ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şu harita olayı gerçekten leş mi bu kadar? ona göre hiç yüklemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Leş. Ankara'nın bazı yerlerinde bulutlar filan var. Allah'tan cepte Android telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ginaly said: şu harita olayı gerçekten leş mi bu kadar? ona göre hiç yüklemiyecem. iphone 5.1.1'den google maps'i çekip yenisine koyamıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 o niye lan? ctrl+c ctrl+p çift click? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 google maps zaten iphone'un default app'lerinden biriydi. silemiyodun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 çok kötü lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bi android degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Youtube gibi yakında mapsde çıkarır IOS6 için sorun değil bence. Kaldıki 1-2 denemede pek fena gelmedi bana yeni maps. Yani benim eski favorilerim falan hepsi aynı şekilde görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Favorileri bir zahmet koordinattan bakıp göstersin yani de, yeni yer bulmak işkence abi. POI zaten "yok" yani, sokak adıyla arattığımda da çoğu zaman bulamıyorum. Browser'dan Google Maps'e girip, gözüme kestirip, gidip elimle bulup pin atıyorum öyle gidiyorum her yere. Navigasyonu zaten sesli kullanmıyorum, çizdiği yollar da mantıklı duruyor henüz sorun yaşamadım, ama harita rezalet. Google Maps AppStore'a submit edilmiş onay bekliyormuş zaten, onaylarlar heralde. Elli tane navigasyon programı ve Yandex falan varken onu reddederlerse zaten rezilliğin daniskası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paralı yapsın Apple kazansın diyedir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Eski harita uygulamasını google geliştirmiyor muydu? Nasıldı olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Lanet olsun haritamı bozdular :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://pbs.twimg.com/media/A3i13XeCUAAuNS6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Eren veya eren öztürk arıyor yazdı gelen aramada şok oldum. Soyadını kaydetmemiştim ama mailden veya faceden falan çekti. Cok saçma ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 facebook integrasyonu var da ben telefon ve takvim bilgilerini kaldırdım. takvimde is ile ilgili seyler var, telefon bilgilerini de exchange sunucuda tutuyorum. sadece galerideki fotoları paylasmak icin facebook ile entegrasyon iyi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 copry said: Eren veya eren öztürk arıyor yazdı gelen aramada şok oldum. Soyadını kaydetmemiştim ama mailden veya faceden falan çekti. Cok saçma ama yaa ayarlarda mail başlıgı altında kişileri kaldırınca gitmesi gerek onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 direkt facebook'un ayarlarından yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bir daha anlatın nasııl düzeltiyorum bunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ayarlar > facebook bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kişileri birleştiremiyor mu ki? Çok saçmaymış o zaman kişileri farklı yerden alması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 neyle birlestirecek? ister misin sen oyle bisey. telefonu kırarım bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 soracak sana senin kontaklarındaki, sim'deki, facebook'taki, twitter'daki, google+'daki xaty'ler birbiriyle aynı olabilir, birleştirmek istermisin diye. evet dersen ya da aralarından seçtiklerine evet dersen birinden facebook bilgisini, birinden resmini, birinden ıvırını zıvırını alıp tek bi kontak altında toplayacak. kişiler arasında birden fazla tekrarlanmış olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bazi sakat taraflari var fotograf yayin olayiyla ilgili. bilincsiz isler yapmayin. bir de yeni guncelleme gerekli anlasilan. safari bokum gibi calisiyo. kitleniyo bisiler oluyor. umarim yakin zamanda gelir. skici hal aldi cunku. bir de diger browser lar yine safariyle baglantili mi calisiyor yoksa bagimsiz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 chrome kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar