki: lego- c64 knex- amiga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yeter tamam benzin döküp yaktım bütün legolarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 biraz daha para biriktireyim, yeniden lego yapmaya başlicam. özellikle star wars'luları gördükçe kendimden geçiyorum. fiyatlar her ne kadar anormal miktarlara çıkmış olsa da lego her zaman için hayatımdaki en güzel oyuncak olacak herhalde. hala bir çuval lego duruyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 knex iyidir, gerçekten çalışan katapult, balista, geçekten uçacak planör bile yapabilirsin, ki yaptık zaten zamanında... legoda güzel, ama setler manasız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu arada knex legodan iyi diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aciyorum o insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 roketin açıklamasının talihsizliğini nasıl dile getirirm bilemedim legoyla dünyaları yapmak için özel kite ihtiyaç duymalar fln, gidip istediğin parçadan istediğin niktarda alabiliyorsun, türkiyede de başladılar o işe hazır seti knex de veriyor lan.. hepsi veriyor ama bu değildir ki knex kötü, knex de iyidir candır ama o var diye lego kötülenmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 knex>lego diyen adam hayatında lego mindstorms sahibi olmamış hayal gücü 0 hayat noobudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 lan o değil de, çocukluğumdan beri korsan gemisi setine hasretim. Bi alamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Arkadaş millet nelerle oynamış yaa. Bizde gazoz kapağı vardı. Kınık sodasının kapağı 30 luktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 gidin kum oynayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben camurdan tank, adam, hamburger yapardim aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 undan yapılmış anne oyun hamuruyla yapıyorduk onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 icinden tarif cikinca legodan istediginiz seyi yapamiyo musunuz anlamadim icinden tarif cikti diye yaraticiligi nasil yok ettigini. hatta asil yaraticiligi arttiran o legolarin kaybolmasi. onemli bir parca kaybolur ve olaylar gelisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 imamizer said: şu üçüyle işimizi görüyoduk biz. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/2_duplo_lego_bricks.jpg bu namussuzlar bide ayrılmazdı bazen. O buyuk olanlar lego duplo. Oynayani vardiysa ciksin disari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 knexlerim hala duruyor :)) ilk fırsatta ebayden böyle bi kaç bin parça alıcam ztn çocuğum knexle büyümeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dedin ve karpuz kabuğunu düşürdün adamın aklına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 gleoddyn said: lan o değil de, çocukluğumdan beri korsan gemisi setine hasretim. Bi alamadım gitti. aynen abi zamanında hürriyet galiba kupon ile verdiydi çıkmayınca ne üzülmüştüm ya hüngür hüngür ağladıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 knex lafı ağzından çıkanların banlanmasını talep ediyorum lego başlıkları altında. gabledenler, etmeyenler, gabledilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar