Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Broken Sword - the Serpent's Curse Adventure


HikmetHoroz

Öne çıkan mesajlar

  • 11 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
İlk bölümü çıktı, şöyle bir baktım. Yarın uzun uzun oynayabileceğim sanırım.

Full 3D'yi bırakmaları çok isabetli olmuş, capcanlı renkler, el çizimi arka planlar müthiş. Klasik olarak Paris'de başlıyoruz ancak İspanyol İç Savaşı'na uzanan bir gizem var.
İlk bakışta eğlenceli karakterle ve diyaloglar göze çarpıyor. Yalnız oyunda bir takım bug'lar olabilir. Açmam için ayrıca bir dosya indirmem gerekti, sonra ilk açtığımda dondu. Çözünürlük seçenekleri için yama yoldaymış söylenene göre.

2 bölümü birden bu hafta boyunca gog'da 20 dolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun ilk bölümü 6-7 saat kadar sürüyor. Dediğim gibi arka planlar çok iyi, animasyonlar biraz kötü.

Onun dışında oyun kolay, bir de üstüne hints seçeneği koymuşlar, onu açık unutmayın sakın. Genelde ilk akla gelen şeyle çözülüyor bulmacalar, her tarafa gitmece de koymadıkları için hızla ilerliyorsunuz.

Bs 1-2'yi beğenmiş herkes gönül rahatlığıyla alabilir, eğlenceli. Esprili diyaloglar var. Onun dışında yeni oyuncu kitlesine hitap edeceğini sanmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
ikinci bölümü gecikmeli olarak çıktı, ancak bitirdim. Oyunu genel olarak yorumlarsam iyi diyebilirim, 15 saat civarı gameplay'i var. İlerledikçe daha zor bulmacalar koymuşlar, birkaç orjinal bulmaca da vardı. Seslendirme üst düzeydi.

Yine klasik adventure'ları seven herkese tavsiye ediyorum. Ama zamanında sevmiş değil, hala adventure türünü severek oynayanlar bu oyunu da beğenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Oynanabilirlik olarak Broken Sword I ve II'den pek farkı yok. Broken Sword'da icon adventure'tan çıkıp adventure'u eskisiden çok daha kolay hale getirip furyasına uydu ama sanırım hatalarının farkına varıp tekrar icon adventure haline getirmişler güzel olmuş.

George biraz değişikliğe uğramış olsa da Nico'nun çizimleri hemen hemen aynı.

Konu ve kurgu olarak doyurucu hazırlanmış bikaçı uyumsuz olsa bile bolca latin kelime gnostic bilgisi içeriyor.Jennovah,Lucifer,harmony,balance vb..

Trever'la komik sahnelere şahit olabilirsiniz.

Adventure sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...