HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/165500047/broken-sword-the-serpents-curse-adventure okumadım, araştırmadım sadece bunu gördüm ve heycandan kakam geldi. brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 zevksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çizimler daha önce çıkan 3d oyundakilere göre çok daha güzel duruyor. sevindim parayı bulmalarına :) son oyunları beğenmedim ama ilk ikisi çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 1m stretch goalda beneath a steel sky 2 varmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oha.. ama cok zor ya.. 7 gun kalmis, 1M imkansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ardeth said: vermem bilimadamları neden vermez bir sözelci olarak bu esprinin devamını getiremiyorum malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 espiri? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 beneath a steel sky 2 için ayrı kickstarter açarlar zaten 1m olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bone said: zevksizsin oynadım broken sword iyiydi güzeldi ama yani kickstarterına para vercek kadar sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 e tamam iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Darklight1903 said: espiri? :/ çok kırıcısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ozur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Saeros said: Ardeth said: vermem bilimadamları neden vermez bir sözelci olarak bu esprinin devamını getiremiyorum malesef :( o espiri serisi öyle değil where do scientists do it? on the lab bench where do rangers do it? in the bushes Hahahoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ne mezarcılarmış arkadaşlar, kuzey afrika için 800 bin dolar ha, sanki tur düzenleyecekler. Sen senaryonu yazmadın mı, ee egzotik yerler ya vardır ya yoktur. Yani egzotik yeri çizmek daha mı pahalı. Bu oyunda cebimize 3-5 atalım havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Muhtemelen nicoyla falan oynanacak bir bölüm olur orası, yapamazlarsa o gelir anlatır falan şöyle böyle oldu diye senaryoya etkisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Pre-Alpha Teaser Trailer çıkmış, çok güzele benziyor. http://www.youtube.com/watch?v=3jQu1riTcYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 İlk bölümü çıktı, şöyle bir baktım. Yarın uzun uzun oynayabileceğim sanırım. Full 3D'yi bırakmaları çok isabetli olmuş, capcanlı renkler, el çizimi arka planlar müthiş. Klasik olarak Paris'de başlıyoruz ancak İspanyol İç Savaşı'na uzanan bir gizem var. İlk bakışta eğlenceli karakterle ve diyaloglar göze çarpıyor. Yalnız oyunda bir takım bug'lar olabilir. Açmam için ayrıca bir dosya indirmem gerekti, sonra ilk açtığımda dondu. Çözünürlük seçenekleri için yama yoldaymış söylenene göre. 2 bölümü birden bu hafta boyunca gog'da 20 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oyunun ilk bölümü 6-7 saat kadar sürüyor. Dediğim gibi arka planlar çok iyi, animasyonlar biraz kötü. Onun dışında oyun kolay, bir de üstüne hints seçeneği koymuşlar, onu açık unutmayın sakın. Genelde ilk akla gelen şeyle çözülüyor bulmacalar, her tarafa gitmece de koymadıkları için hızla ilerliyorsunuz. Bs 1-2'yi beğenmiş herkes gönül rahatlığıyla alabilir, eğlenceli. Esprili diyaloglar var. Onun dışında yeni oyuncu kitlesine hitap edeceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olmamis neden hepsini 2d yapmamislar ki? cok cok cok kotu 3d modeller ve animasyonlar karakter konusuyor ama agzi oynamiyor, karakterler bir objeyi kullanirken sessiz film oynar gibi hareket ediyolar cok siritiyo 3d modeller ve goz yoruyor gerisi bildigin broken sword iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ikinci bölümü gecikmeli olarak çıktı, ancak bitirdim. Oyunu genel olarak yorumlarsam iyi diyebilirim, 15 saat civarı gameplay'i var. İlerledikçe daha zor bulmacalar koymuşlar, birkaç orjinal bulmaca da vardı. Seslendirme üst düzeydi. Yine klasik adventure'ları seven herkese tavsiye ediyorum. Ama zamanında sevmiş değil, hala adventure türünü severek oynayanlar bu oyunu da beğenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://blog.us.playstation.com/2014/05/06/broken-sword-5-out-today-for-ps-vita/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Oynanabilirlik olarak Broken Sword I ve II'den pek farkı yok. Broken Sword'da icon adventure'tan çıkıp adventure'u eskisiden çok daha kolay hale getirip furyasına uydu ama sanırım hatalarının farkına varıp tekrar icon adventure haline getirmişler güzel olmuş. George biraz değişikliğe uğramış olsa da Nico'nun çizimleri hemen hemen aynı. Konu ve kurgu olarak doyurucu hazırlanmış bikaçı uyumsuz olsa bile bolca latin kelime gnostic bilgisi içeriyor.Jennovah,Lucifer,harmony,balance vb.. Trever'la komik sahnelere şahit olabilirsiniz. Adventure sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar